Audio Pro A26 Recensie

Audio Pro A26

4.9

De compatibiliteit

5.0/5

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

Voordelen

  • TV geluid en muziek streaming in één.
  • Excellente TV-compatibiliteit.
  • 5 presets.

Nadelen

  • Middentonen kunnen beter.
  • Prijzig.

Gemotoriseerde standaard voor stereo en gebruik in meerdere kamers. De testprijs is 499 euro. In deze Audio Pro A26 recensie lees je alle informatie over geluid, structuur, functies, specificaties, voor- en nadelen en nog veel meer. Daarnaast zorgen wij, zoals u gewend bent, voor de scherpste prijzen via externe partners. Veel plezier met lezen!

Audio Pro A26 Recensie: Voorkant

SPECIFICATIES
Bluetooth-versie: 5.0 aptX | Ingangen: HDMI ARC, optisch, aux-in, wi-fi | Tweeter: 2,5 cm stoffen dome | Woofer: 11,5 cm | Vermogen: 2x 75W | Digitale klasse: D versterker | Spotify Connect: Ja | Afwerkingen: x2 (wit / zwart) | Achter poort: Ja | Afmetingen (BHD): 23,8 x 15 x 20 cm

Conclusie

Deze audio-experts hebben veel geweldige ideeën aangedragen, maar ze zijn niet voldoende om oprecht advies te geven over audioprestaties.

VoordelenNadelen
1. TV geluid en muziek streaming in één.
2. Excellente TV-compatibiliteit.
3. 5 presets.
1. Middentonen kunnen beter.
2. Prijzig.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De compatibiliteit

Audio Pro A26 Recensie: Achterkant

Je kunt alle draadloze mogelijkheden van de Audio Pro A26 benutten via de Audio Pro Control-applicatie, die Tidal, iHeartRadio, Napster, Qobuz en Deezer integreert. Je kunt ook alle lokaal opgeslagen audiobestanden, inclusief podcasts, afspelen via de app. De Audio Pro A26 speaker is ook te gebruiken met Spotify Connect. In vergelijking met sommige software is de Audio Pro-applicatie zelf wat basic, maar ook goed doordacht. Het is responsief en niet te ingewikkeld, wat belangrijk is als je de Audio Pro A26 gebruikt als onderdeel van een grotere multi-room Audio Pro-opstelling.

Er is een eenvoudige EQ-regeling in de vorm van bas- en treble-schuifregelaars, hoewel het meestal het beste is om ze plat te leggen. Er is ook een audiovirtualisatiemodus om een ​​geluidsomgeving te creëren, vooral voor het bekijken van films, en een nachtmodus om de helderheid van dialogen te verbeteren terwijl het hoofdvolume en de bas zo laag mogelijk worden gehouden. U vindt al deze opties echter niet op een speciale afstandsbediening. Deze heerlijke aluminium trekbuis biedt bedieningselementen voor volume, ingangsselectie en weergave, maar deze bedieningselementen zijn niet per se geschikt voor alle apparaten met één bron. Als u bijvoorbeeld verbinding maakt met onze laptop en FLAC-bestanden afspeelt via VLC, worden er geen nummers overgeslagen. Meer over de geluidskwaliteit lees je in het volgende deel van deze Audio Pro A26 recensie.

De geluidskwaliteit

Afstandsbediening Speaker

We beginnen met “black dog, led zeppelin” en begrijpen onmiddellijk de ruimte en schaal die deze oplossing met twee luidsprekers biedt. Het open podium geeft mensen een gevoel van openheid en geeft de band een sterk gevoel. De audio is nog steeds gecentreerd op de luidspreker, maar het is voldoende om duidelijk te laten zien waar de eerste viool op de voorgrond staat en de rest van de snaren rechtsachter. Deze motivatie is redelijk, zo niet inspirerend. Het geluid viel niet in een diepe stilte.

We gebruikten “the chain, fleetwood mac” om te spelen op de Audio Pro A26. De geluidsgrootte van deze kleine luidspreker heeft diepe indruk op ons gemaakt. Het is niet ver van de met ruimte gevulde uitvoering, en het is voldoende om de bas in ons lichaam te voelen. Dit is echter een geluid met zachte randen en mist de precisie om een ​​goed gevoel van impuls op muziek over te brengen. Er is een redelijke toonbalans op de baan. Het metalen gedeelte van de drumkit heeft bovenaan veel geluid, maar het is niet ons favoriete geluid. De hoge tonen zijn niet ingewikkeld en het geluid van de tweeter is te rommelig.

In combinatie met een gebrek aan kracht en zachte bas, was er een verwarrende en teleurstellende climax op het veld. Dit klinkt erg moeilijk als je het hele album met aanvallen beluistert. Er zijn helaas niet genoeg mid-range uitdrukkingen. Je leest meer over de bouwkwaliteit in de volgende paragraaf van deze Audio Pro A26 recensie.

De bouwkwaliteit

Het ontwerp van de Audio Pro A26 is anders dan de Addon serie, ze hebben door de jaren heen allemaal hetzelfde uiterlijk. De nieuwe esthetiek is echter niet erg opwindend. Er is een metalen Audio Pro-logo op de houtskoolkap, maar verder is er alleen een glad oppervlak. Nu het rooster is verwijderd, ziet ons zwarte testexemplaar er heel eenvoudig uit, hoewel de alternatieve witte afwerking een meer klassieke Scandinavische stijl heeft.

De twee aandrijfeenheden zijn ook zwart. De bovenkant is een 25 mm textiele dome-tweeter en de onderkant is een woofer van 11,4 cm. In een bak aan de achterkant bevinden zich een paar 75Watt Klasse D-versterkers, waarvan de ene de hoofdluidspreker aandrijft en de andere de passieve partner. De twee speakers zijn verbonden via de meegeleverde speakerkabel. Connectiviteit omvat Bluetooth 5.0 aptX, optische vezel, HDMI ARC en analoge assist. Wil je wat extra bas toevoegen, dan kun je ook gebruik maken van de RCA subwoofer aansluiting.

De Audio Pro A26 werkt het beste wanneer hij dicht bij de muur wordt geplaatst, dus deze beugels moeten de luidspreker helpen om geluid te leveren dat dicht bij het optimale geluid ligt. Lees meer over compatibiliteit in de volgende paragraaf van deze Audio Pro A26 recensie.

Conclusie

Deze audioprofessionals zijn ook goede draadloze speakers. Ze zijn eenvoudig in te stellen, kunnen tegelijkertijd muziek en tv-geluid afspelen en kunnen in een multi-room-omgeving werken. Ze ondersteunen bijna elk type invoer en je kunt er bijna elke muziekstreamingservice mee gebruiken. Als je al zwaar hebt geïnvesteerd in het Audio Pro-ecosysteem, wil je het misschien proberen, maar we raden je aan ergens anders geld uit te geven en meer muzikale producten te kopen, zoals Ruark Audio MR1 Mk2s.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP