Austrian Audio Hi-X50 review

Austrian Audio Hi-X50 review

Austrian Audio Hi-X50

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

5.0/5

Voordelen

  • Goede geluidskwaliteit.
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Nadelen

  • Kabel is optioneel.

In deze Austrian Audio Hi-X50 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Austrian Audio Hi-X50 - vooraanzicht

SPECIFICATIES
Topklasse | Over-ear | Batterijduur: 0uur | Geschikt voor: Dagelijks gebruik | 305 gram | Geen Bluetooth

Conclusie

De Austrian Audio Hi-X50 is een professionele headset voor live en studiomixen. De Hi-X55 heeft een on-ear koptelefoon model, wat betekent dat de schelp aan je oren kan worden bevestigd. De hoofdtelefoon driver maakt gebruik van de nieuw ontworpen Hi-X technologie (High Excursion) om een ​​uitstekende basweergave te garanderen.

VoordelenNadelen
1. Goede geluidskwaliteit.
2. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
1. Kabel is optioneel.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Austrian Audio Hi-X50 - voorkant

De hardheid van de midden- tot hoge frequenties is verminderd, waardoor een indrukwekkend helder en gedefinieerd middenbereik is ontstaan. We hebben geluisterd naar allerlei soorten muziek, van “Wockesha” van Moneybagg Yo, “What You Need” van Don Toliver tot de krachtige “Symfonie nr. 9” van Beethoven en deze bedrade koptelefoon zal nooit een beat missen. Ze bieden veel details en slaagden erin om een coherente muzikale presentatie te bieden. Het heeft een redelijk gebalanceerd geluid, zonder te veel nadruk op het frequentiebereik. In tegenstelling tot de iets duurdere Grado SR325e, zal deze hoofdtelefoon geen al te opwindende luisterervaring bieden. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Austrian Audio Hi-X50 review.

De bouwkwaliteit

Austrian Audio Hi-X50 - zijaanzicht

Het merk “Austrian Audio” heeft twee headset modellen gelanceerd: De on-ear Hi-X50 en het iets grotere on-ear model Hi-X55. Er is veel gemeen tussen de twee, van een gemeenschappelijk esthetisch en gesloten ontwerp tot het gebruik van de nieuwe 44 mm schijf. Zelfs als het gewichtsverschil klein is, weegt de Hi-X50 285 gram, wat slechts 20 gram minder is dan het andere model. De Hi-X50 voelt net als de Hi-X55 aan als een stevige en praktische koptelefoon. De structuur van de hoofdband is goed ontworpen en erg duurzaam. Het gebruik van metaal in de hoofdbanden, de vouwscharnieren en montagebeugels zorgt voor kwaliteit die sommige concurrenten missen. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Austrian Audio Hi-X50 review.

De kenmerken

Austrian Audio Hi-X50 - zijkant

Het comfort van de koptelefoon is erg goed. We merken dat onze oren warm werden toen we lang aan het luisteren waren, maar dit is niet te vermijden met een gesloten ontwerp. De standaard kabel is afneembaar en 3 meter lang, maar er is een optie van 1,2 meter die als accessoire kan worden gekocht. Als je van plan bent om deze koptelefoon onderweg te gebruiken, is het de moeite waard. Hoewel deze koptelefoon het label “professioneel” draagt, is draagbaar gebruik toch het overwegen waard. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Austrian Audio Hi-X50 review.

Conclusie

De Austrian Audio Hi-X50 is een professionele headset voor live en studiomixen. De Hi-X55 heeft een on-ear koptelefoon model, wat betekent dat de schelp aan je oren kan worden bevestigd. De hoofdtelefoon driver maakt gebruik van de nieuw ontworpen Hi-X technologie (High Excursion) om een ​​uitstekende basweergave te garanderen.

Hopelijk heeft deze “Samsung QE65QN95A review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Samsung QE65QN95A review blog? Klik hieronder!

Hopelijk heeft deze “Austrian Audio Hi-X50 review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Austrian Audio Hi-X50 review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP