Samsung QE65QN95A review

Samsung QE65QN95A review

Samsung QE65QN95A

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De beeldkwaliteit

5.0/5

De kenmerken

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

Voordelen

  • Dankzij het Neo QLED scherm bekijk je gedetailleerde kleurrijke beelden met een hoge helderheid en een krachtig contrast.
  • Adaptive Picture past de beeldweergave aan op welke beelden je kijkt en op de ruimte waarin je tv kijkt.
  • Je sluit al je randapparatuur met 1 transparante kabel op de tv aan via de strak ontworpen Slim One Connect Box.

Nadelen

  • De televisie beschikt niet over een hoofdtelefoon aansluiting.

In deze Samsung QE65QN95A review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Samsung QE65QN95A review - voorkant

SPECIFICATIES
Schermgrootte: 65in | Type: QLED | Achtergrondverlichting: Mini LED | Resolutie: 4K | Ondersteunde HDR-formaten: HLG, HDR10, HDR10 + | Besturingssysteem: Tizen | HDMI-ingangen: 4 | ARC / eARC: eARC | Optische uitgang: Ja | Afmetingen (hwd, zonder voet): 83 x 145 x 2,6 cm

Conclusie

De Samsung QE65QN95A televisie combineert perfect beeldkwaliteit met een prachtig design. Met Neo QLED technologie bekijk je ultra-high-definition 4K beeldkwaliteit beelden met uitstekend contrast en 100% kleurvolume op een 65-inch groot scherm. Met ultrakleine LED’s en Quantum HDR 2000 kun je genieten van de helderste beelden met het hoogste contrast in zowel donkere als lichte scènes. Dit is één van de beste tv 2021: budget tot high-end, 4K Ultra HD tvs.

VoordelenNadelen
1. Dankzij het Neo QLED scherm bekijk je gedetailleerde kleurrijke beelden met een hoge helderheid en een krachtig contrast.
2. Adaptive Picture past de beeldweergave aan op welke beelden je kijkt en op de ruimte waarin je tv kijkt.
3. Je sluit al je randapparatuur met 1 transparante kabel op de tv aan via de strak ontworpen Slim One Connect Box.
1. De televisie beschikt niet over een hoofdtelefoon aansluiting.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Samsung QE65QN95A - zijkant

In de 4.2.2 opstelling die Samsung OTS+ noemt, wordt 70 Watt aan vermogen gebruikt voor “sound object tracking”, en het verwijst naar het systeem dat is ontworpen om een ​​driedimensionaal gevoel te creëren dat vergelijkbaar is met Dolby Atmos. Dit alles maakt de QE65QN95A niet in staat om native Dolby Atmos soundtracks af te spelen een beetje storend, hoewel je ze wel kan doorgeven aan het aangesloten luidsprekersysteem. Ongeacht welke technologie erbij betrokken is, de QE65QN95A kan heldere en krachtige audioprestaties leveren. Als je besluit om bij de ingebouwde luidsprekers van Samsung te blijven, kan je adaptief volume proberen, maar we raden altijd aan om een extern luidsprekersysteem aan te schaffen, zoals de Sonos Arc. Lees meer over de beeldkwaliteit in het volgende deel van deze Samsung QE65QN95A review.

De beeldkwaliteit

Samsung QE65QN95A - bovenkant

We beginnen met “The Outpost” op Netflix en al snel hebben we ontdekt dat deze 65-inch tv een enorme update is. De QE65QN95A is niet alleen helderder dan concurrerende OLED TV’s, maar combineert ook heldere en donkere beeldelementen, wat anders is dan andere tv’s. De QN95A is net als zijn voorganger een beetje voorzichtig wanneer hij wordt geconfronteerd met kleine heldere objecten. De enige kleine fout in de levering van de QN95A betreft de balans tussen donkere details en zwartdiepte. Het instellen van contrast op hoog laat veel donkere details zien waardoor het lijkt alsof je kunstlicht toevoegt aan sommige donkere scènes. We hebben de standaard beeldinstellingen van Samsung altijd gewaardeerd, maar deze tv heeft ook nog is een instelling voor contrastverbetering. De algehele prestaties van de QN95A zijn indrukwekkend en het is zo krachtig dat zijn concurrenten een beetje saai lijken. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Samsung QE65QN95A review.

De kenmerken

Samsung QE65QN95A - inputs

De One Connect box biedt de QN95A een reeks geavanceerdere verbindingen dan andere Samsung tv’s uit 2021. Het komt er allemaal op neer dat de vier HDMI aansluitingen 2.1 specificaties hebben, terwijl de andere modellen alleen HDMI 2.1 aansluitingen hebben. Dit is op dit moment misschien niet veel anders, maar iedereen die van plan is om een PS5 en Xbox Series S te kopen, heeft meer dan één HDMI 2.1 aansluiting nodig om volledig te profiteren van deze twee gameconsoles, en er zal alleen meer HDMI 2.1 zijn. HDMI 2.1 verbinding is niet genoeg om compatibiliteit met al die mooie HDMI functies van de volgende generatie te garanderen, maar QN95A biedt ondersteuning voor eARC, ALLM, 4K @ 120Hz en VRR. VRR ondersteunt alle drie momenteel beschikbare formaten: HDMI VRR-standaard, Nvidia G-Sync en AMD FreeSync. Je weet misschien al dat Samsung meer dan voorheen toegewijd is aan het aantrekken van gamers, en zelfs een pop-up menu heeft gemaakt dat snelle toegang biedt tot verschillende game gerelateerde functies en realtime informatie geeft over het signaal dat wordt ontvangen, inclusief VRR formaat en frame snelheid. Tegelijkertijd is de ingangsvertraging teruggebracht tot minder dan 10 milliseconden. Als je het niet erg vindt om wat snelheid in te leveren, kan je voor een bepaalde game wat motion smoothing toestaan.

Op het gebied van streaming media is Samsung al lang een marktleider. De geïntegreerde applicaties zijn in dit opzicht net zo goed uitgerust als hun voorgangers. Netflix, Amazon Prime Video, Disney +, Apple TV, Google Play Movies & TV en Rakuten ondersteunen allemaal 4K en HDR. Er ontbreekt echter een belangrijk HDR formaat: Dolby Vision. Hoewel Samsungs concurrent HDR10+ de afgelopen jaren onmiskenbaar de weg op is gegaan, is Dolby Vision duidelijk het belangrijkste formaat en is het moeilijk om de balans van krachtoverdracht te zien. Het besturingssysteem is min of meer ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar, wat geen slechte zaak is. Het is nog steeds de beste in de branche, waardoor je sneller dan welke concurrent dan ook naadloos toegang hebt tot de inhoud die je zoekt. Een mogelijke nieuwe functie is multi-view, waarmee je het scherm in tweeën kan splitsen en de HDMI bron in het ene venster kan bekijken, terwijl je een applicatie in een ander venster opent. De nieuwe afstandsbediening die het bijna onmogelijk maakt om de QN95A te gebruiken heeft een mooie nieuwe functie: De onderkant is een lichtbord, dat kan worden opgeladen door zonlicht. De afstandsbediening heeft ook een USB-C connector, die kan worden gebruikt als back-up oplaad methode. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Samsung QE65QN95A review.

De bouwkwaliteit

Samsung QE65QN95A - woonkamer

De Samsung QE65QN95A is slechts 2,6 cm, terwijl de Samsung QE65Q95T van vorig jaar 3,5 cm was. Hierdoor is de QN95A niet zo dun als een OLED op het dunste punt, maar door de uniforme dieptemeting is hij wel veel dunner dan de meeste OLED’s ter wereld. Wanneer het aan de muur wordt geïnstalleerd, kan het een elegante fotolijst stijl opleveren. De QN95A heeft ook een nieuwe versie van de opnieuw ontworpen Samsung One Connect-box. Het concept is hetzelfde: Alle aansluitingen inclusief de voeding zijn aangesloten op een enkele unit, die met een enkele kabel met de tv is verbonden. De kabel tussen de One Connect-box en de monitor is merkbaar dikker en niet zo flexibel als de vorige versie, wat een beetje tegenvalt. Hoewel het wat onhandig is om over te stappen op een dikkere kabel, valt niet te ontkennen dat het beeldscherm het beste maar één kabel kan hebben in plaats van meerdere HDMI’s en voedingen. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Samsung QE65QN95A review.

Conclusie

De Samsung QE65QN95A televisie combineert perfect beeldkwaliteit met een prachtig design. Met Neo QLED technologie bekijk je ultra-high-definition 4K beeldkwaliteit beelden met uitstekend contrast en 100% kleurvolume op een 65-inch groot scherm. Met ultrakleine LED’s en Quantum HDR 2000 kun je genieten van de helderste beelden met het hoogste contrast in zowel donkere als lichte scènes. Dit is één van de beste tv 2021: budget tot high-end, 4K Ultra HD tvs.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Samsung QE65QN95A review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Samsung QE65QN95A review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP