LG OLED65G1RLA (2021) review

LG OLED65G1RLA (2021) review

LG OLED65G1RLA (2021)

4.85

De geluidskwaliteit

4.9/5

De beeldkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Deze slanke tv hangt met de meegeleverde muurbeugel strak en stijlvol tegen de muur.
  • Dankzij het nieuwe OLED EVO scherm bekijk je beelden met diepe zwartwaarden, een krachtig contrast en een hoge helderheid.
  • Door de slimme a9 Gen4 processor is het beeld extra gedetailleerd en kleurrijk en beweeg je vloeiend door het smart menu.

Nadelen

  • De tv wordt zonder voetjes geleverd.

In deze LG OLED65G1RLA (2021) review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

LG OLED65G1RLA (2021) review

SPECIFICATIES
65 inch | 4K UHD | Smart TV | webOS | 100 Hz | OLED | HDR | 1ms | 4 x HDMI | 2021

Conclusie

De LG OLED65G1RLA is een stijlvolle tv met scherp zwartcontrast en heldere beelden. Dankzij de meegeleverde muurbeugel hangt de tv stevig aan de muur. Pixels op OLED-schermen worden afzonderlijk verlicht, dus de donkere delen van het beeld zijn eigenlijk zwart. Beelden zijn helderder dan gewone OLED-schermen dankzij LG’s nieuwe OLED EVO-scherm. Hierdoor is het verschil tussen de donkere en lichte delen van het beeld erg groot. Bekijk HDR-beelden met stabiele kleurweergave en contrast. De a9Gen4 intelligente processor is het brein van je LG televisie. Deze processor verbetert het weergegeven kleurbereik, scherpte en detail.

VoordelenNadelen
1. Deze slanke tv hangt met de meegeleverde muurbeugel strak en stijlvol tegen de muur. 
2. Dankzij het nieuwe OLED EVO scherm bekijk je beelden met diepe zwartwaarden, een krachtig contrast en een hoge helderheid. 
3. Door de slimme a9 Gen4 processor is het beeld extra gedetailleerd en kleurrijk en beweeg je vloeiend door het smart menu.
1. De tv wordt zonder voetjes geleverd.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

LG OLED65G1RLA (2021) review

Hoewel de visuele prestaties van de LG OLED65G1RLA (2021) onmiskenbaar is, is het bepalen van de audioprestaties een complexere zaak. Het geluid daarentegen is helder en rechttoe rechtaan, best indrukwekkend, zeker gezien het feit dat de speakers nauwelijks zichtbaar zijn, en hoewel de virtualisatie van Atmos verrassend effectief is in termen van breedte en hoogte, is dat zeker het geval. De belangrijkste driver gaat naar de subwoofer, maar de G1 biedt een soepel en vloeiend geluid. Om te beginnen is de Dolby Atmos-modus veel stiller dan standaard stereo, maar welke geluidsmodus je ook gebruikt, de tv mist wat dynamiek. Gezien de fysieke beperkingen van de stuurprogramma’s, is de G1 ook behoorlijk verrassend. In de meeste gevallen is het een goed idee om uw nieuwe tv te koppelen met luidsprekers of een redelijk krachtig thuisbioscoopsysteem.

De beeldkwaliteit

LG OLED65G1RLA (2021) review

Beelden zijn niet alleen erg gedetailleerd, maar ook erg mooi en scherp. Het goede nieuws gaat verder wanneer u upgradet naar 4K HDR10 Blu-ray films. Geavanceerde dynamische sound mapping algoritmen leveren het beloofde contrast. Dit betekent niet dat de tv donkerder of helderder wordt, maar het aanpassen van de randen maakt het scherm dynamischer en spannender. De levendige kleuren zijn een beetje verzadigd, maar sommige details zijn weer wat subtieler en eleganter. De huidtinten profiteren ook van hogere tinten binnen bereik.

De kenmerken

LG OLED65G1RLA (2021) review

Het model van dit jaar combineert krachtige applicaties zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en Apple TV, allemaal met volledige ondersteuning voor 4K, Dolby Vision en Dolby Atmos. Rakuten is beschikbaar in HDR10 en Dolby Atmos. Google Play Movies & TV met HDR10 en 5.1 ondersteuning. Now TV geeft je toegang tot Spotify, Amazon Music, Tidal, Deezer en meer. LG is van plan dit jaar webOS 6.0 te installeren, en deze nieuwe versie van het besturingssysteem is een groot probleem. Belangrijk is dat wanneer u op de startknop drukt, de reeks applicaties met alle zichtbare elementen verdwijnt en in plaats daarvan wordt u naar een hoofdmenu op volledig scherm geleid dat wordt gedomineerd door inhoud die wordt aanbevolen door verschillende services. Het idee is om je te concentreren op de inhoud in plaats van op een specifieke applicatie te klikken om te vinden wat je wilt zien. In theorie is dat prima, maar sommige providers aarzelen om inhoud in deze aggregators op te nemen.

Conclusie

De LG OLED65G1RLA is een stijlvolle tv met scherp zwartcontrast en heldere beelden. Dankzij de meegeleverde muurbeugel hangt de tv stevig aan de muur. Pixels op OLED-schermen worden afzonderlijk verlicht, dus de donkere delen van het beeld zijn eigenlijk zwart. Beelden zijn helderder dan gewone OLED-schermen dankzij LG’s nieuwe OLED EVO-scherm. Hierdoor is het verschil tussen de donkere en lichte delen van het beeld erg groot. Bekijk HDR-beelden met stabiele kleurweergave en contrast. De a9Gen4 intelligente processor is het brein van je LG televisie. Deze processor verbetert het weergegeven kleurbereik, scherpte en detail. Al om al, dit is een erg kwalitatieve LG televisie!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “LG OLED65G1RLA (2021) review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP