MacBook Pro met M1 review

MacBook Pro met M1 review

MacBook Pro met M1

4.9

De beeldkwaliteit

4.9/5

De geluidskwaliteit

5.0/5

De webcam

4.9/5

De batterijkwaliteit

4.9/5

Het toetsenbord

4.8/5

Voordelen

  • Dankzij de Apple M1 chip gebruik je moeiteloos zware programma's zoals Final Cut Pro zonder dat Apple MacBook warm wordt.
  • De batterij van dit model gaat tot 20 uur mee op één acculading.
  • Met 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je probleemloos grote foto- en videobestanden terwijl je applicaties op de achtergrond draait.

Nadelen

  • Deze MacBook heeft 2 Thunderbolt 3 (usb C) aansluitingen. Wil je een apparaat met een andere aansluiting gebruiken? Dan heb je een docking station of kabel converter nodig.
  • Het scherm van 13 inch is te klein om gedetailleerd te werken zonder externe monitoren.

In deze MacBook Pro met M1 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

MacBook Pro met M1 review

SPECIFICATIES
13.3 inch | Apple M1 | 8 GB werkgeheugen | 256 GB opslag | SSD Apple M1

Conclusie

Deze Apple MacBook Pro met M1 heeft ongelooflijke snelheid en kracht. Uitgerust met een krachtige Apple M1-chip, een Retina Show-scherm, magisch toetsenbord, touchbar, digitale touch vingerafdruksensor en batterijleven voor maximaal 20 uur.

VoordelenNadelen
1. Dankzij de Apple M1 chip gebruik je moeiteloos zware programma’s zoals Final Cut Pro zonder dat Apple MacBook warm wordt. 
2. De batterij van dit model gaat tot 20 uur mee op één acculading. 
3. Met 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je probleemloos grote foto- en videobestanden terwijl je applicaties op de achtergrond draait.
1. Deze MacBook heeft 2 Thunderbolt 3 (usb C) aansluitingen. Wil je een apparaat met een andere aansluiting gebruiken? Dan heb je een docking station of kabel converter nodig. 
2. Het scherm van 13 inch is te klein om gedetailleerd te werken zonder externe monitoren.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De beeldkwaliteit

MacBook Pro met M1 review

Het Retina scherm op de MacBook Pro M1 biedt een scherp en geanimeerd beeld. In onze test was het MacBook Pro M1 scherm gemiddeld 449 nits helderheid, dat aanzienlijk hoger is dan de 354 nits die de MacBook Air verstrekt. Ter vergelijking: De ZenBook 13 beschikt over circa 360 nits. Het MacBook Pro M1 paneel heeft zeer goede resultaten opgeleverd in het DCI-P3 kleurbereik, met een hoogte van 81,1%. Het is vergelijkbaar met de MacBook Air (80,4%), en de Zenbook 13 heeft circa 76,9%.

De geluidskwaliteit

MacBook Pro met M1 review

De ingebouwde speakers van de MacBook Pro M1 hebben dezelfde grote kick en hetzelfde ruime geluidsveld als voorheen. Wanneer je “John Mayer – last train home” speelt hoor je alle snaren die aangeslagen worden heel erg helder, terwijl het niet de stem van John Mayer overweldigd. Hierna gingen we luisteren naar “Hey Joe – Jimi Hendrix” en de stem van Hendrix was ook erg helder en zuiver. Als je deze speakers nog niet hebt gehoord, zal je onder de indruk zijn!

De webcam

MacBook Pro met M1 review

De MacBook Pro met M1 beschikt over HD Ready (720p), maar naar onze mening mag de kwaliteit nog wel verbeterd worden. We legde de nieuwe MacBook Pro M1 naast mijn oude MacBook Pro en namen een foto. De webcam van de MacBook Pro M1 camera gaf een veel beter beeld en ik zag mijn gezicht veel helderder. Het beeld van de webcam van het vorige model is stukken slechter dan dit nieuwere model.

De batterijkwaliteit

MacBook Pro met M1 review

De MacBook Pro M1 is één van de beste laptops die je kan kopen. In onze batterijtest waar we constant zaten te surfen op het internet met wifi deed de MacBook Pro M1 het 17 uur en 10 minuten. De MacBook Pro 2020 op basis van Intel duurde 11 uur en 12 minuten, dus dit is een aardig groot verschil. De MacBook Air M1 ging 14 uur en 10 minuten mee. Verder duurde de Asus Zenbook 13, 13 uur en 24 minuten. Het kan gezegd worden dat de nieuwe MacBook Pro geweldig is als het gaat om de levensduur van de batterij.

Het toetsenbord

MacBook Pro met M1 review

Veel mensen gebruiken nog een butterfly toetsenbord, en het magische toetsenbord van de nieuwe MacBook Pro M1 is echt een upgrade. Het toetsenbord maakte minder fouten dan normaal. De toetsen op het magische toetsenbord voelen zacht en stevig aan in vergelijking met een butterfly toetsenbord. Het touchpad op de MacBook Pro M1 is niet heel erg veranderd, maar het blijft gewoon goed werken. Verder zijn we nog steeds geen fan van de digitale balk op de MacBook Pro. Het biedt snelkoppelingen die handig kunnen zijn, afhankelijk van de toepassing die je gebruikt, maar het is naar onze mening overbodig.

Conclusie

Deze Apple MacBook Pro met M1 is super snel en heel erg krachtig!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “MacBook Pro met M1 review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze “MacBook Pro met M1 review” blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP