Samsung Galaxy A52 5G review

Samsung Galaxy A52 5G

4.9

Het display

4.9/5

De audiokwaliteit

4.9/5

De batterijkwaliteit

4.9/5

Het design

4.8/5

De camerakwaliteit

5.0/5

Voordelen

  • Je krijg Samsung Knox Suite gratis meegeleverd.
  • Tot en met maart 2025 ben je verzekerd van beveiligingsupdates.
  • Dit toestel is krachtig, dus je schakelt soepel tussen verschillende, zware apps.

Nadelen

  • Je bedient het grote 6,5 inch scherm moeilijk met één hand.

In deze Samsung Galaxy A52 5G review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Samsung Galaxy A52 5G review

SPECIFICATIES
2021 | Android 11 | 5G | 6.5 inch scherm

Conclusie

De Samsung Galaxy A52 5G is een smartphone voor zakelijk gebruik. Je ontvangt een gratis Samsung Knox Suite. Hiermee beheer je veilig en centraal de zakelijke devices van alle medewerkers. Bovendien ontvang je tot maart 2025 gegarandeerd regelmatige beveiligingsupdates. Zo zit vertrouwelijke informatie altijd veilig achter een digitale sleutel en slot. De Samsung A52 is een middenklasse smartphone met opmerkelijk veel rekenkracht. Je schakelt naadloos tussen verschillende applicaties, dus multitasken is voor dit toestel geen probleem. Doordat de A52 5G ondersteunt, profiteer je in de toekomst van hogere internet snelheden. De batterij van 4.500 mAh gaat bij gemiddeld gebruik een dag mee. Met de los verkrijgbare 25 Watt Samsung oplader laad je je toestel in ongeveer een uur volledig op. De meegeleverde 15 Watt oplader doet hier ruim anderhalf uur over. Dit dual-sim toestel heeft 128GB opslaggeheugen. Genoeg voor al je applicaties en bestanden.

VoordelenNadelen
1. Je krijg Samsung Knox Suite gratis meegeleverd. 
2. Tot en met maart 2025 ben je verzekerd van beveiligingsupdates. 
3. Dit toestel is krachtig, dus je schakelt soepel tussen verschillende, zware apps.
1. Je bedient het grote 6,5 inch scherm moeilijk met één hand.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Het display

Samsung Galaxy A52 5G review

Het scherm van de Galaxy A52 5G is één van de vele sterke eigenschappen. Je krijgt een kleurrijk 6,5-inch scherm met een soepele 120Hz verversingssnelheid, een zeldzame functie in een smartphone die niet zo duur is als high-end mobieltjes. Het nadeel van het scherm van de Galaxy A52 is dat de verversingssnelheid statisch is, met alleen opties voor 120Hz of 60Hz. De verversingssnelheid is in sneller dan die van de Pixel 4a, die maximaal 90Hz is. We hebben de Galaxy A52 gemeten op 790 nits met adaptieve helderheid ingeschakeld. Dat is helderder dan de Pixel 4a (451 nits), maar minder helder dan de iPhone 12 met 800 nits. In natuurlijke modus is het scherm van de Galaxy A52 nauwkeuriger dan de Pixel 4a, maar de iPhone 12 is nauwkeuriger dan beide toestellen.

De audiokwaliteit

Samsung Galaxy A52 5G review

Samsung heeft een koptelefoonaansluiting toegevoegd aan de A52 5G, wat geweldig is voor iedereen die zijn bedrade koptelefoon nog heeft. Dat helpt ook om het stereo speakersysteem van de A52 naar voren te brengen. Bij het luisteren naar “John Mayer – Last Train Home” was de gitaar en stem erg duidelijk te horen, zelfs op de stilste momenten van het nummer. Over het algemeen bleef het hele nummer goed in balans. Gezien de prijs van de mobiele telefoon heeft de Galaxy A52 een indrukwekkende krachtige speaker, en stereospeakers van deze kwaliteit vind je niet vaak in telefoons van deze prijsklasse.

De batterijkwaliteit

Samsung Galaxy A52 5G review

Je krijgt 4.500 mAh batterijcapaciteit als je de A52 aanschaft en dat is een royale hoeveelheid voor een telefoon in deze prijsklasse. We hebben 7 uur lang gestreamd via wifi en de batterij ging van 100% naar 57%. Het is veilig om te zeggen dat de A52 net zo lang meegaat als je zou verwachten van een batterij van dit formaat. We hebben met de Galaxy A52 continu op internet gezeten en dit toestel ging 11 uur en 54 minuten mee, waardoor het hoog op de lijst komt te staan qua beste batterijduur. Samsung biedt ondersteuning voor 25 Watt bekabeld snel opladen en bevat ook een oplader in de doos, een accessoire dat je niet vaak krijgt. Het probleem is dat de meegeleverde oplader slechts een 15 Watt model is. Wil je echt snel gaan, dan zou je een aparte oplader van 25 Watt moeten aanschaffen. Met de meegeleverde oplader laadde de A52 in 1 uur op van 0% tot 72% en het duurde ongeveer 80 minuten om de telefoon volledig op te laden.

Het design

Samsung Galaxy A52 5G review

De achterkant bestaat uit één stuk, die bijna naadloos overgaat in de cameramodule, en naar onze mening ziet het er geweldig uit. De Galaxy A52 heeft een plastic achterkant, maar voelt in ieder geval niet goedkoop aan, dankzij een mooie matte textuur. Van voren ziet de A52 eruit als alle moderne Samsung telefoons, met zijn geperforeerde middencamera. De boven- en onderrand zijn wat dikker dan de gemiddelde telefoon, maar verder ziet de Galaxy A52 er net zo slank uit als een Samsung Galaxy S21. Samsung heeft de volume- en aan / uit-knoppen aan de rechterkant van de telefoon vervangen, waardoor de linkerkant volledig leeg is. Verder heeft de Galaxy A52 een IP67-classificatie voor water- en stofbestendigheid.

De camerakwaliteit

Samsung Galaxy A52 5G review

Je krijgt vier sensoren aan de achterkant van de Samsung Galaxy A52. De hoofdcamera is 64 MP, maar het schiet standaard op 12 MP om de bestandsgrootte van foto’s kleiner te houden. De andere hoofdsensoren zijn een 12 MP ultragroothoeklens en een 5 MP macrocamera, waarbij de laatste een 5 MP dieptecamera is voor het toevoegen van scherptediepte-effecten aan opnamen in de portretmodus.

Samsung Galaxy A52 5G review

Het beeld van de Samsung Galaxy A52 is heel erg helder, wat erg handig kan zijn. De macrocamera op de Samsung Galaxy A52 is beter dan we hadden voorgesteld, vooral door de vele verschillende kleuren in de foto’s. De met dieptesensor ondersteunde A52 biedt ook een natuurlijk ogende onscherpte en dit ziet er ook erg mooi uit op foto’s. Over het algemeen maken de camera’s op de Galaxy A52 het een erg veelzijdig toestel.

Conclusie

De Samsung Galaxy A52 5G is een erg snelle mobiel voor zakelijk gebruik!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Samsung Galaxy A52 5G review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Samsung Galaxy A52 5G review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP