Sonos Port review

Sonos Port

4.55

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.6/5

De kenmerken

4.5/5

Voordelen

  • Combineer je vertrouwde audio-apparatuur met jouw Sonos-opstelling.
  • Eenvoudig te installeren.
  • Stream vinyl door het hele huis.
  • Bekende stijlvolle Sonos-design.

Nadelen

  • Geen bluetooth verbinding mogelijk (Alleen via Sonos Move).

In deze Sonos Port review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Sonos Port Voorkant

SPECIFICATIES
Afmetingen: 138 x 41 x 138 mm | Wifi Ja | Type input/output: RCA (tulp)

Conclusie

De Sonos Port is misschien krachtiger en toekomstbestendiger dan de Connect die hij vervangt, maar hij klinkt gewoon niet goed genoeg. Lees in de volgende alinea van deze Sonos Port review meer over de voor-en nadelen.

VoordelenNadelen
1. Combineer je vertrouwde audio-apparatuur met jouw Sonos-opstelling.
2. Eenvoudig te installeren.
3. Stream vinyl door het hele huis.
4. Bekende stijlvolle Sonos-design.
1. Geen bluetooth verbinding mogelijk (Alleen via Sonos Move).

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Sonos Port op bureau

De stijlvolle presentatie van de Sonos Port is een echte eyecatcher, en voor deze prijs hoeft u niet per se de verwachtingen van een dergelijke module te halen. Het detailniveau is misschien niet helemaal geweldig, maar als we naar bestanden van cd-kwaliteit luisteren in plaats van naar Spotify-streams, zijn er veel inzichten te bespreken. De balans is erg goed, waardoor je de equalizer zou kunnen negeren. Het vervormt het basniveau niet, noch verhoogt het de hoge tonen voor ruwere coöperatieve speakers of elektronische apparatuur, en het middenbereik is voldoende om het geluid vloeiend en ontspannend te maken.

Helaas is de kennismaking met de Sonos Port erg rommelig. Niemand lijkt te weten waar hun personages vandaan komen en hoe luid ze zouden moeten zijn. Deze ingewikkelde stappen worden gecombineerd en zelfs de meest ogenschijnlijk eenvoudige arrangementen kunnen gemakkelijk verwarring veroorzaken. Als uw streamer geen stabiele 4/4-kick kan behouden, omdat er meer onderdelen bovenop worden geplaatst, zal de besturing snel uit zijn greep loskomen. Het alleen is voldoende, maar misschien nog erger, of je nu van muziek houdt of niet, hoe saai de Sonos Port lijkt te worden. De dynamische uitdrukking is erg slecht en moeilijk te raken.

Dit is zelfs nog frustrerender omdat het betekent dat u terug moet. In vergelijking met de vorige versie is de Sonos Port zeker gedetailleerder, maar de Sonos Connect slaagde erin de muziek samen te bundelen en op een meer samenhangende en aantrekkelijke manier te leveren. Het belangrijkste is het laatste, en het feit dat Sonos van zijn klanten verlangt dat ze meer geld uitgeven aan slechtere producten is een beetje teleurstellend. Het gebruik van een externe DAC is wel zo handig. We raden u aan om de digitale uitgang van de poort te gebruiken, hoewel we een externe DAC zullen toevoegen om de toch al dure kosten te verhogen. Lees in de volgende alinea van deze Sonos Port review meer over de bouwkwaliteit.

De bouwkwaliteit

Sonos Port Voorkant 2

Plaats het naast de “verbindingsdoos” en er is een slank, kleiner zwart doosje op de poort, alleen versierd met een lichtbalk en het prominente Sonos-logo op de bovenkant. Het is niet zo duur als we normaal verwachten, maar verschilt wat dat betreft niet veel van zijn voorgangers. Behalve dat u alles invoegt en op de knop “Deelnemen” klikt, zult u het niet vaak aanraken.

Op de achterkant van deze ondiepe Sonos Port vindt u, naast twee paar stereo RCA-aansluitingen en coaxiale digitale uitgang, ook een Ethernet-poort, die wordt aanbevolen voor een stabielere verbinding. Er is geen optische digitale uitgang meer, maar dit zou niet te veel mensen moeten storen. De 12V-trigger is ook handig om de versterker automatisch wakker te maken wanneer er signalen door de deur worden gestuurd, waardoor er minder afstandsbedieningen hoeven te worden geplaatst. De stereo RCA ingang is vrijwel overal zonder internet te gebruiken, omdat je wel de juiste kabel hebt, maar er is geen ingebouwde draaitafel dus als de draaitafel niet ingebouwd is dien je deze apart aan te schaffen. Lees in de volgende alinea van deze Sonos Port review meer over de kenmerken.

De kenmerken

Het is vermeldenswaard dat Sonos geen rekening houdt met de poort van uw televisie, dus als je de televisie zonder vertraging tussen video en audio wilt aansluiten, kun je het beste een HDMI-toting Sonos Amp gebruiken, waarvan de prijs ongeveer de helft is. De prijs, maar, zoals de naam al doet vermoeden, is het een versterkte extra speaker.

Apple-gebruikers kunnen profiteren van AirPlay 2, maar bijna alle andere streaming gebeurt via de Sonos-app, de beste in zijn klasse. U kunt al uw favoriete streamingdiensten en muziek op externe apparaten koppelen. Door uit meerdere bronnen te putten, kunt u wachtrijen maken zonder door talloze applicaties te hoeven bladeren. Voor het streamen van apps is dit ideaal, maar Tidal- en Spotify-gebruikers kunnen er ook voor kiezen om rechtstreeks vanuit deze apps muziek te sturen. Je kunt hier ook bas en treble spelen en de Sonos Loudness-functie gebruiken, maar als je een gebalanceerd high-fidelity-systeem hebt, raden we je aan dit te negeren. Lees in de volgende alinea van deze Sonos Port review meer over onze conclusie.

Conclusie

Als je van plan bent om een ​​hifi-audiosysteem op te nemen in een Sonos-multiroom-opstelling, is het raadzaam om wat meer geld uit te geven om een ​​Sonos Amp te kopen. We hopen dat de Sonos Port in uw behoefte zal voldoen, maar als je zeker weet dat je de uitgaande Sonos Connect vervangt, zou je wat meer geld moeten uitgeven. Hopelijk heeft deze Sonos Port review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Sonos reviews:
< Sonos PLAY:3 review
< Sonos PLAY:5 review
< Sonos Arc review
< Sonos Playbar review
< Sonos Playbase review
< Sonos Port review
< Sonos Beam review
< Sonos Move review
< Sonos One review
< Sonos One SL review
< Sonos Sub 2.0 review
< Sonos Arc vs Sonos Playbar
< Sonos Arc vs Beam vs Playbar vs Playbase
< Sonos aanbiedingen 2020
< Wat is de beste Sonos Speaker?
< Sonos Beam vs Playbar vs Playbase: wat is het beste?

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP