Samsung Galaxy Z Fold 3 5G review

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G review

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

5.0/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Klap de Fold 3 open als een boek en gebruik je smartphone als mini tablet.
  • Je gebruikt dit krachtige toestel voor de zwaarste apps en 3D games.
  • Maak haarscherpe foto's met de verschillende camera's in dit toestel.

Nadelen

  • Dit toestel is dikker en zwaarder dan andere smartphones.
  • Er zit geen oplader in de doos, dus deze schaf je los aan.

In deze Samsung Galaxy Z Fold 3 5G review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G review

SPECIFICATIES
2021 | Android 11 | 5G | 7.6 inch scherm

Conclusie

De Samsung Galaxy Z Fold 3 5G is een Android mobiel die je in elk opzicht zal verbazen. De smartphone heeft een stijlvol design en staat bekend om zijn opvouwbare design. Aan de voorkant heeft het toestel een 6,2 inch HD+ dynamisch AMOLED-scherm met bovenaan een uitsparing voor een 10 megapixel selfie camera. Als je het apparaat aanzet, kan je het enorme Infinity Flex Display gebruiken. Dankzij de dynamische AMOLED technologie maakt het 7,6 inch beeldscherm het toestel zeer geschikt voor het kijken van films, games en multitasking, en is het goed afleesbaar in de zon. Dankzij het intuïtieve menu wordt dit heel eenvoudig en wordt het makkelijker om het toestel met de S Pen te bedienen.

VoordelenNadelen
1. Klap de Fold 3 open als een boek en gebruik je smartphone als mini tablet. 
2. Je gebruikt dit krachtige toestel voor de zwaarste apps en 3D games. 
3. Maak haarscherpe foto’s met de verschillende camera’s in dit toestel.
1. Dit toestel is dikker en zwaarder dan andere smartphones. 
2. Er zit geen oplader in de doos, dus deze schaf je los aan.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Samsung Galaxy Z Fold 3: Beschikbaarheid

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G review

De nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 3 5G is in veel opzichten beter dan zijn grote broer, en dit heeft vooral te maken met de S Pen die slanker is, maar ook het scherm dankzij de verborgen camera en volledig waterdichte IPX8-classificatie. Voor veel mensen staat dit gelijk aan een smartphone ter waarde van circa 1800 euro. Het is natuurlijk nog steeds een hoge adviesprijs, maar vergeet niet dat de originele Fold werd gelanceerd voor een prijs van circa 1500 euro. De Samsung Galaxy Z Fold 3 is nu beschikbaar voor pre-order en wordt officieel gelanceerd op 27 augustus. Op het eerste gezicht ziet de Z Fold 3 er bijna onbreekbaar uit en het is een product dat de moeite van het upgraden waard is en dat iOS enthousiastelingen uiteindelijk zullen krijgen. We ontdekten dat de gebruikerservaring plezieriger is dan het vorige model. Dit is misschien wel de beste Samsung Galaxy smartphone op de huidige markt. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Samsung Galaxy Z Fold 3 5G review.

De bouwkwaliteit

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G review

We zoeken online naar nieuws en schakelen het apparaat in de liggende modus en wat ons direct opvalt is dat het scherm een indrukwekkend groot scherm is die ook nog eens comfortabel in je zak past. In termen van pixels per inch heeft het hoofdscherm 374 ppi en dat is hoger dan de 373 van de Fold 2. De Galaxy Z Fold 3 5G is de eerste opvouwbare mobiel die een Samsung S Pen-ondersteuning biedt. De vouwversie van de S Pen biedt nog steeds handige functies, zoals het pauzeren van een video of het maken van een foto met slechts één klik. Wil je belangrijke documenten ondertekenen op jouw smartphone? Dat kan nu. Samsung heeft ook de gesplitste weergave verbeterd en het instellingenmenu op de Z Fold 3 bijgewerkt en aangepast voor een beter gebruik. We laden twee applicaties, één op het ene scherm en de andere op het andere scherm. Wil je een spelletje spelen en tegelijkertijd je berichten bekijken? Dat kan ook! Door verregaande samenwerking met bedrijven als Google en Microsoft beloven ze meer applicaties voor dubbele schermen te optimaliseren. Qua prestaties heeft de Z Fold 3 de nieuwste 5G verbinding en 5nm AP, ondersteund door 12GB RAM en 256GB of 512GB opslag. De batterij is een dubbele 4400 mAh, en je kan ook Dolby Atmos gebruiken om stereospeakers te krijgen. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Samsung Galaxy Z Fold 3 5G review.

De kenmerken

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G review

Het dunnere scherm zorgt voor een levendige ervaring en het voelt zeker niet te dun aan. De exclusieve nieuwe matte afwerking voelt goed aan en heeft voldoende grip. De schermhelderheid van de nieuwe Echo Square Display-technologie in Galaxy Z Fold 3 is verhoogd tot 29%, wat moeilijk visueel te kwantificeren is, maar het scherm zal zeker helderder zijn. Maar de grootste attractie op het gebied van design is ongetwijfeld het ononderbroken display en de beweringen van Samsung dat het het meest geavanceerde smartphone scherm is. Het scherm is verbeterd en is een AMOLED 6,2-inch scherm met een verversing snelheid van 120 Hz, inclusief een 10 MP camera. Zet het toestel aan en je ziet de eerste camera onderaan het scherm van de Galaxy smartphone. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Samsung Galaxy Z Fold 3 5G review.

Conclusie

De Samsung Galaxy Z Fold 3 5G is een Android smartphone die je zal verbazen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Samsung Galaxy Z Fold 3 5G review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Samsung Galaxy Z Fold 3 5G review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP