Grado SR80x review

Grado SR80x review

Grado SR80x

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

5.0/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Krachtige koptelefoon.
  • Erg licht en comfortabel.

Nadelen

  • Niks voor deze prijs.

In deze Grado SR80x review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Grado SR80x review

SPECIFICATIES
Middenklasse | On-ear | Batterijduur: 0 uur | Geschikt voor: Dagelijks gebruik

Conclusie

Eén van de beste hifi budget koptelefoons op de Nederlandse markt!

VoordelenNadelen
1. Krachtige koptelefoon.
2. Erg licht en comfortabel.
1. Niks voor deze prijs.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Grado SR80x review

Binnen een week na gebruik van de Grado SR80x hebben we ze aangesloten op onze Apple iPhone 12 Mini smartphone, iFi Zen CAN op onze Apple iPad Pro 12.9, Bluesound Node N130 en Naim Mu-So 2 wifi speaker. De SR80x kan worden beschouwd als een goedkope hoofdtelefoon, maar dankzij de eersteklas transparantie hebben ze meer geavanceerde instellingen. De resultaten van onze test bewijzen dat de SR80x duidelijker en gedetailleerder is dan zijn voorganger. We speelde “Lonely” van Justin Bieber en de SR80x was in staat om drum- en basritmes goed uit te laten komen, en het voegde heldere kick drums toe. De tonen zijn verre van rijk, maar deze keer maakt de verfijning van het geluid hun toekomstgerichte prestaties praktischer. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Grado SR80x review.

De bouwkwaliteit

Grado SR80x review

Hoewel de hoofdband schuif van de Grado SR80x heel eenvoudig is, is deze ontworpen om veel hoofdaanpassingen mogelijk te maken. Grado markeert het begin van de Prestige-serie van de volgende generatie, die onzichtbaar is. In de SR80x en de Prestige X-modellen bevindt zich een nieuwe 44 mm-driver van de vierde generatie die een krachtiger magnetisch circuit gebruikt om de efficiëntie te verbeteren en een opnieuw ontworpen spreekspoel en diafragma van hoge kwaliteit om vervorming te verminderen. Volgens Grado klinkt de on-ear koptelefoon hierdoor niet alleen beter, maar is de koptelefoon ook makkelijker te bedienen met verschillende draagbare apparaten. Houd er rekening mee dat Grado een 3,5 mm uiteinde heeft, maar ze worden geleverd met een 6,3 mm componentadapter met een hoofdtelefoonaansluiting. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Grado SR80x review.

De kenmerken

Grado SR80x review

Hoewel het niet verwonderlijk is dat Grado blijft vasthouden aan de industriële esthetiek waar het merk bekend om staat, zal alleen al het kijken naar de nieuwe SR80x samen enkele aanwijzingen onthullen over hun unieke generatie identiteit. De kabel van 1,8 meter is een 4-aderige kabel met een nieuwe stevige en duurzame gevlochten mantel. Dit keer is de demping aan de onderkant van de hoofdband van kunstbont aanzienlijk dikker. De ronde oorkussens van schuim zullen de meeste oren fysiek bedekken en ze stevig maar comfortabel erop plaatsen. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Grado SR80x review.

Conclusie

Dit is één van de beste hifi budget koptelefoons op de Nederlandse markt!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Grado SR80x review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Grado SR80x review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP