Aftershokz OpenMove review

Aftershokz OpenMove review

Aftershokz OpenMove

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Door de Bone Conduction Technology hoor je zowel muziek als omgevingsgeluid.
  • Kies uit 3 geluidsmodi die het beste bij jouw voorkeur past.
  • Premiumpitch 2.0 zorgt voor optimale plaatsing op de jukbeenderen, wat leidt tot minder extra trillingen en een hoger volume.

Nadelen

  • De oordopjes zijn waterbestendig en niet waterdicht, waardoor je ze niet schoonmaakt met water na het sporten.

In deze Aftershokz OpenMove review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Aftershokz OpenMove review

SPECIFICATIES
Middenklasse | Bone conduction | Draadloos | Met microfoon | Geschikt voor: Sporten | Batterijduur: 6 uur

Conclusie

De Aftershokz OpenMove stelt je in staat om je tijdens de training bewust te zijn van je omgeving. De oortjes zitten niet direct in de gehoorgang, maar op de jukbeenderen. Geluid wordt door trillingen doorgegeven aan de gehoorzenuw. Er zijn 3 geluidsmodi om uit te kiezen, afhankelijk van de muziek en de situatie. Deze drie modi zijn standaardmodus, volumeversterking en oordopjesmodus. De laatste modus is voor het luisteren met een conventionele hoofdtelefoon. Inbegrepen als je het gehoor van anderen wilt verminderen. Premium Grade Feature 2.0 zorgt voor een perfecte plaatsing van de jukbeenderen, vermindert trillingen en verhoogt het volume. Dankzij het waterdichte ontwerp kun je de oorbel tijdens het sporten dragen, zelfs op regenachtige dagen.

VoordelenNadelen
1. Door de Bone Conduction Technology hoor je zowel muziek als omgevingsgeluid. 
2. Kies uit 3 geluidsmodi die het beste bij jouw voorkeur past. 
3. Premiumpitch 2.0 zorgt voor optimale plaatsing op de jukbeenderen, wat leidt tot minder extra trillingen en een hoger volume.
1. De oordopjes zijn waterbestendig en niet waterdicht, waardoor je ze niet schoonmaakt met water na het sporten.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Aftershokz OpenMove review

Speel “Fight the Power” van Public Enemy en krijg een helder optreden op een consistent podium met uitstekende, krachtige en scherpe geluiden. Onze playlist volgt met het nummer “O.P.P.” van Naughty by Nature. Dit nummer heeft veel elementen en de zang is sterk genoeg. De algehele dynamiek is een beetje compact, maar wel erg helder met veel details.

De bouwkwaliteit

Aftershokz OpenMove review

De “oortjes” bevinden zich eigenlijk op de jukbeenderen en gebruiken trillingen om geluid door te geven aan de gehoorzenuw. Het dragen van OpenMove oortjes is redelijk nieuw. De oortjes zijn tabletvormig, iets kleiner dan een postzegel. Het is misschien even wennen, maar het is niet vervelend om ze urenlang te blijven gebruiken. Een effectieve audioversterker voor het luisteren naar podcasts zorgt voor een gedetailleerd, helder geluid en de audio-instellingen passen het volume luid aan. De linkeroorschelp die aan de hoofdband is bevestigd, is een multifunctionele knop. Kortom, je moet erop drukken voor afspelen / pauzeren, oproep beatnwoorden of stemassistent te vragen.

De kenmerken

Aftershokz OpenMove review

Koppelen met Bluetooth is erg eenvoudig. Tijdens het multipoint koppelingsproces laten de oortjes zien waarom het makkelijk in gebruik is. Koppel met Android mobieltjes, iPhones en laptops om eenvoudig te schakelen. Wanneer je de audio op je iPhone stopt en een YouTube video begint af te spelen op je MacBook, volgt de koptelefoon het geluid precies. De Bluetooth profielen die hier worden ondersteund zijn HSP-, HFP-, A2DP- en AVRCP-standaarden, dus aptX of Hi-Res worden niet ondersteund. Het geluidsverlies is hier veel minder dan bij veel conventionele koptelefoons, en zeker minder dan bij de meeste open koptelefoons.

Conclusie

De oortjes hebben een robuuste constructie, uitstekende batterijduur, uitstekende connectiviteit en intuïtieve bediening. De geluidskwaliteit is echter niet bijzonder overtuigend.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Aftershokz OpenMove review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze “Aftershokz OpenMove review” blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP