Optoma-UHZ65LV-Review

Optoma UHZ65LV Review

Optoma UHZ65LV

4.8

De beeldkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

Voordelen

  • Zelfs de kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie.
  • Dankzij de grote contrastratio bekijk je een projectie met een groot verschil tussen het diepste zwart het helderste wit.
  • Door de grote lichtopbrengst van 5.500 ANSI lumen heb je in een verlichte ruimte een duidelijke projectie.

Nadelen

  • Je kunt de beamer niet via een netwerkaansluiting met internet verbinden.

In deze Optoma UHZ65LV Review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Optoma UHZ65LV Review - Voorkant

SPECIFICATIES
Ingangen: HDMI 2.0, HDMI 1.4a, audio 3,5 mm | Uitgang: audio 3,5 mm, S / PDIF, USB-A-voeding 1,5 A. | Helderheid: 5000 lumen | Contrast: 2.000.000: 1 | Levensduur laser: 30.000 uur | Zoomlens: 1,6x (handmatig) | Gooi ratio: 1,39: 1 ~ 2,22: 1 | Afmetingen (BHD): 33cm x17cm x 50cm | Gewicht: 9,8 kg

Voor-en nadelen: Optoma UHZ65LV

VoordelenNadelen
1. Zelfs de kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de 4K UHD resolutie. 
2. Dankzij de grote contrastratio bekijk je een projectie met een groot verschil tussen het diepste zwart het helderste wit. 
3. Door de grote lichtopbrengst van 5.500 ANSI lumen heb je in een verlichte ruimte een duidelijke projectie.
1. Je kunt de beamer niet via een netwerkaansluiting met internet verbinden.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De beeldkwaliteit

Optoma UHZ65LV Review - Zijkant

De Optoma UHZ65LV kan beelden met hoog contrast creëren. Bij het kijken naar “Tenet” wordt 4K Blu-ray-technologie gebruikt. Omdat het diep zwart en doordringend wit kan produceren, kan het elke scène een sterk en krachtig HDR uiterlijk geven. Er zijn twee hoofdvoorinstellingen om uit te kiezen, en als u optimaal wilt profiteren van het HDR gevoel, kunt u HDR 2 gebruiken. Kijkend naar de film “Infamous” zijn de kleuren erg mooi en is de kracht van de gereproduceerde beelden dynamisch en meeslepend. Om een balans te vinden die bij u past, stelt u de HDR-beeldmodus in op “Helder” en past u vervolgens de instelling “Dynamisch zwart” aan.

Optoma UHZ65LV Review - Bovenkant

Op SDR niveau zijn de zwakke punten van de Optoma niet duidelijk. De grootschalige dynamiek is nog steeds indrukwekkend, maar de contrastmetagegevens die voor elke scène worden verstrekt, zijn minder en je zult niet het gevoel hebben dat er te veel nuances verloren gaan. Het extra schaduwniveau bestaat niet in de broncode. Met behulp van SDR kunnen we het filter uitschakelen en een schone toestand starten door de “Game” -voorinstelling te selecteren. Gebruik van daaruit de instelling “Dynamisch zwart” en de fijnafstelling van “Contrast”, “Scherpte”, “Helderheid” en “Kleur” om gemakkelijk uitstekende prestaties te krijgen.

Optoma UHZ65LV - Bovenkant open

Er is veel goede zwartdiepte, maar er is ook behoorlijk wat detail in de schaduwen tijdens het kijken naar onze testfilms. Aangezien deze projectoren meestal een minder subtiele methode gebruiken, is het verre van het soort zwart dat je kunt voorspellen. U zou de Pure Engine-verwerkingskit van Optoma kunnen gebruiken om te proberen contrast, detail en beweging te verbeteren, maar deze voldoet niet aan de hoge normen van andere systemen. Aan de natuurlijke vibratie van de schermbeweging kun je daarom nauwelijks iets doen. Het trillingsniveau is beter dan dat van low-end apparaten, maar verwacht niet dat de UHZ65LV een tv-achtig effect heeft. We hebben ook een probleem met de kleurbalans, ongeacht welke instelling of modus we gebruiken. Rood heeft meestal een oranje tint, en de lagere mengtechniek van deze projector betekent dat het effect het meest uitgesproken is op huidtinten, waardoor mensen er onnatuurlijk uitzien.

De kenmerken

Achterkant Beamer
Afstandsbediening

De Optoma UHZ65LV is een DLP-projector met één chip met een laserfosforlampsysteem. Het licht van de blauwe laserdiode gaat door het fosforwiel om geel licht te produceren, dat wordt verdeeld in rood en groen met behulp van het kleurenwiel om de RGB stroom te genereren die nodig is voor het digitale microspiegelapparaat (DMD). DMD is een paneel van 1,6 cm met een native resolutie van 2716 x 1528. Optoma’s pixelverschuivingstechnologie gebruikt dit paneel om een ​​4K-beeld te creëren met 8,3m pixels op het scherm. Focussering van het licht is een 1,6x zoomlens, die handmatig wordt bediend en afbeeldingen kan maken tussen 69 en 770 cm op een afstand van 1,3 m tot 9,3 m.

Het eindproduct is een scherm met een helderheid van 5.000 ANSI-lumen, en Optoma zegt dat de contrastverhouding 2.000.000: 1 is. Het kan 3D-inhoud afspelen, maar u moet de DLP Link 3D-bril apart aanschaffen. Het besturingssysteem is het standaardtarief voor projectoren voor deze prijs. Deze zijn grafisch niet interessant of intuïtief zoals tv-besturingssystemen, en er is geen slim platform, maar er zijn veel minder opties en ze zijn eenvoudig op te lossen.

De bouwkwaliteit

Beamer in woonkamer

Qua fysiek ontwerp is de UHZ65LV bijna hetzelfde als de originele UHZ65. De fysieke omtrek is consistent met de rest van de pixel mobiele middenklasse projectorgemeenschap. Het is groter dan veel budgetmodellen en is nog steeds ontworpen voor gebruik op tafels of plafonds. Projectie is ook mogelijk en kan op het AV-rek achter de zitpositie worden gemonteerd, waardoor je erg laag moet zitten.

Beamer in woonkamer

De intrekbare achterpoten en de lens-shift-functie kunnen beide helpen, die verticaal 15% kan bewegen. De lensbedieningen zijn te bedienen van onder de kap aan de bovenzijde, en dit is niet ideaal voor positionering. Het heeft een achtergrondverlichtingsfunctie en is niet al te ingewikkeld, en heeft een aantal aanpasbare sneltoetsen om rechtstreeks de meest gebruikte instellingen in te voeren.

Conclusie

De Optoma UHZ65LV is nog steeds duurder dan vergelijkbare modellen, maar de technologie is niet zo duur als voorheen. De Optoma UHZ65LV is het overwegen waard. Sterke HDR-uiterlijk en de waarneembare SDR-prestaties! Hopelijk heeft deze Optoma UHZ65LV Review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze Optoma UHZ65LV Review u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Optoma UHZ65LV Review? Bekijk hieronder meer reviews!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP