HP LaserJet M234dwe review

HP LaserJet M234dwe review

HP LaserJet M234dwe

4.85

Het design

4.9/5

De software

4.9/5

De printsnelheid

4.8/5

De printkwaliteit

4.9/5

De kosten van de toner

4.8/5

Voordelen

  • Het is een all-in-one printer, waardoor je naast printen ook scant en kopieert.
  • De afdruksnelheid van de printer in zwart-wit is 29 pagina's per minuut, zodat je niet lang op je print wacht.
  • Als je deze printer aanmeldt voor HP+ ontvang je HP Instant Ink voor een proefperiode van 6 maanden.

Nadelen

  • Het is met deze printer niet mogelijk om in kleur te printen.
  • Wil je in één keer een stapel papier scannen of printen, neem dan een printer die ADF ondersteunt.

In deze HP LaserJet M234dwe review leest u alles over de bouwkwaliteit, design, printsnelheid, printkwaliteit, kosten toner, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

HP LaserJet M234dwe review

SPECIFICATIES
Formaat printer: Medium | Breedte: 36,8 cm | Diepte: 29,8 cm | Hoogte: 24,1 cm | Kleur: Wit | Gewicht: 7,6 kg

Conclusie

Gebruik de HP LaserJet MFP M234dwe multifunctionele laserprinter om thuis of op een klein kantoor snel documenten te printen. Als je niet in kleur print, scant of kopieert, is het een productieve printer. Dankzij de printsnelheid van 29 pagina’s per minuut print je snel zwart-wit documenten. Het bedrijfsrapport is direct beschikbaar in jouw mailbox. Met de HP Smart-app bedien je ook je printer vanaf je smartphone of tablet.

VoordelenNadelen
1. Het is een all-in-one printer, waardoor je naast printen ook scant en kopieert. 
2. De afdruksnelheid van de printer in zwart-wit is 29 pagina’s per minuut, zodat je niet lang op je print wacht. 
3. Als je deze printer aanmeldt voor HP+ ontvang je HP Instant Ink voor een proefperiode van 6 maanden.
1. Het is met deze printer niet mogelijk om in kleur te printen. 
2. Wil je in één keer een stapel papier scannen of printen, neem dan een printer die ADF ondersteunt.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Het design

HP LaserJet M234dwe review

Het aanbevolen paginavolume voor de LaserJet M234dwe is 200-2000 pagina’s en is uitgerust met een dubbelzijdige printeenheid voor dubbelzijdig printen. De papiercassette kan maximaal 150 vellen papier bevatten en de bovenste uitvoerbak kan maximaal 100 vellen papier bevatten. Het heeft een eenvoudig scannerdeksel aan de bovenkant en is niet uitgerust met een automatische documentinvoer (ADF) voor het kopiëren of scannen van meerdere pagina’s. De LaserJet M234dwe kan worden afgedrukt en gekopieerd in zwart-wit en scant in kleur. Het bovenpaneel heeft fysieke knoppen en tweerichtingsbedieningen voor selectie op een klein 1,27-inch LCD-scherm. Met een gewicht van slechts 7,6 kilo kan deze LaserJet gemakkelijk door één persoon worden uitgepakt. Het apparaat is extreem compact en meet ongeveer 36,8 cm (breedte ) * 29,8 cm (diepte) * 24,1 cm (hoogte). Er is ook een high-speed USB 2.0-poort en een Ethernet-poort aan de achterkant. Dual band 2,4/5 GHz 802.11 b/g/n draadloze technologie en Bluetooth Low Energy worden ondersteund.

De software

HP LaserJet M234dwe review

Om de HP Smart-software van 123.hp.com te installeren, moet je een Microsoft-account maken. Tijdens de installatie kan je een gratis proefperiode van 6 maanden voor instant inkttoner accepteren. Om HP Smart in te stellen, moet je er een maken als je er nog geen hebt. Je moet zijn aangemeld bij dit account om de snelkoppelingen te gebruiken die zijn ingesteld in de HP Smart-software. Tijdens de scan bleek de randdetectiefunctie weinig te helpen, aangezien er veel lege plekken zijn op de pagina. Scans van kleurenfoto’s verschijnen echter ook in smalle delen van de foto, uitgerekt als de reflecties van een spiegelhuis. Dit plaatst de gebruiker in een benijdenswaardige positie om elke scan handmatig te moeten knippen.

HP LaserJet M234dwe review

Hoewel de M234dwe een monochrome printer is, kan het printmenu van de HP Smart met kleuropties ook verwarrend zijn. In overeenstemming met de op de cloud gerichte filosofie van HP Plus, kan HP Smart-software geen snelkoppelingen configureren om scans op aangesloten computers op te slaan, alleen online locaties. Je kan het bestand echter wel op jouw computer opslaan na het scannen met HP Smart. Als je specifiek over scanresolutie praat, is hier geen hulp. Met de HP Smart-snelkoppeling kan je de dpi-resolutie-instelling niet selecteren. Snelkoppelingen verschijnen niet op de HP Smart Home Page. Je moet op de knop Snelkoppelingen klikken om toegang te krijgen tot de snelkoppelingen. Wat je echter op de HP Smart-startpagina ziet, is “gepersonaliseerde inhoud” op basis van de instellingen tijdens de HP Smart-ervaring. Dit is een automatische optie als je deze niet uitschakelt in je privacy-instellingen.

HP LaserJet M234dwe review

Testen met HP Smart onthulde aankondigingen van tonerabonnementen, geavanceerde functies en onderzoek naar snelkoppelingen. Om je iPhone of Android met M234dwe te gebruiken, moet je ook een HP-account instellen. Er zijn twee soorten scans in deze toepassing: camerascan en printerscan. Met de camerascanfunctie word de foto van het document tot ongeveer een kwart van de pagina geknipt, vergelijkbaar met computersoftware. Door de functie “Printerscan” in de iOS-app te gebruiken, worden de randen van de pagina’s nauwkeurig gevolgd. De HP LaserJet M234dwe is compatibel met Apple AirPrint, Wi-Fi Direct en is Mopria-gecertificeerd.

De printsnelheid

HP LaserJet M234dwe review

Het afdrukken van tekst was sneller dan de gemiddelde laserprinter die we hebben getest. De LaserJet M234dwe drukte een tekstpagina van 5 pagina’s af in 19,2. seconden. Het gemiddelde is iets langzamer op 21,4 seconden. De afdruksnelheid van gemengde tekst en grafische PDF was echter een beetje traag. Bij het afdrukken van een document van 6 pagina’s doet het er 51,2 seconden over. Bij het afdrukken van een paginagrote afbeelding in grijstinten op papier van lettergrootte, drukte de M234dwe binnen 18,4 seconden af, iets langzamer dan gemiddeld 17,1 seconden. LaserJet is voorzien van een dubbelzijdige printeenheid voor dubbelzijdig printen en levert tekstdocumenten van 10 pagina’s met hoge snelheid in 47,9 seconden.

De printkwaliteit

HP LaserJet M234dwe review

De LaserJet M234dwe stelt niet teleur met de printkwaliteit. Een tekstdocument bedrukt met briefhoofd dat er zeer scherp uitziet. De afdrukkwaliteit van de afbeeldingen was ook hoog. Afbeeldingen worden doorgaans afgedrukt met scherpe details en vloeiende verlopen. Af en toe waren er lichte pixelvorming, vervormde randen en lichtstrepen, maar niets storends. Deze zachte pixelvorming en strepen waren echter iets meer uitgesproken. Drukwerk heeft de neiging om subtiele details aan de randen van het beeld te verliezen, maar vooral de tekst ziet er scherp genoeg uit. LaserJet heeft scans van hoge kwaliteit uitgevoerd met scherpe details en nauwkeurige kleuren. De schaduwen waren vaak te donker en subtiele details gingen verloren. Naast flat scan heeft HP Smart iOS ook een “camera scan” functie om foto’s te maken.

De kosten van de toner

HP LaserJet M234dwe review

De kosten per pagina voor deze LaserJet zijn bovengemiddeld op basis van de geschatte opbrengst van tonercartridges. Als je een standaardpatroon gebruikt dat ongeveer 1.100 pagina’s afdrukt, bedragen de kosten per pagina 4,5 eurocent. Het categoriegemiddelde is 4,1 cent. Met een tonercartridge met hoog rendement (2.400 pagina’s) zijn de kosten per pagina van de LaserJet verlaagd tot 3,3 cent vergeleken met een gemiddelde van 2,7 cent.

Conclusie

Gebruik de HP LaserJet MFP M234dwe multifunctionele laserprinter om thuis of op een klein kantoor snel documenten te printen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “HP LaserJet M234dwe review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze HP LaserJet M234dwe review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP