JBL Tour One review

JBL Tour One review

JBL Tour One

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

5.0/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis.
  • Met de My JBL Headphones app personaliseer je de geluidsweergave via een equalizer.
  • Dankzij de snellaadfunctie gebruik je na 10 minuten opladen de koptelefoon voor 2 uur.

Nadelen

  • De batterij gaat met de noise cancelling uitgeschakeld 50 uur mee, dat is 25 uur langer dan met noise cancelling ingeschakeld.

In deze JBL Tour One review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

JBL Tour One review

SPECIFICATIES
Over-ear | Draadloos | Noise cancelling

Conclusie

Met de JBL Tour One hoef je geen muziek af te spelen in een drukke omgeving. Noise-cancelling van de hoofdtelefoon zorgt ervoor dat omgevingsgeluid en ruis worden gedempt. Zo luister je naar meer van je favoriete nummers. Je kan de hoofdtelefooninstellingen aanpassen in de MyJBL Headphones-toepassing. Je kan het geluid naar wens aanpassen via de in-app-equalizer, zodat je je gepersonaliseerde geluid kan horen. Als je ruisonderdrukking hebt ingeschakeld, kan je 25 uur lang naar muziek luisteren op een volledige lading. Is de batterij leeg? Na 10 minuten opladen kun je de koptelefoon weer 2 uur gebruiken.

VoordelenNadelen
1. Actieve noise cancelling dempt storende omgevingsgeluiden en ruis. 
2. Met de My JBL Headphones app personaliseer je de geluidsweergave via een equalizer. 
3. Dankzij de snellaadfunctie gebruik je na 10 minuten opladen de koptelefoon voor 2 uur.
1. De batterij gaat met de noise cancelling uitgeschakeld 50 uur mee, dat is 25 uur langer dan met noise cancelling ingeschakeld.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

JBL Tour One review

Stream “Queen – Bohemian Rhapsody” op Apple Music door alle EQ-optimalisaties uit te schakelen voor een neutrale luisterervaring en om te zien hoe de JBL Tour One presteert. Naarmate het nummer vordert, worden de drums met bijzonder enthousiasme en energie geleverd, samen met heldere en duidelijke achtergrondnummers. Het refrein speelt de belangrijkste rol met de toevoeging van een onvergetelijke bas- en treble-piano, aangezien JBL bewijst dat de Tour One ontspannend is op rocktracks. Ga verder met “The Rolling Stones – Gimme Shelter”, een erg uitdagend nummer. De mix is ​​erg samenhangend en klinkt heel hoogstaand.

JBL Tour One review

Vanaf hier begin je echter enkele nadelen op te merken. De Tour One lijkt niet te weten wanneer het moet “ontspannen”. Via de Sony WH-1000XM4 hoor je meer dynamische details met de rustige nuances van het nummer naarmate het nummer vordert. Lyrische gitaarpassages worden gevoeliger in het geluidsbeeld geplaatst, waardoor de akkoorden duidelijker en krachtiger kunnen ontploffen. Liedjes en instrumenten missen verfijning en fijngevoeligheid, wat de hele luisterervaring kan ondermijnen. Het is niet verschrikkelijk, maar het verschil is duidelijk.

De bouwkwaliteit

JBL Tour One review

Als je de Tour One uitpakt, zie je als eerste een premium zwarte reiscase met een handige ritssluiting. Binnenin zijn de oortelefoons 90 graden gedraaid om af te vlakken en de linkerkant is naar de hoofdband gebogen voor meer draagbaarheid. De kunstmatige geur van de gewatteerde oorkappen doet me denken aan veel duurdere koptelefoons. De rest van de Tour One is afgewerkt in zwart plastic, maar heeft een duurzaam metalen frame. De metalen verlengband van de hoofdband heeft een etslijn zodat deze aan beide kanten gelijkmatig verdeeld kan worden. Het is niet de meest esthetisch hoofdtelefoon op de markt en heeft geen IP-classificatie voor water- of stofinlaten, maar het voldoet zeker aan de hoge afwerkingsnormen die worden verwacht van betrouwbare namen zoals JBL. De Tour One heeft een driver van 40 mm achter de ovale, licht aflopende oortelefoons en heeft een bereik van 4 microfoons voor oproepen.

JBL Tour One review

Op de rechter oordop zit een aan/uit schakelaar en een fysieke volumeknop op de achterkant van de oordop. Het gehele bovenoppervlak van deze hoofdtelefoon is aanraakgevoelig en reageert snel met een zachte pieptoon om het afspelen te stoppen, het afspelen te starten, nummers over te slaan of ingedrukt te houden om door het omringende geluidsonderdrukkingsprofiel te bladeren. Het kan worden ingesteld met een JBL-hoofdtelefoon. Het linkeroortje heeft slechts één fysieke knop aan de achterkant van het oortje, die je kan aanpassen door de Alexa of Google Assistant te openen of door het omringende audioprofiel te scrollen. Dit is een goede oplossing en werkt erg goed. De batterijduur is 25 uur met bluetooth en ruisonderdrukking, ongeveer 45 uur met alleen Bluetooth. Dankzij SpeedCharging is een korte plug-in van 10 minuten (via USB-C) voldoende voor 2 uur afspelen. Verder heeft het rechteroor een connector van 2,5 mm en een kabel van 2,5 mm naar 3,5 mm.

De kenmerken

JBL Tour One review

Na de eerste bluetooth verbinding stuurt de JBL-koptelefoon toepassing ons naar het controlecentrum van de koptelefoon. Vervolgens kan je de geluidssuppressie kiezen tussen Real ANC Adaptive of de dagelijkse modus. Het heeft ook een milieu geluid besturingsblok die zich bewust is van of het gebruik maakt van TalkThru-profielen. Wanneer je één van de drie profielen op deze pagina kiest, kan je de Bluetooth-verbinding optimaliseren voor normaal luisteren, de kwaliteit wijzigen in “Muziekmode” of overschakelen naar “Videomodus” met een lage latentie om het geluid in perfecte synchronisatie in te voeren.

JBL Tour One review

We proberen tussen de twee te veranderen terwijl we een YouTube-video op onze smartphone kijken kunnen we geen belangrijke voordelen of in beide modi ontdekken, maar het is een interessant idee. Aan de onderkant van de intuïtieve startscherm is een vel EQ aanwezig, om vijf gedefinieerde instellingen te kiezen, of je kan jouw eigen enkele regel in een frequentiebalk maken om bepaalde frequenties te benadrukken of anderen te verminderen. Je kan ook de detectie uitschakelen om het afspelen te stoppen en automatisch te onderbreken wanneer deze wordt verwijderd. Al met al is de applicatie eenvoudig te navigeren en goed ontworpen.

Conclusie

Met de JBL Tour One hoef je geen muziek af te spelen in een drukke omgeving!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “JBL Tour One review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze JBL Tour One review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP