Samsung QE65Q60T QLED TV review

Samsung Q60T QLED TV

4.65

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.6/5

Voordelen

  • Fantastische beeldkwaliteit.
  • 4K Quantum HDR10+ technology.
  • Smart hub & One remote control.

Nadelen

  • Max 60fps + refresh rate 60Hz.

In deze Samsung QE65Q60T QLED TV review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Samsung Q60T QLED TV review - Voorkant

SPECIFICATIES
Ultra HD/4K | 65 inch (165 cm) | Smart TV | 60 Hz | QLED | HDR | 3 x HDMI

Conclusie

Deze televisie beschikt nu over Amazon Alexa! U kunt ook uw Google Assistent-apparaat aansluiten om deze televisie te bedienen. Hiernaast biedt het veel connectiemogelijkheden en heeft het een fantasische geluid. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Samsung QE65Q60T QLED TV review.

VoordelenNadelen
1. Fantastische beeldkwaliteit.
2. 4K Quantum HDR10+ technology.
3. Smart hub & One remote control.
1. Max 60fps + refresh rate 60Hz.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Samsung Q60T QLED TV review - Zijkant

De twee speakers van de Samsung QE65Q60T leveren hard geluid. Bij het afspelen van muziekmaakten de speakers een breedt scala aan geluiden. Maar in actiescènes zoals in “The Transporter (2002)” is het gebrek aan bas duidelijk. De diepe bas die de actie aandrijft is bijna niet te detecteren. De Samsung QE65Q60T ondersteunt Dolby-audio, maar niet Dolby Atmos, al heeft dat niets te maken met de kwaliteit van de ingebouwde speakers.

De 20 Watt van de Samsung QE65Q60T is slechts de helft van het vorige model, maar het is nog steeds voldoende om ongeveer 85 decibel op te meten, voldoende voor de meeste grote kamers. De Samsung QE65Q60T biedt drie geluidsmodi: standaard, adaptief en versterkt. Adaptive past het geluid aan op de inhoud die u bekijkt en de andere modus kunnen het geluid van gesprekken verbeteren. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Samsung QE65Q60T QLED TV review.

De bouwkwaliteit

Samsung Q60T QLED TV review - Bovenkant

In de meeste gevallen zorgt de Samsung QE65Q60T voor heldere beelden en erg goede kleuren. De Samsung QE65Q60T ondersteunt HDR-inhoud, inclusief Samsung’s eigen HDR10 + (maar Dolby Vision (Dolby Vision) ondersteunt dit niet), die gedetailleerde kleuren kan weergeven in verschillende programma’s en films. De Samsung QE65Q60T wordt geleverd met vier voorinstellingen voor afbeeldingen: dynamisch, natuurlijk, standaard en film. We ontdekte dat de film de meest realistische huidtinten produceerde. Bij alle voorinstellingen is bewegingsafvlakking standaard ingeschakeld en we hebben deze functie uitgeschakeld om te testen. Motion smoothing kan ervoor zorgen dat de video-actie er erg vloeiend uitziet. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Samsung QE65Q60T QLED TV review.

De kenmerken

Samsung Q60T QLED TV review - Energielabel

De Samsung QE65Q60T heeft hetzelfde Tizen smart televisie-platform als duurdere Samsung QLED televisies en neemt alle voordelen van het besturingssysteem over, inclusief meerdere applicaties en ondersteuning voor meerdere stemassistenten. De eenvoudigste manier om een ​​televisie in te stellen, is door online een Samsung-account aan te maken en vervolgens de Samsung SmartThings applicatie op uw telefoon te installeren. Het kan de televisie detecteren en u helpen bij het instellen. U kunt ook het menu op het scherm gebruiken om in te stellen, maar het is veel lastiger. Met SmartThings-integratie kunt u de televisie ook gebruiken om thuis aangesloten gadgets te bedienen.

De Tizen-interface is heel eenvoudig en gemakkelijk te navigeren om veelvoorkomende taken uit te voeren, zoals het starten van veelgebruikte applicaties. Maar hierdoor zijn geavanceerde instellingen moeilijk te vinden. Als u bijvoorbeeld vloeiende bewegingen wilt uitschakelen, gaat u naar “Instellingen”> “Afbeelding”> “Expertinstellingen”> “Instellingen voor beeldhelderheid” en schakelt u het vervolgens uit. Als u eenmaal de vereiste instellingen heeft, hoeft u echter niet vaak in het menusysteem te graven.

Een groot aantal applicaties is beschikbaar via het besturingssysteem en je zult Roku niet missen. Naast de verwachte inhoud zoals Netflix, Amazon Prime, Disney + en YouTube biedt het ook bijna alle diensten, waaronder YouTube TV live. Sommige apps starten langzaam, wat kan worden veroorzaakt door de Lite-processor van de Samsung QE65Q60T, maar als deze eenmaal draait, gaat alles soepel.

De grootste verbetering die Samsung heeft geïntroduceerd in het nieuwste model is Amazon Alexa, dat werkt zonder een externe slimme Alexa-luidspreker. Je kunt er nog steeds voor kiezen om Samsungs spraakassistenttechnologie Bixby te gebruiken, maar Alexa kan beter begrijpen wat ik bedoel en relevante resultaten leveren. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Samsung QE65Q60T QLED TV review.

Conclusie

Deze televisie beschikt nu over Amazon Alexa! U kunt ook uw Google Assistent-apparaat aansluiten om deze televisie te bedienen. Hiernaast biedt het veel connectiemogelijkheden en heeft het een fantasische geluid. Hopelijk heeft deze Samsung QE65Q60T QLED TV review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP