LG OLED77C9PLA (4K OLED) review

LG OLED77C9PLA

4.65

De geluidskwaliteit

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.7/5

Voordelen

  • Door het OLED scherm heb je een beeld met een hoge contrastratio en natuurgetrouwe kleuren.
  • Dankzij de a9 processor is het beeld extra gedetailleerd en kleurrijk.
  • UHD premium levert een hogere helderheid en breder kleurbereik dan standaard UHD.

Nadelen

  • De tv beschikt niet over een soundbar die een krachtig geluid produceert.

In deze LG OLED77C9PLA (4K OLED) review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

LG OLED77C9PLA (4K OLED) - Voorkant

SPECIFICATIES
Ultra HD/4K | 77 inch (196 cm) | Smart TV | 100 Hz| OLED | HDR4 x | HDMI

Conclusie

Het ontwerp is inspirerend, de slimme functies intelligent en toegankelijk, en de prestaties uitstekend. Een van de beste 4K televisies op de markt. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze LG OLED77C9PLA (4K OLED) review.

VoordelenNadelen
1. Door het OLED scherm heb je een beeld met een hoge contrastratio en natuurgetrouwe kleuren. 
2. Dankzij de a9 processor is het beeld extra gedetailleerd en kleurrijk. 
3. UHD premium levert een hogere helderheid en breder kleurbereik dan standaard UHD. 
1. De tv beschikt niet over een soundbar die een krachtig geluid produceert.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

LG OLED77C9PLA (4K OLED) - Zijkant

De LG OLED77C9PLA verpakt een verbazingwekkende hoeveelheid audiohardware in een stijlvolle behuizing, vooral omdat de helft van glas is. Een paar speakers van 40 Watt kan voldoende volume bieden en de onderkant van de tv-behuizing is naar beneden gericht. Ook is deze machine voorzien van een 20 Watt woofer, wat zorgt voor een krachtigere bas zoals dit slimme ontwerp. Over het algemeen is het volume luider geworden en is het basniveau beter dan bij de meeste televisies.

De weerkaatsing van het geluid op elke tafel of plank onder de tv zal andere resultaten opleveren, omdat het in ons laboratorium anders zal zijn dan het geluid in uw huis. Toen het volume vol naderde, merkten we ook enkele lichte vervormingen op. Deze twee problemen los je op door een soundbar te kopen, zoals de Sonos Arc. Naast vele andere slimme functies biedt LG ook een functie genaamd AI Sound. Dit automatische proces gebruikt de microfoon in de afstandsbediening om naar het geluid uit de luidsprekers te luisteren en past vervolgens het geluid aan voor een betere luisterervaring. Omdat het het slimme apparaat voor machine learning van de televisie kan aanpassen aan het geluid van de kamer waarin de kamer zich bevindt, kan deze functie de algehele geluidskwaliteit aanzienlijk verbeteren en een unieke aangepaste en gesimuleerde 5.1-geluidservaring bieden. In je huiskamer. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze LG OLED77C9PLA (4K OLED) review.

De bouwkwaliteit

De LG OLED77C9PLA heeft een 77-inch OLED-paneel, zijn uitstekende kleurkwaliteit, indrukwekkende helderheid en extreem soepele bediening maken het uiterlijk verbluffend. Het is een van de beste beeldschermen die we hebben gezien, vooral omdat het bijna hetzelfde is als het OLED-paneel van vorig jaar. LG heeft hoge eisen gesteld aan OLED-kwaliteit, zo erg zelfs dat de LG OLED77C9PLA geen significante verbeteringen in beeldschermen hebben gezien dan vorig jaar. De paneeltechnologie is ongewijzigd gebleven omdat de technologie zoveel mogelijk is gepromoot. Renderen is slechts de helft van de vergelijking. De Alpha 9 Gen 2-processor van LG kan niet alleen overweg met nieuwe smart tv-functies. Het verbetert ook de beeldkwaliteit door het ruisonderdrukkingseffect, de uitstekende zoomverhouding en AI-gestuurde helderheidsregeling te verbeteren, waardoor het scherm er hetzelfde uitziet onder veranderende lichtomstandigheden. De algehele kwaliteit is uitstekend, met rijk inktzwart. Levendige kleuren en er kan worden gezegd dat het de beste HDR-ervaring is die je krijgt van 4K TV, het ondersteunt breed HDR10, Dolby Vision en Mixed Log Gamma en andere formaten van live-inhoud. Lees in de volgende alinea van deze LG OLED77C9PLA (4K OLED) review meer over de kenmerken.

De kenmerken

LG OLED77C9PLA (4K OLED) - Zijkant

LG’s webOS-interface en ThinQ AI-mogelijkheden maken het echt opvallend. Hoewel de look en feel van de nieuwe webOS erg lijkt op wat we zagen op LG 2018-modellen, bevat deze versie enkele verbeteringen. De meeste AI-dingen gebeuren achter de schermen, met automatische functies zoals aanpassing van de helderheid, aangepaste inhoudaanbeveling en zelfbeheerde applicatie-organisatie. Er zijn echter meer interactieve mogelijkheden onder de ThinQ-paraplu, die zeker de interesse van mensen zullen wekken. De eerste optie is om de standaard Google Assistent te gebruiken, of gebruik de onlangs toegevoegde Amazon Alexa. Houd de Amazon Prime Video-knop ingedrukt om Amazon Assistant te openen. Er is ook een nieuwe tool voor slimme huishoudtoestellen genaamd “home-dashboard”. Het doel van de televisie is om van de televisie het centrale controlecentrum te maken voor alle aangesloten huishoudelijke artikelen (zoals online keukenapparatuur), wat een goede keuze lijkt te zijn voor elke elektronicaliefhebber. Het startdashboard biedt ook een krachtig alternatief voor SmartThings en biedt vergelijkbare functies op Samsung-televisies, vooral voor apparaten in het ecosysteem van het bedrijf. Lees meer over onze conclusies in het volgende deel van deze LG OLED77C9PLA (4K OLED) review.

Conclusie

Het ontwerp is inspirerend, de slimme functies intelligent en toegankelijk, en de prestaties uitstekend. Een van de beste 4K televisies op de markt. Hopelijk heeft deze LG OLED77C9PLA (4K OLED) review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP