Samsung The Frame 4K UHD TV recensie

Samsung The Frame

4.75

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

De kenmerken

4.8/5

Voordelen

  • Het QLED scherm zorgt voor rijke, pure kleuren.
  • Je sluit al je randapparatuur met een transparante kabel op de tv aan via de One Connect Box.
  • Met de meegeleverde muurbeugel hang je de tv strak tegen de muur, als een echt schilderij.

Nadelen

  • De televisie beschikt niet over een hoofdtelefoon aansluiting.
  • Je moet de verwisselbare lijst aanvragen bij Samsung wanneer je de tv ontvangen hebt.

In deze Samsung The Frame 4K UHD TV recensie leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Samsung The Frame 4K UHD TV recensie - Voorkant

Conclusie

Het effect van The Frame is beter dan elke andere televisie die wij hebben gezien en denken dat dit een hele goede aanwinst is voor in uw woonkamer. Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende gedeelte van deze Samsung The Frame 4K UHD TV recensie.

VoordelenNadelen
1. Het QLED scherm zorgt voor rijke, pure kleuren. 
2. Je sluit al je randapparatuur met een transparante kabel op de tv aan via de One Connect Box. 
3. Met de meegeleverde muurbeugel hang je de tv strak tegen de muur, als een echt schilderij. 
1. De televisie beschikt niet over een hoofdtelefoon aansluiting. 
2. Je moet de verwisselbare lijst aanvragen bij Samsung wanneer je de tv ontvangen hebt.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De beeldkwaliteit

Samsung The Frame 4K UHD TV recensie - Zijkant

The Frame heeft alles wat nodig is voor het beoogde effect, en heeft uitstekende kijkhoeken en schermconsistentie. Voor films en televisie is dit echter niet hetzelfde als wat we hebben gezien in de nieuwste high-end modellen van Samsung. The Frame doet ons denken aan de Samsung Q60R QLED 4K TV en de Samsung QE55Q80T. Het is niet te vergelijken met Samsung QLED 8K 75Q950TS, maar dat hadden we ook niet verwacht. Echter zullen deze televisies niet fungeren als een kunstwerk aan uw muur.

The Frame is misschien geen high-end product in termen van helderheid of de manier waarop het scherm wordt verwerkt, maar dankzij Samsung’s beroemde quantum dot-technologie zijn de kleuren van The Frame uitstekend. Aangezien The Frame een verversingssnelheid van 60 Hz heeft is de bewegingscompensatie erg goed. De piekhelderheid is hoog genoeg en het HDR-materiaal zal het HDR-effect aantrekkelijk maken, maar het biedt geen spectaculair contrast. Houd er rekening mee dat The Frame het omgevingslicht in de modus “Kunst” detecteert en zich aanpast om de juiste helderheid te bieden. Lees meer over de interface in de volgende alinea van deze Samsung The Frame 4K UHD TV recensie.

De interface

The Frame in woonkamer

De afstandsbediening is de bekende One Remote van Samsung, die een eenvoudige lay-out en bedieningselementen heeft. De gebruikersinterface van Samsung Smart Hub is een van de beste in de branche, gemakkelijk te gebruiken en te configureren. Het instellen van het menu vereist wel erg veel aandacht en het menu is redelijk complex. Maar hoe vaak moet u de instellingen aanpassen? Er is een grote verscheidenheid aan applicaties, waaronder alle grote bedrijven zoals Netflix een YouTube. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Samsung The Frame 4K UHD TV recensie.

De bouwkwaliteit

Zijkant televisie schilderij

Om de televisie er beter uit te laten zien gebruikt het een verwisselbaar rechthoekig frame, dat iets hoger is dan 60Hz, 10-bit, 3840 x 2160 (4K UHD) LCD-paneel. De achterkant is volledig vlak met een groef voor het bevestigen van de meegeleverde ondiepe muurbevestiging. De televisie ligt dus plat tegen de muur als een fotolijst. Omdat gewone netsnoeren en verbindingskabels de esthetiek kunnen aantasten, heeft The Frame ook Samsung’s One Connect enkele kabelaansluiting. Deze transparante kabel is verbonden met een aansluitdoos waarin de meeste elektronische apparatuur en alle poorten zijn ondergebracht.

The Frame biedt momenteel 32-inch (klik hier voor scherpste prijs), 43-inch (klik hier voor scherpste prijs), 50-inch (klik hier voor scherpste prijs), 55-inch (klik hier voor scherpste prijs), 65-inch (klik hier voor scherpste prijs) en 75-inch modellen (klik hier voor scherpste prijs). Op het moment van schrijven geeft Coolblue goede kortingen op deze modellen. Connectiviteit omvat vier HDMI-poorten, twee USB-poorten, Ethernet, coaxkabel, digitale optische audio-uitgang en een 3,5 mm RS232C-aansluiting voor integratie. Het bevat ook wifi en bluetooth, dat laatste ondersteunt verbindingen met een lage latentie, zodat je zonder vertraging een koptelefoon en andere speakers kunt gebruiken. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Samsung The Frame 4K UHD TV recensie.

Conclusie

Het effect van The Frame is beter dan elke andere televisie die wij hebben gezien en denken dat dit een hele goede aanwinst is voor in uw woonkamer. Hopelijk heeft deze Samsung The Frame 4K UHD TV recensie u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP