Samsung UE50TU8502 review

Samsung UE50TU8502

4.6

De geluidskwaliteit

4.5/5

De beeldkwaliteit

4.6/5

De kenmerken

4.7/5

Voordelen

  • Dual LED-verlichting voor een fraai contrast.
  • Crystal Display voor realistische kleuren.
  • Ambient Mode.
  • Multi View.

Nadelen

  • Niks voor deze prijs.

In deze Samsung UE50TU8502 review leest u alles over de bouwkwaliteit, beeldskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Samsung UE50TU8502 review - Voorkant

SPECIFICATIES
Ultra HD/4K50 inch (127 cm) | Smart TV | 50 HzLED | HDR | 3 x HDMI

Conclusie

Een koopje van een televisie, inclusief fantastische beeld. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende tabel hieronder.

VoordelenNadelen
1. Dual LED-verlichting voor een fraai contrast. 
2. Crystal Display voor realistische kleuren.
3. Ambient Mode.
4. Multi View.
1. Niks voor deze prijs.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Samsung UE50TU8502 review - Zijkant

We raden je bijna altijd aan om een ​​budget in te stellen voor het onafhankelijke geluidssysteem dat je nieuwe televisie kan gebruiken, maar dit is nog steeds het geval. Met andere woorden, volgens de huidige normen klinkt de Samsung UE50TU8502 erg goed. Bij het kiezen van de versterkingsmodus vereist het proces veel ponsen en dynamische verwerking, in combinatie met openheid, waardoor mensen de ruwe, reflecterende muren voelen van de kamer waar K de basistest uitvoert.

Het projectie-effect van de film “The Huntsman: Winter’s War” is erg goed, maar in de dagelijkse televisie moet je mogelijk overschakelen naar de standaardgeluidsmodus, die duidelijker, directer en gerichter is. Er is geen echt probleem met geluid, dat meer dan de helft is van het succes van een tv-luidsprekersysteem. Een simpele soundbar zal echter een serieuze geluidsupgrade zijn. Lees meer over de beeldkwaliteit in de volgende alinea van deze Samsung UE50TU8502 review.

De beeldkwaliteit

Samsung UE50TU8502 review - Zijkant

Toen we de film “The Huntsman: Winter’s War” gingen kijken produceerde het diepere zwarttinten dan andere producten in deze categorie, en combineert ze met zuivere, heldere highlights. QLED- of OLED-tv’s hebben een hoger contrast, maar voor edge-lit lcd’s tegen zo’n lage prijs is de Samsung UE50TU8502 indrukwekkend. Tijdens de film trilde de camera tijdens actiescenes, maar de scherpte en diepte van het beeld ongewijzigd, en wanneer de trillingsreductie is ingesteld op 3 en de LED Clear Motion-functie is uitgeschakeld, bereikt de instelling een bevredigende vloeiendheid zonder kunstmatige effecten.

De Samsung UE50TU8502 groef veel details in de donkere hoeken, terwijl de ontmoeting plaatsvond, behield het apparaat de controle over de chaotische schermbewegingen. In feite doet de televisie het goed met het uitzenden, streamen en standaarddefinitie-inhoud. Het beeld is onvermijdelijk zacht, maar het is ook schoon, krachtig en controleerbaar. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Samsung UE50TU8502 review.

De kenmerken

Samsung UE50TU8502 review - Energielabel

Zonder de standaard lijkt de Samsung UE50TU8502 veel op alle andere portemonnee-vriendelijke 2020-modellen van Samsung. Er is een dun zwart frame in het midden van het onderste frame met een discreet logo. Het is ongeveer 6 cm diep, niet helemaal ultradun, maar dun genoeg om aan de muur te bevestigen, het ziet er goed uit. Met de standaard ziet de Samsung UE50TU8502 er wat onhandig uit. Het voetstuk is een overdreven vierpotig ding, dat er een beetje vreemd uitziet. De lange nek laat genoeg ruimte over voor de soundbar, maar de voorpoten zijn te hoog om te overspannen, waardoor je beperkt bent tot hele smalle modellen.

De invoervertraging is erg kort, slechts 16 milliseconden Als je wilt profiteren van de game-specifieke motion smoothing-functie van de console, kun je de invoervertraging verhogen tot 32 milliseconden. VRR (variabele verversingssnelheid) wordt niet ondersteund, maar dit is niet verrassend. De andere aansluitingen in deze groep zijn Ethernet, twee USB-aansluitingen, een optische uitgang en ouderwetse analoge stereo- en composietingangen. Er is geen hoofdtelefoonuitgang, wat Samsung al een tijdje doet – het bedrijf wil dat je Bluetooth in 4.2-vorm gebruikt.

De Samsung UE50TU8502 en zijn budget-equivalente producten gebruiken hetzelfde Tizen-besturingssysteem als het vlaggenschipproduct van Samsung, wat veel geld is voor kopers. Het is niet alleen slim, intuïtief en snel, maar het heeft ook de meest complete selectie van applicaties die overal kunnen worden gebruikt. U kunt alle 4K- en HDR10-formaten van Netflix, Amazon Prime Video, Google Play Movies & TV, Rakuten, Disney + en Apple TV (voor Amazon en Rakuten, HDR10 +) krijgen.

Muziek en radio kunnen worden gestreamd via Spotify, Tidal, Apple Music, Amazon Music, Deezer en TuneIn. AirPlay 2 biedt ook functies die iOS-gebruikers een andere manier bieden om inhoud op de tv te krijgen. Kortom, hoewel de prijs van de Samsung UE50TU8502 erg laag is, wil hij geen voordelen halen uit streaming media.

Als je niet wilt tekeer gaan op de televisie, zijn zowel Alexa als Samsung’s eigen spraakassistent in de televisie geïntegreerd en wordt Google Assistant binnenkort toegevoegd. Selecteer degene die u wilt gebruiken tijdens de eerste installatie, en dan kunt u de assistent van uw keuze bellen via de microfoon in de afstandsbediening. We denken dat Bixby hier een betere keuze is omdat het directe toegang heeft tot veel televisie-functies. Als je Alexa kiest, verander je de teleivise in feite in een Echo-apparaat en kun je alleen de basiselementen van de tv bedienen. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Samsung UE50TU8502 review.

Conclusie

Het is geweldig om deze televisie te kunnen testen, maar als we een echt koopje vinden, is het minstens zo spannend. Dit is het echte resultaat van de Samsung UE50TU8502. Voor slechts 600 euro krijg je uitstekende beeldprestaties, verrassend solide geluidseffecten en een besturingssysteem dat zowel gebruiksvriendelijk is als uitgerust met streaming media-applicaties. Hopelijk heeft deze Samsung UE50TU8502 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP