Samsung Galaxy S20 FE review

Samsung Galaxy S20 FE review

Samsung Galaxy S20 FE

4.9

De camarakwaliteit

4.9/5

De batterijkwaliteit

5.0/5

Het design

4.9/5

De beeldkwaliteit

4.9/5

Voordelen

  • Het beeldscherm ververst 120 keer per seconde, waardoor bewegingen tijdens scrollen en games er vloeiend uitzien.
  • Deze smartphone is draadloos oplaadbaar, dus je raakt niet meer in de knoop met kabeltjes.
  • Je bent tot en met september 2024 verzekerd van beveiligingsupdates.

Nadelen

  • Je bedient het grote 6,5 inch scherm moeilijk met één hand.
  • Het is niet mogelijk om tegelijk een geheugenkaart en een 2de simkaart te plaatsen.

In deze Samsung Galaxy S20 FE review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Samsung Galaxy S20 FE review

SPECIFICATIES
2020 | Android 11| 4G | 6.5 inch scherm

Conclusie

Het 128 GB opslaggeheugen van de Samsung Galaxy S20 FE 128 GB 5G heeft voldoende ruimte voor al jouw applicaties en foto’s. Het invoerniveau model van de S20-serie heeft een 6,5-inch Full HD-scherm dat 120 keer per seconde bijwerkt. Het formaat is leuk als je een film bekijkt, en je kan het apparaat makkelijk met één hand vasthouden. Deze smartphone ondersteunt 5G, wat betekent dat je klaar bent voor de toekomst met dit nieuwe en snelle mobiele netwerk. De grote 4.500 mAh-batterij gaat met normaal gebruik meer dan een dag zonder een tussenlading. Je laadt het apparaat volledig binnen anderhalf uur op. Met de krachtige Snapdragon 865 en 6 GB-processor van werkgeheugen, kan het apparaat zware werktaken zijn, zoals 3D-games. Naast de standaard 12 megapixel lens, bevat het ook een 12 megapixel groothoeklens en een 8 megapixel telefoto lens.

VoordelenNadelen
1. Het beeldscherm ververst 120 keer per seconde, waardoor bewegingen tijdens scrollen en games er vloeiend uitzien. 
2. Deze smartphone is draadloos oplaadbaar, dus je raakt niet meer in de knoop met kabeltjes. 
3. Je bent tot en met september 2024 verzekerd van beveiligingsupdates.
1. Je bedient het grote 6,5 inch scherm moeilijk met één hand. 
2. Het is niet mogelijk om tegelijk een geheugenkaart en een 2de simkaart te plaatsen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De camarakwaliteit

Samsung Galaxy S20 FE review

De Galaxy S20 FE is één van de meest veelzijdige mobiele telefoons en biedt drie achterste optica, evenals een 32 MP-camera aan de voorkant. De camera’s aan de achterkant bestaan ​​uit een ultra-punt 12 MP-lens met een diafragma van F / 2,2 en een gezichtsveld van 123 graden. Er is ook een hoofd 12 MP-camera (F / 18) en een 8 MP met 3x optische zoom en 30x digitaal zoom. We hebben het Galaxy S20 model vergeleken met de iPhone 12 Pro Max. Toen we een foto maakten gaf het S20 model de planten en bomen behoorlijk scherp neer, en de zon heeft de foto niet verpest. Tijdens de test ontdekten we dat de Galaxy S20 de neiging heeft om het gezicht te verzachten. Mijn groene shirt springt er goed uit en er zijn genoeg details aanwezig. We hebben ook de super constante modus van het geprobeerd, die is ontworpen om de vibraties van de camera te minimaliseren wanneer deze in beweging is. Hier hadden we ook een verschil opgemerkt en je ziet het een klein beetje in de gemaakte foto’s.

De batterijkwaliteit

Samsung Galaxy S20 FE review

De grootte van de batterij en de levensduur van de batterij is niet zo groot/lang als we hadden verwacht. Dit toestel is uitgerust met een 4.500 mAh-batterij, die groter is dan het 4.000 mAh-pakket van de Galaxy S20 en even groot als de Galaxy S20 Plus. Na het ontkoppelen om 8 uur ’s ochtends en het enkele uren regelmatig gebruiken heeft het nog steeds 40% batterij. De Galaxy S20 FE is voorzien van een 15 Watt lader, die beduidend langzamer is dan de 25 Watt lader waar de gewone Galaxy S20 mee is uitgerust. In onze test was de mobiele telefoon in 15 minuten tot 19% opgeladen en in 30 minuten tot 40%. Je kan een oplader van 25 Watt kopen om de FE te gebruiken voor sneller opladen, maar je moet wel 40 euro extra betalen.

Het design

Samsung Galaxy S20 FE review

De Galaxy S20 FE is beschikbaar in zes kleurenopties. Je kan kiezen tussen groen, blauw, paars en rood. Houd er wel rekening mee dat de kleurselectie kan verschillen. Samsung heeft een reeks ontwerp concessies gemaakt namens betaalbaarheid, maar deze telefoon lijkt en voelt zeker niet goedkoop aan. Ook al maakt de achterkant gebruik van polycarbonaat (plastic) in plaats van glas. Wanneer je het Galaxy S20 model naast de gewone Galaxy S20 zet, is het gemakkelijk om te zien dat je de eerste dikkere randen hebt.

Samsung Galaxy S20 FE review

De mobiele telefoon heeft een IP68 ranking, wat betekent dat het tegen een stootje kan. Apparaten die worden ondersteund door een internationale standaardclassificatie van IP68 worden geschikt geacht om bestand te zijn tegen stof, vuil en zand en zijn bestand tegen onderdompeling tot een maximale diepte van 1,5 meter onder water gedurende maximaal dertig minuten. Met afmetingen van hoogte: 15,98 cm, breedte:7,45 cm en diepte: 0,84 cm, en een gewicht van 193 gram is het Galaxy S20 model iets dikker en zwaarder dan de normale Galaxy S20, maar dat is niet verrassend door het grotere scherm.

De beeldkwaliteit

We zijn blij dat dit toestel een 120Hz-scherm heeft, waarvan we geloven dat dit beter is dan de gewone Galaxy S20 met Quad HD-resolutie. De S20 doet het met een Full HD + -scherm met 2400 x 1800 pixels. Het scherm van de Galaxy S20 FE handelde goed in onze laboratoriumtests. Hij bereikte een piek van 691 helderheid met adaptieve helderheid ingeschakeld. Alles wat meer dan 600 heeft is goed, maar de gewone Galaxy S20 bereikte maximaal 872.

Samsung Galaxy S20 FE review

Dit scherm is ook vrij kleurrijk, omdat het 133,3% van de DCI-P3-kleurruimte registreert, wat minder dan 162 is, 5% van de reguliere S20. In termen van kleurnauwkeurigheid, deed het Galaxy S20 model iets beter dan de Galaxy S20.

Conclusie

De Samsung Galaxy S20 FE 128 GB 5G beschikt over 128 GB opslaggeheugen en heeft voldoende ruimte voor al jouw applicaties en foto’s!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Samsung Galaxy S20 FE review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Samsung Galaxy S20 FE review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP