Fitbit Luxe review

Fitbit Luxe review

Fitbit Luxe

4.9

Het design

4.9/5

De batterijkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

5.0/5

Gezondheids- en fitnessfuncties

4.9/5

Voordelen

  • Dankzij de rvs horlogekast en kleurenscherm heeft deze activity tracker een stijlvol uiterlijk.
  • Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone.
  • Krijg nauwkeurig inzicht in je stressniveau en onderneem actie om het te verlagen.

Nadelen

  • Door het kleurenscherm gaat de batterij van de Luxe tot 5 dagen mee, in tegenstelling tot de 10 daagse batterijduur van de Inspire 2.
  • De Fitbit Luxe meet geen zuurstofsaturatie, zoals de Fitbit Charge 4, Versa 3 en Sense wel doen.

In deze Fitbit Luxe review leest u alles over de bouwkwaliteit, prestaties, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Fitbit Luxe review

SPECIFICATIES
Batterijduur: 5 dag(en) | Met hartslagfunctie | Met stappenteller | Met caloriemeter | GPS in combinatie met smartphone| Met afstandmeting

Conclusie

De Fitbit Luxe is een stijlvolle activity tracker. De roestvrijstalen horlogekast en het kleurenscherm geven deze tracker een elegante en luxe uitstraling. De standaard siliconen band na het sporten kan eenvoudig worden vervangen door een apart aangeschafte metalen Milanese band. Zo is je tracker klaar voor feestjes en kantoren. Met Fitbit Luxe kan je al je dagelijkse activiteiten volgen, inclusief stappen, verbrande calorieën en hartslag. Met deze hartslagmeting berekent Luxe ook jouw stressmanagementscore. Is je score te laag? Oefen dan bewustzijn en adem in om jouw stressmanagementscore te verhogen. Met Fitbit Luxe krijg je nauwkeurige informatie over je slaap. Met de Fitbit-app bekijk je eenvoudig al je gezondheidsgegevens. Ontvang 6 maanden gratis Fitbit Premium. Zo krijg je een uitgebreider gezondheidsrapport.

VoordelenNadelen
1. Dankzij de rvs horlogekast en kleurenscherm heeft deze activity tracker een stijlvol uiterlijk. 
2. Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone. 
3. Krijg nauwkeurig inzicht in je stressniveau en onderneem actie om het te verlagen.
1. Door het kleurenscherm gaat de batterij van de Luxe tot 5 dagen mee, in tegenstelling tot de 10 daagse batterijduur van de Inspire 2. 
2. De Fitbit Luxe meet geen zuurstofsaturatie, zoals de Fitbit Charge 4, Versa 3 en Sense wel doen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Het design

Fitbit Luxe review

De Fitbit smartwatch is modieuzer geworden en de metalen afwerking met fysieke knoppen is vervangen door platte aanraak bedieningen. De Fitbit Charge 3 ziet er bijvoorbeeld niet uit als je wat netjes wilt dragen op een formeel evenement, hetzelfde geldt voor de Fitbit Inspire 2. Dus plaats de Fitbit Luxe in een metalen case! Het merk zet duidelijk in op veelzijdigheid met behoud van de langwerpige vorm van het scherm. Het scherm is groot genoeg om alle statistieken weer te geven die je tijdens je training wilt zien en voelt door zijn lichtgewicht constructie tekort aan, maar van de zijkant kan je het zien als een sieraad.

Fitbit Luxe review

Vergeleken met de hierboven genoemde Fitbit-tracker, die een grijswaardenweergave heeft, onderscheidt Luxe zich door een ​​levendig kleurenscherm te laten zien. De kleuren op het startscherm, oefenanimaties en meldingen zien er mooi uit. Dit is niet per se een premiumfunctie, aangezien sommige van de goedkoopste fitnesssnijders kleurenschermen hebben, maar we zijn blij dat Fitbit is opgenomen in Luxe. Opties binnen het merk zijn onder meer een lederen stijl met dubbele behuizing en roestvrijstalen gaas.

De batterijkwaliteit

Fitbit Luxe review

Volgens Fitbit gaat de batterij van Luxe vijf dagen mee, wat niet zo heel indrukwekkend is als zijn andere trackers. De Inspire 2 heeft een batterijduur van maximaal 10 dagen en de Fitbit Charge gaat 4-7 dagen mee. Het duurde slechts vier dagen om het apparaat op te laden, maar op dat moment duurde het uren om GPS-gegevens te krijgen terwijl je buiten liep. De smartwatch was 100% opgeladen in ongeveer 1,5 uur.

De kenmerken

Fitbit Luxe review

We hebben al vermeld dat de Fitbit Luxe geen GPS kan krijgen, maar je moet weten dat het ook NFC-ondersteuning omzeilt. Dit betekent dat je niet kan betalen zonder contact te maken. We waren een beetje teleurgesteld dat we Fitbit Pay niet konden gebruiken. Gelukkig krijg je nog steeds de meeste tools die je wilt. De Fitbit Luxe kan worden gebruikt om alarmen en timers in te stellen, waarbij meldingen van jouw smartphone worden weergegeven. Tientallen pop-ups op een klein scherm kunnen vervelend zijn, dus het is een goed idee om de notificaties die je naar je pols stuurt te beperken met de Fitbit-app. Als je op zoek bent naar een fitnessband met een ingebouwde stemassistent, kijk dan ergens anders. Helaas is de Luxe niet compatibel met Google Assistant of Alexa.

Gezondheids- en fitnessfuncties

Fitbit Luxe review

De Fitbit Luxe is in de eerste plaats een fitnesstracker. Het telt je stappen, houdt je hartslag bij en vertelt je hoeveel calorieën je tijdens de training hebt verbrand. Het heeft geen GPS, dus als je je telefoon kwijt bent, kan je geen wandelingen volgen. De Luxe heeft ook SmartTrack of automatische trainingsdetectie. Het pakte de dagelijkse wandelingen op zonder dat je moet beginnen met trainen, en het pakte ook hardlopen, fietsen en zwemmen goed op.

Fitbit Luxe review

Het verhogen van je hartslag telt ook de fracties van Fitbit’s actieve zonefunctie. Actieve zone minuten registreert de hoeveelheid tijd die je besteedt aan jouw vetverbranding of maximale hartslagzones tijdens het sporten. Zelf zijn we een fan van deze functie, niet van de ouderwetse drempel van 10k stappen. Naast de tijd die je in de verschillende slaapfasecycli hebt doorgebracht, ontvang je een slaaptelling. Houd er rekening mee dat je Fitbit Premium-lidmaatschap je meer inzichten en meer informatie over slapen geeft. De sensor is nog niet actief in Fitbit Luxe, maar SpO2-metingen zorgen ook voor betere slaapgegevens. Fitbit Premium is ook waar je de meeste tools voor stressbeheer vindt. Op basis van je score geeft Fitbit praktisch advies, van deskundig advies tot voorgestelde meditatiesessies.

Conclusie

De Fitbit Luxe is een stijlvolle activity tracker!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Fitbit Luxe review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze “Fitbit Luxe review” blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP