Samsung QE75QN900A review

Samsung QE75QN900A review

Samsung QE75QN900A

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Dankzij het Neo QLED scherm bekijk je gedetailleerde kleurrijke beelden met een hogere helderheid en krachtiger contrast dan andere Samsung tv's.
  • De Neo Quantum Processor 8K verbetert beelden naar de 8K resolutie, zodat kleine details van het beeld duidelijk zichtbaar zijn.
  • Je sluit al je randapparatuur met 1 transparante kabel op de tv aan via de strak ontworpen Slim One Connect Box.

Nadelen

  • Er is nog weinig beeldmateriaal in 8K beschikbaar, zo wordt full hd live televisie nooit echt zo scherp als native 8K.

In deze Samsung QE75QN900A review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Samsung QE75QN900A review - Voorkant

SPECIFICATIES
75 inch | 8K UHD | Smart TV | Tizen | 100 Hz | QLED HDR | 10,6ms | 4 x HDMI | 2021

Conclusie

Met de Samsung QE75QN900A geniet je van heldere en levendige beelden. Aan de achterkant van het scherm bevinden zich de NeoQ-LED’s, die afzonderlijk worden verlicht door duizenden kleine LED’s. Dankzij deze technologie zijn de helderheid en het contrast van deze tv erg hoog. Overdag kun je non-stop tv kijken en zelfs diepe beelden zien als een sterrennacht in volledige duisternis. Bovendien zorgen een miljard kleurruimte (10-bit) en HDR-ondersteuning voor levendige kleuren. In de documentaire van David Attenborough zie je tijdens een voetbalwedstrijd wat kleurverschillen in het gras en de veren van tropische vogels. Met 8K resolutie wordt elk detail weergegeven op het grote 65 inch scherm. De intelligente NeoQuantum-processor zet 4K-content om in verbluffend scherpe 8K-beelden voor zowel streaming als bekijken.

VoordelenNadelen
1. Dankzij het Neo QLED scherm bekijk je gedetailleerde kleurrijke beelden met een hogere helderheid en krachtiger contrast dan andere Samsung tv’s. 
2. De Neo Quantum Processor 8K verbetert beelden naar de 8K resolutie, zodat kleine details van het beeld duidelijk zichtbaar zijn. 
3. Je sluit al je randapparatuur met 1 transparante kabel op de tv aan via de strak ontworpen Slim One Connect Box.
1. Er is nog weinig beeldmateriaal in 8K beschikbaar, zo wordt full hd live televisie nooit echt zo scherp als native 8K.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Samsung QE75QN900A review - Zijkant

De Samsung QE75QN900A is de beste Samsung 8K televisie van het jaar en uitgeroepen tot beste audioproduct OTSPro. Het gebied onder de achterkant bestaat uit vier rijen midrange/woofers en subwoofers. Vervolgens zijn bovenaan de rij twee puntige tweeters en een paar zij woofers, waarvan Samsung beweert dat ze een 80,2 Watt kanaalmatrix van 6.2.2 ondersteunen. Het idee van OTSPro is om Dolby-geluid te leveren zoals Atmos. Dit model is in lijn met de Samsung 8K van vorig jaar, maar er zijn ook enkele belangrijke verbeteringen. Dynamiek is absoluut beter dan ooit en de hoge tonen zijn beter en niet zo hard als voorheen. Dit alles zorgt voor een relatief eenvoudige ervaring die perfect is georganiseerd en intelligent wordt geleverd.

De bouwkwaliteit

Samsung QE75QN900A review - Zijkant

De Samsung QE75QN900A heeft hetzelfde ontwerp als de Samsung 8K televisie van vorig jaar. Het Infinity Edge Display heeft een aantrekkelijk volledig glazen scherm dat er prachtig uitziet met een metalen matrixrand. Een marge van 0,8 mm betekent dat het beeld van begin tot eind beweegt zonder zwarte opvulling, alsof de hele televisie een beeld van begin tot eind is. De totale dikte van de televisie is 16 mm. Deze tv is voorzien van One Connect, waardoor je maar één kabel nodig hebt. Tv’s en boxen, alle HDMI-kabels en andere kabels werken in plaats daarvan via One Connect. De One Connect werkt al meer dan een jaar goed en de QE75QN900A past perfect in de metalen body. Samsung’s eerste 8K Neo Q LED-tv die LED’s combineert met een compactere pixelset. Kleine LED’s zijn gegroepeerd in duizenden verlichte gebieden om een ​​bestuurbaar display van 4000 inch te vormen met meer dan 33 miljoen pixels van dezelfde kleur en hetzelfde contrast als Samsung producten.

De kenmerken

Samsung QE75QN900A review - Zijkant

Samsung heeft het beste tv besturingssysteem: Tizen. Google Duo kan worden gebruikt voor videogesprekken en is nu beschikbaar als een slimme applicatie die kan worden geïntegreerd met het Samsung platform. Kies uit drie slimme spraakassistenten (Bixby, Google Assistant, Amazon Alexa) en Samsung’s SmartThings platform dat de QE75QN900A verbindt met andere compatibele slimme apparaten voor een volledig verbonden ervaring, maar er wordt meer dan één weergave getoond. Multiview 2.0 splitst het scherm in twee schermen, waardoor je tegelijkertijd kan genieten van twee verschillende 4K-bronnen, zoals live tv of gameconsoles. Je kan jouw favoriete groepen en snelkoppelingen direct nadat je ze hebt opgeslagen, opslaan. Als je van die gigantische televisie een computerscherm wilt maken, kan je deze functies in- en uitschakelen via het ultrabrede pop-up gamingdashboard. Samsung beweert alle technologieën te combineren om 4K met 120 fps en een invoervertraging van slechts 5,8 mm te verwerken.

Conclusie

Samsung verdubbelde de 8K door een Neo Q LED-achtergrondverlichting toe te voegen. Voor de eerste keer ooit is dit de Ultra HD-tv die we willen hebben.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Samsung QE75QN900A review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze “Samsung QE75QN900A review” blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP