Bluesound Powernode 2i review

Bluesound Powernode 2i

4.95

5.0/5

Voordelen

  • Met de ontvanger stream je muziek via wifi, Bluetooth of AirPlay naar je huidige speakerset.
  • Met de ontvanger voeg je elke speaker toe aan het Bluesound multiroom systeem.
  • Speel lossless bestanden af en luister naar muziek zonder kwaliteitsverlies.

Nadelen

  • Je moet de ontvanger bedraad op je netwerk aansluiten.

In deze Bluesound Powernode 2i review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Bluesound Powernode 2i voorkant

SPECIFICATIES
Hoogte: 7 cm | Diepte: 19 cm | Breedte: 22 cm | Kleur: Wit | Materiaal: Kunststof | Type stroomvoorziening: Netstroom

Conclusie

Powernode 2i is niet alleen een multiroom-component, maar ook het beste versterkte luidsprekersysteem in deze hoeveelheid!

VoordelenNadelen
1. Met de ontvanger stream je muziek via wifi, Bluetooth of AirPlay naar je huidige speakerset.
2. Met de ontvanger voeg je elke speaker toe aan het Bluesound multiroom systeem.
3. Speel lossless bestanden af en luister naar muziek zonder kwaliteitsverlies.
1. Je moet de ontvanger bedraad op je netwerk aansluiten.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Bluesound Powernode 2i vooraanzicht

Nadat we verbinding hadden gemaakt met ons netwerk, hebben we de Bluesound Powernode 2i aangesloten op onze KEF Q350 speakers. Wanneer we de voordelen van geluidskwaliteit van deze Bluesound Powernode 2i versterker bespreken, beginnen we onze review meestal met een open geluidsveld en een krachtige presentatie. Hoewel wassen op zo’n hoge temperatuur niet langer een verrassing is, blijft het daarom een ​​altijd indrukwekkende prestatie.

De Bluesound Powernode 2i combineert bekende demo’s met de aanvullende details die we in Bluesound Node 2i hoorden om gedurfde en inzichtelijke prestaties te bieden. Klaar om te analyseren, maar ook bereid om ervan te genieten zonder na te denken, zelfs zonder de moeite om het systeem te matchen. Wat echter het meest indruk op ons maakte van deze twee units. De Bluesound Powernode 2i is zowel stijlvol als ritmisch. Het kan patronen extraheren en de ruimte in zijn presentatie gebruiken om ze te laten ademen zonder te worden beperkt door de algehele compositie.

Bluesound Powernode 2i zijkant

Bovendien wordt er punch toegevoegd en worden er passende aanpassingen gemaakt wanneer er extra subtiliteiten nodig zijn om de uitvoering zelfverzekerder en interessanter te maken. Het kickboard is niet alleen krachtig, maar ook gesneden, zodat de meeste van Bluesound’s kenmerkende low-end grote accordeons de baan kunnen besturen en een onwankelbaar ritme kunnen instellen. De dynamische functie is even krachtig, het kan de contouren schetsen en een directere transformatie ondergaan om een ​​expressieniveau te bereiken waarvan we denken dat het niet kan worden bereikt met dit systeemniveau.

Het verwerken van de menselijke stem benadrukt meestal deze dynamische neiging, dus het wordt sterk aanbevolen dat Bluesound Powernode 2i een persoonlijkheid heeft. Ongeacht de instellingen in de multiroom-familieserie van Bluesound, heb je een viercijferig budget nodig voor streamer- en versterkercombinaties voordat je de prestaties van de Bluesound Powernode 2i verbetert.

De kenmerken

Bluesound Powernode 2i achterkant

De verbeteringen van Bluesound Powernode 2i zijn vergelijkbaar met die van Bluesound Node 2i. Het uiterlijk is hetzelfde, en met hetzelfde 32-bit / 192 kHz DAC en 60 W HybridDigital versterkingssysteem is het moeilijk te begrijpen hoe het geluidsverschil zo duidelijk is. In feite lijken de voordelen gebaseerd te zijn op het trickle high-end printplaatontwerp van de NAD Masters M50.2 BluOS-netwerkstreamer en de kleinere Wi-Fi-chipset, van waaruit Bluesound-ingenieurs de lay-out en isolatie hebben geoptimaliseerd.

De Bluesound Powernode 2i voegt ook een tweede Toslink 3,5 mm optische / analoge ingang toe voor de USB, stereoluidspreker en subwooferuitgang. Verder ziet het er min of meer hetzelfde uit, en hoewel het al vier jaar wordt gebruikt, ziet het ontwerp er nog steeds moeiteloos uit. Als ik naar de behuizing keek, ontdekte ik niet dat deze Apple AirPlay 2 bevat, evenals tweerichtings aptX HD Bluetooth voor streaming en om het gebruik van Bluesound Powernode 2i met draadloze headsets te vergemakkelijken. Lees in de volgende alinea van deze Bluesound Powernode 2i review meer over onze conclusie.

Conclusie

Bluesound heeft een alles-in-één-product dat weigerde compromissen te sluiten op één gebied. Dit is weer een uitstekende alleskunner tegen erg lage kosten. Gewoonlijk kan een kleine aanpassing veel veranderingen met zich meebrengen, maar we twijfelen zelfs of Bluesound kan voorzien hoe succesvol een relatief kleine verandering in Bluesound Powernode 2i zal zijn. Hopelijk heeft deze Bluesound Powernode 2i review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP