Sonos Amp review

Sonos Amp

4.85

De geluidskwaliteit

4.8/5

De kenmerken

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

Voordelen

  • Mooi ontwerp.
  • Nuttig voor uw televisie.
  • Super geluid.

Nadelen

  • Geen bluetooth.

Sonos keert terug naar een muzieksysteem dat speakers met elkaar verbindt. De testprijs is 700 euro. Lees alles over geluid, structuur en meer in deze Sonos Amp review. Uiteraard zorgen wij via externe partners voor de beste prijzen. Veel plezier met lezen!

Sonos Amp voorkant

SPECIFICATIES
2 kanaals | 125 Watt | Wifi | Multiroom

Conclusie

Een zeer krachtige versterker, maar mist subtiliteiten.

VoordelenNadelen
1. Beschikt over een HDMI-aansluiting.
2. Gemakkelijk te bedienen via Sonos app of Airplay 2.
3. Voorziet je speakers van 125 W per kanaal.
1. Geen bluetooth.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Sonos beweert dat de nieuwe versterker verschillende speakers kan aansturen. Met andere woorden, je kunt meer voordelen halen uit een paar high-end speakers door meer geavanceerde versterkers te gebruiken om ze van stroom te voorzien, terwijl de Sonos Amp eerder geneigd is om high-end speaker te gebruiken voor het budget. Nadat u de geselecteerde speaekers op de versterker hebt aangesloten, is het de moeite waard om meer te weten te komen over de instellingen in het EQ-menu en de loudness-functie te gebruiken, die standaard is ingeschakeld.

Het verschilt niet significant van de draadloze speakers van Sonos, maar we merkten wel dat met de luidheid uitgeschakeld, de ronding van de versterker iets hoger is, vooral in menselijke stemmen. De luidheid kan echter de gewenste prestatie in uw kamer of bij gebruik van bepaalde speakers produceren. Qua ruimte is dit een indrukwekkende presentatie, vooral de kwaliteit maakt hem zeer geschikt voor gebruik in een thuis biosscoop. Kijk bijvoorbeeld “The Hustle” en een ruimtelijk driedimensionaal geluidsveld, dat de hele kamer met sfeer vult, en een enkel geluidseffect is het opwindende middelpunt.

Het phantom center channel werkt goed, wat bewijst dat de dialoog duidelijker en directer is dan bij een typisch stereosysteem. In dit opzicht kan een speciale middenluidspreker in dit opzicht beter presteren, maar Sonos maakt op bewonderenswaardige wijze indruk op mensen zonder extra moeite of kosten. De mogelijkheid om surroundluidsprekers aan de versterker toe te voegen is erg aantrekkelijk, maar het is vermeldenswaard dat het zeer onwaarschijnlijk is dat de voorluidsprekers die u kiest naadloos in de surround zullen overvloeien en een enigszins gescheiden surroundgeluidsveld kunnen creëren. Het is het beste om een ​​tweede versterker en een tweede paar speakers vooraan te gebruiken, maar dit is een dure uitgave voor een thuistheatersysteem met beperkte ondersteuning voor input en surround sound-indeling.

Terug naar de muziek speelden we “highwomen, the highwomen”, genietend van de geboden ruimte en genietend van het professioneel geschilderde tonale beeld, dat veel bas combineert met gestructureerde middentonen en flitsende hoge tonen. Maak het geluid helderder. Dit is een onmiddellijke, onmiddellijke levering en het wordt meteen fascinerend en opwindend. Er zijn leuke details achter de eerste hit van elke noot. In vergelijking met vergelijkbare geprijsde streaming media-componenten.

Zonder het gevoel voor timing van het ritme, kan het, hoewel de uitvoering het ritme niet volledig wegneemt, het momentum of de eb en vloed van bepaalde nummers niet volledig vastleggen. Organisatie kan ook een ondergeschikt probleem worden, omdat de relatief complexe arrangementen in het refrein van “The Limberjack van Jackyl” een grote uitdaging vormen, terwijl specifieke tools enigszins verwarrend zijn. Nogmaals, de grote lijnen zijn er, en de versterker geeft je een aangename luisterervaring, maar het biedt niet echt het soort expressiviteit of inzicht dat contemplatie, contemplatief luisteren echt beloont. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Sonos Amp review.

De kenmerken

Sonos Amp op tafel

Op de achterkant van de versterker vind je alle aansluitingen van Connect: Amp. Er zijn twee paar speakers aangesloten, een subwooferuitgang, twee ethernetaansluitingen en een stereo analoge ingang. Maar er is een belangrijke extra functie: HDMI-aansluiting, HDMI-aansluiting voorziet de versterker van alle tv-samenwerkingsfuncties van Sonos Arc, inclusief automatisch overschakelen naar tv-audio indien nodig, en volumeregeling via de originele tv-afstandsbediening. Net als de Sonos Arc is deze versterker geschikt voor eenvoudige systemen met weinig videobronnen, alle videobronnen zijn rechtstreeks op de tv aangesloten en de audio wordt via ARC teruggestuurd naar het geluidssysteem.

Voor serieuze thuisbioscoopgebruikers kan dit serieus zijn, maar voor de doelgroep kan het eenvoudig en naadloos worden opgezet. Net als op de Beam, Playbar en Playbase kunnen we binnen enkele minuten alles perfect regelen, twee Sonos-speakers kunnen als surroundkanalen voor de versterker worden gebruikt, of je kunt een tweede versterker toevoegen in plaats van wat je wilt om de andere twee luidsprekers van het 4.0-systeem te maken. Als je een bedrade subwoofer of draadloze Sonos Sub 2.0 toevoegt.

Sonos zegt dat dit geen probleem is, omdat het een fantoomcenterkanaal creëert door zorgvuldige en nauwkeurige verwerking, en het kan de versterker ook instellen op dubbele mono-uitvoer zodat hetzelfde geluid naar beide luidsprekers kan worden gestuurd als je aan het plafond zit. Het bovenstaande is erg handig. Gebruik zelfs buitenspeakers die je niet wilt gebruiken om stereobeelden te maken Sonos werkte samen met Sonance om de Sonos Architectural by Sonance-luidsprekerserie te maken, inclusief wandluidsprekers, plafondluidsprekers en buitenspeakers. Dit zijn geen Sonos-speakers in de gebruikelijke zin, maar passieve speakers, ontworpen als aanvulling op Sonos-producten qua geluidskwaliteit en geluidskwaliteit. Als je de versterker aansluit op een paar Sonance-speakers, kun je de Trueplay-functie bereiken.

Andere luidsprekers kunnen dit niet. Anders is het ontwerp van de versterker flexibeler dan Connect: Amp bij het voeden van luidsprekers van derden. Dit komt voornamelijk door de toename van het vermogen van 55W naar 125W. Natuurlijk beschikt deze versterker ook over alle muziekstreaming-vaardigheden van andere Sonos-apparaten, dus je hebt bijna toegang tot muziek via elke dienst in de zon, en je kunt het koppelen aan je eigen digitale opslagnummer, en je kunt altijd en overal in de wachtrij staan.

De Sonos-app is nog steeds veruit superieur aan alle concurrenten en is een geweldige manier om producten te bedienen, maar het bedrijf onderneemt ook stappen om het systeem handsfree te maken. De versterker heeft geen ingebouwde microfoon, maar kan wel reageren op spraakopdrachten die worden geleverd aan Amazon Alexa en Siri-apparaten, waaronder Sonos Playbar en Sonos Beam. AirPlay 2 is ook op de markt en Sonos heeft ook de mogelijkheid geïntroduceerd om wifi uit te schakelen op alle bedrijfsapparaten. Veel mensen hebben hier geen reden voor, maar voor degenen die van snellere en robuustere bedrade verbindingen houden en mogelijke bronnen van wifi-interferentie willen elimineren, zou dit erg spannend moeten zijn. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende paragraaf van deze Sonos Amp review.

De bouwkwaliteit

De nieuwe afmetingen maken de versterker geschikter voor plaatsing in een high-fidelity rack en gemakkelijker te verbergen. Hij is ook stapelbaar. Versterkers kunnen in het midden van elkaar worden geplaatst en luidsprekerkabels kunnen worden aangesloten op verschillende kamers in huis. Dit soort dingen werkt goed in aangepaste installaties. Zelfs volgens Sonos-normen is dit een onderschat apparaat. Het is alleen zwart, met slechts drie aanraakgevoelige “knoppen” aan de voorkant: een voor afspelen / pauzeren, en twee voor het veranderen van het gebruik op basis van de context, maar vooral voor het verhogen of verlagen van het volume. Lees meer over onze conclusie in de volgende paragraaf van deze Sonos Amp review.

Conclusie

Als je je al zorgen maakt over de Sonos Playbar of Sonos Playbase, raad ik je aan om meer uit te geven aan versterkers en een geschikt paar speakers. Laten we niet vergeten dat Sonos in het algemeen nog steeds voorloopt op de streamingfunctie. Geen enkele concurrent ondersteunt meer streamingdiensten, is gemakkelijker te gebruiken of heeft meer geavanceerde toepassingen, en het is erg belangrijk om deze dingen in het product te gebruiken. Maar de serieuze geluidsambitie van Amp heeft tot serieuze geluidsvergelijkingen geleid, en het kan niet worden ontkend dat, hoewel dit nieuw toegevoegde speaker-streaming-systeem zorgt voor een feestelijk rockplezier vol ruimte, het ook een beetje subtiliteit en verfijning mist, vooral in vergelijking. Als je van werkend geluid van een versterker houdt, wil je hem vrijwel zeker in je huis gebruiken. Ik hoop dat deze Sonos Amp review nuttig kan zijn bij uw aankoopbeslissing!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Sonos reviews:
< Sonos PLAY:3 review
< Sonos PLAY:5 review
< Sonos Arc review
< Sonos Playbar review
< Sonos Playbase review
< Sonos Port review
< Sonos Beam review
< Sonos Move review
< Sonos One review
< Sonos One SL review
< Sonos Sub 2.0 review
< Sonos Arc vs Sonos Playbar
< Sonos Arc vs Beam vs Playbar vs Playbase
< Sonos aanbiedingen 2020
< Wat is de beste Sonos Speaker?
< Sonos Beam vs Playbar vs Playbase: wat is het beste?

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP