KEF Q350 Recensie

KEF Q350

4.8

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.9/5

De compatibiliteit

4.7/5

Voordelen

  • Het Uni-Q systeem produceert een breed geluidsbeeld.
  • De basreflexpoort verbetert de klank van de lage tonen.

Nadelen

  • Doordat de basreflexpoort aan de achterkant zit, vervormt het basgeluid als de speaker tegen de muur staat.

In deze KEF Q350 recensie leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

KEF Q350 Recensie: Voorkant

SPECIFICATIES
Type speaker: Boekenplank | Afmetingen: (b x h x d) 210 x 358 x 306 mm | Gewicht: 7,6 kg | Minimale frequentie: 46 | Maximale frequentie: 28 | Maximale belastbaarheid: 120 Watt | Nominale impedantie: 8 ohm | Gevoeligheid: 87 dB | Speakersysteem: 2-weg

Conclusie

KEF Q350 biedt voortreffelijke, inzichtelijke presentaties die de prijs overtreffen.

VoordelenNadelen
1. Het Uni-Q systeem produceert een breed geluidsbeeld.
2. De basreflexpoort verbetert de klank van de lage tonen.
1. Doordat de basreflexpoort aan de achterkant zit, vervormt het basgeluid als de speaker tegen de muur staat.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De compatibiliteit

Voorkant Speaker

Wat betreft systeemmatching, zullen we ervoor zorgen dat u uw elektronische producten erg leuk vindt. Deze KEF Q350 zijn transparant genoeg om te laten zien wat uw elektronische apparaat kan, wratten en al het andere. We raden de uitstekende SONY KD-55AG9 stereoversterker aan als een goed startpunt. Het vult het geluid van KEF aan en brengt een zekere mate van natuurlijke warmte en kracht. We zullen ook wat tijd besteden om ervoor te zorgen dat deze KEF-luidsprekers correct zijn ingesteld om er het beste uit te halen.

Plaats ze op een stevige plank en verplaats ze dan naar de luisterpositie. Hoewel je voor de poorten aan de achterkant wat ruimte moet laten, is het toch de moeite waard om ze dicht bij de muur te plaatsen om het geluid sterker te maken. U kunt meer lezen over de geluidskwaliteit in het volgende deel van deze KEF Q350 recensie.

De geluidskwaliteit

KEF Q350 Recensie: Achterkant

Als we “Start Me Up” spelen vanaf de interstellaire soundtrack, zullen we versteld staan ​​van het detailniveau in de tracks van de Stones. KEF Q350 kan heel kalm en precies diepe en subtiele verschillen graven. Dankzij de zorgvuldig gearrangeerde demonstratie van KEF Q350 worden de details van het omgevingsgeluid zeer fijn verwerkt en heeft de interactie tussen verschillende geluiden een muzikaal gevoel. De diepte van deze luidsprekers is ook verrassend. Het ritme onder de melodie zit vol textuur. De KEF Q350 klinkt niet als veel klinische betekenis. Ze worden eenvoudig uitgedrukt door elke noot door te geven. Het geluid klinkt helder en onderscheidend, en de fusie tussen middentonen en hoge tonen is naadloos.

Het is moeilijk om een ​​beginpunt en een ander eindpunt te bepalen. Dit bewijst de mate van afstemming van de Uni-Q-driver. De schaal van het geluid is ook geweldig. U kunt het instrument nauwkeurig positioneren op het luchtige en open geluidsveld van de KEF Q350. De hoge tonen zijn delicaat en het klinkt helder, maar de helderheid is niet genoeg om je te laten beven. Zelfs met radicale platen zoals “kashmir, led zeppelin”, in een luidruchtig geluid en een luidruchtige vervormde gitaar, zelfs als de hoge tonen hoog blijven, kan dit de meeste gemakkelijk verergeren. De hoge tonen van de luidspreker zijn controleerbaar en samenhangend.

We hopen echter dat KEF een duidelijker gevoel voor drama en motivatie heeft. Nummers als “Creedence Clearwater Revival Fortunate Son” combineren de voortreffelijke en subtiele melodie van KEF, terwijl andere nummers meer ritme nodig hebben om het effect te voltooien. KEF Q350 is een beetje delicaat en kan niet volledig worden losgelaten. U kunt meer lezen over compatibiliteit in het volgende deel van deze KEF Q350 recensie.

De bouwkwaliteit

Voorbij zijn de chromen staven aan de voorkant en eventuele gaten die werden gebruikt om het rooster vast te zetten Ze zien er strak en extreem klein uit. Afgezien van het logo bovenaan, is er niets dat u afleidt van de hoofdactiviteit. De nieuwste generatie van KEF’s iconische Uni-Q-driver. Wat eruitziet als een enkele driver is eigenlijk een 25 mm aluminium dome-tweeter met een 16,5 cm aluminium mid / bass driver keelventilatie.

Deze instelling voor één bron is ontworpen om de integratie tussen de driver en de geluidsdistributiemethode te verbeteren. De iconische oranje golfgeleider op de tweeter helpt om het geluid gelijkmatig te verdelen. De nieuwste ontwikkeling van de Uni-Q-driver is een gedempte tweeter-load tube afgeleid van KEF’s high-end referentieserie, die schadelijke activiteiten van de achterkant van de dome kan vastleggen. Het is ontworpen om de kwaliteit van de hoge frequentie te verbeteren. Andere aanpassingen aan het motorsysteem en de vorm van de midden- / basconus werden ook gemaakt om vervorming te verminderen.

Nu staat de Uni-Q-driver precies in het midden van de kast. Hierdoor blijft het uiterlijk niet alleen consistent met andere KEF-luidsprekerseries, maar de locatie helpt ook om interne staande golven te verminderen en de helderheid te verbeteren. De poort is verplaatst naar de achterkant van de speaker. KEF stelt dat hiermee wordt voorkomen dat een eventuele centrale geluidslekkage wordt gehoord. De poort is ook opnieuw ontworpen om ruis en vervorming te verminderen, wat resulteert in diepere en schonere basweergave.

Aan de achterkant vind je een enkele speakeraansluiting in plaats van de bedrade opstelling van zijn voorganger. Bovendien is de muurbeugel van de oude Q300 ook verwijderd, waardoor het uiterlijk schoner wordt. De kast zelf is onberispelijk en stevig. U kunt meer over onze conclusie lezen in het volgende deel van de KEF Q350 recensie.

Conclusie

EF kan een hoog profiel behouden! De KEF Q350 is beter dan andere producten. Voor gemiddelde prijzen horen we dit soort duidelijkheid en fijne details meestal niet. Hopelijk heeft deze KEF Q350 recensie u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP