Marantz PM6006 review

Marantz PM6006

4.8

De geluidskwaliteit

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

Voordelen

  • Dankzij de hoogwaardige DAC geniet je van een gedetailleerde geluidsweergave.
  • De digitale en analoge signalen beïnvloeden elkaar niet, want deze worden van elkaar afgeschermd door middel van een metalen behuizing.
  • Sluit een platenspeler aan op de versterker dankzij de phono aansluiting.

Nadelen

  • Je kunt geen muziek via Bluetooth of wifi streamen naar de versterker.

In deze Marantz PM6006 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Update: De Marantz PM6007 is nu beschikbaar! Klik op de blauw knop voor de scherpste prijs!

Marantz PM6006 voorkant

SPECIFICATIES
Vermogen: 45W (8 Ohm) | Afstandsbediening: Ja | Phono-trap: MM | Digitale ingangen: optisch / coaxiaal | USB: Nee | Bluetooth: Nee | Koptelefoonuitgang: Ja | Afmetingen (BHD): 44 x 10,5 x 37 cm

Conclusie

Een al goede versterker heeft Marantz gefinetuned! Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende deel van deze Marantz PM6006 review.

VoordelenNadelen
1. Dankzij de hoogwaardige DAC geniet je van een gedetailleerde geluidsweergave.
2. De digitale en analoge signalen beïnvloeden elkaar niet, want deze worden van elkaar afgeschermd door middel van een metalen behuizing.
3. Sluit een platenspeler aan op de versterker dankzij de phono aansluiting.
1. Je kunt geen muziek via Bluetooth of wifi streamen naar de versterker.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Als u op zoek bent naar een stereoversterker kan de Marantz PM6006 uitstekende prestaties leveren! Dit is een krachtige versterker met veel precisie. De versterker maakt de algehele toon zacht en verliest geen muzikaliteit wanneer de muziek harder wordt gezet. Muzikaliteit is één van de voordelen van de Marantz PM6006. Over het algemeen heeft het een prettig inzicht en geluidsveld. Er is ook voldoende impact om de aandacht van mensen te trekken. De prestaties van de ingebouwde DAC zijn erg goed, met behoud van veel details die we in de productielijnfase hoorden, maar tijdens het proces verloor het een deel van de natuurlijke warmte. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Marantz PM6006 review.

De bouwkwaliteit

De voorkant wordt gedomineerd door een paar wijzerplaten. Naast de ultradunne LED-signaalbronindicator is er een voor het schakelen van de ingang en de andere voor het regelen van het volume. Onder de laatste zit een viervoudige knop om te schakelen tussen de interne DAC en analoge ingang van de versterker, een of twee paar bedrade speakers en om de “loudness”-functie van de Marantz PM6006 te bedienen. Beneden is nog een driedubbele kleine draaitafel voor het afstemmen van bas, hoge tonen en balans, en een 6,3 mm koptelefoonaansluiting. Op het achterpaneel vind je vijf analoge ingangen, een coaxiale en twee optische digitale ingangen, uitgangen met twee paar speakers en een tape loop voor opname. Dit betekent dat er nog steeds geen USB-ingang is. Het is onmogelijk om in deze prijsklasse een USB-ingang op te nemen. Lees meer over onze conclusies in het volgende deel van deze Marantz PM6006 review.

Conclusie

Of je nu al een Marantz versterker bezit of dit nieuwste model wilt aanschaffen, je kunt er zeker van zijn dat je een geweldige versterker krijgt. Ik hoop dat deze Marantz PM6006 review nuttig voor u is!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP