Wharfedale Linton Recensie

Wharfedale Linton

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

5.0/5

De compatibiliteit

4.9/5

Voordelen

  • Mooi design.
  • Scherpe prijs.
  • Goede bas.

Nadelen

  • Middentonen kunnen beter.

In deze Wharfedale Linton recensie leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Wharfedale Linton Recensie: In woonkamer

SPECIFICATIES
Type: Standmounters | Biwired: Nee | Impedantie: 6 ohm | Gevoeligheid: 90dB | Afmetingen: (BHD): 56,5 x 30 x 33 cm | Gewicht: 18,4 kg (elk)

Conclusie

Deze Wharfedale Linton’s hebben een retro-look en produceren een ontspannend geluid dat anders is, maar het valt niet te ontkennen dat het geweldig is.

VoordelenNadelen
1. Mooi design.
2. Scherpe prijs.
3. Goede bas.
1. Middentonen kunnen beter.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Speaker Achterkant

Vanaf het moment dat we begonnen te luisteren, hadden we een uitstekend gevoel voor ruimte voor Lintons, dus gingen we meteen naar het nummer “ramble on led zeppelin” Zulke prachtige muziek zorgt ervoor dat de luisterruimte groter wordt. Alle instrumenten zijn goed te horen. De toetsen zweven aan de bovenkant, het geluid komt perfect uit de linker achterhoek, en de gitaarslagen zijn zo echt dat we het instrument bijna kunnen zien.

Speaker op standard

Dit is iets heel plezierigs, misschien wel de beste prestatie van deze luidsprekers. We zijn overgestapt naar het nummer “welcome to the jungle guns n roses”. De kleinere luidsprekers kunnen het nummer gemakkelijk doden, maar de Lintons presteerden goed. De toonbalans is perfect, geen enkel instrument kan het besturen. Het opgenomen geluid klinkt erg dun, maar hier niet. Dit is de volledige weergave die we willen, maar de luidsprekers zijn ook flexibel genoeg om het nummer een climax te houden, waardoor het in chaos terechtkomt.

Er is een rond gebrom op de snaren van de basgitaar, wat erg ongebruikelijk is voor het gewicht van de drum. Het dreef dit nummer en liet je echt beseffen dat deze band zo geweldig moet leven, het is aanstootgevend. De Wharfedale Linton kan het groter, schoon en met de nauwkeurigheid maken die we verwachten. Het heeft geen voorwaarts geluid zoals onze vorige moderne luidsprekers. Ze zullen ons niet het bonzende geluid van de baslijn bezorgen zoals de even goede maar totaal andere KEF Q350.

Ondanks de eerste indruk is KEF misschien gedetailleerder, maar niet enorm. Hun meer directe benadering maakt de toegang gemakkelijker, maar het rijkere en bredere geluidsbeeld van Wharfedale Linton bevat nog steeds bijna al deze uitstekende details. In zo’n sobere kwestie is het gemakkelijk om de presentatie van KEF te kiezen. Wharfedale Linton slaagde erin te doen wat de Q350 niet kon. Elektrische monsters die niet zo gefocust waren, we hadden een heerlijk, kamer gevuld gevoel. Lees in de volgende alinea van deze Wharfedale Linton recensie meer over de compatibiliteit.

De compatibiliteit

Speaker zijkant

Lintons is uitgerust met twee naar achteren gerichte baspoorten op elke luidspreker. Hoewel ze niet al te kieskeurig zijn over de plaatsing, raden we aan om ongeveer 50 cm vanaf de muur te beginnen en van daaruit verder te gaan. Het bijzondere is dat ze speciaal zijn ontworpen voor gebruik met roosters. Dit helpt niet alleen om een ​​laag visueel profiel te behouden, maar het rooster verbetert zelfs het geluid vanwege zijn vorm, waardoor de interferentie door reflecties van de randen van de kast wordt verbeterd.

Wanneer de luidsprekers enigszins naar de luisteraar zijn gericht, klinken de luidsprekers het beste en zorg ervoor dat het Wharfedale-logo zich op de buitenrand van elke unit bevindt. Dit zorgt ervoor dat de excentrische tweeter zich op de binnenste cirkel bevindt, al zal het verschil met andere methoden klein zijn als we deze positionering gebruiken. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Waltenburg Linton recensie.

De bouwkwaliteit

Wharfedale Linton Recensie: In woonkamer

Grootte en stijl zijn de meest opvallende kenmerken van deze Wharfedale Linton speakerrs. Ze zijn 56 cm hoog, 33 cm diep en 30 cm breedt. Ze zijn veel groter dan de meeste moderne verticale statieven, maar verrassend genoeg voelen ze zelfs in onze relatief kleine luisterruimte nooit te groot aan. Voel, mede door zijn natuurlijke uitstraling en bijpassend houtfineer, dat zowel mahonie als walnoot kan zijn. Als je ze afwerkt met een soort hoogglans pianozwart of marmerwit, kunnen we ons ze luid schreeuwen voorstellen.

Een ander wapen dat ze onopvallend houden, is de speciale Linton-plank, die de luidsprekerhoogte korter kan maken dan sommige mensen. In feite zijn degenen met een stoel korter dan gemiddeld degenen die de muziek van de Wharfedale Linton het meest kunnen horen. Ondanks de onevenredige tekortkomingen was de stand van Linton geweldig. Ze hebben een naadloos uiterlijk dat bij de luidsprekers past.

Of je de esthetiek van Linton nu waardeert, deze methode heeft duidelijke geluidseffecten. Een grotere box zou een genereuzere basweergave moeten bieden, terwijl de bredere klankbordbreedte van Wharfedale Linton kan helpen iets meer aan het middenbereik toe te voegen door de luidsprekeruitvoer op een lagere frequentie te ondersteunen. De kasten zelf zijn gemaakt van spaanplaat met hoge dichtheid, ingeklemd tussen MDF-huiden, waardoor een combinatie wordt gevormd die paneelresonantie beter kan verspreiden dan wanneer alleen MDF wordt gebruikt. Binnenin is het dempingsmateriaal bij voorkeur langharige synthetische wol. Lees meer over compatibiliteit in het volgende deel van deze Waltenburg Linton recensie.

Conclusie

De Wharfedale Linton luisteren erg goed. Deze luidsprekers kunnen op indrukwekkende wijze sommige oudere, vollere, eenvoudigere en meer open hifi-geluiden vastleggen zonder te vergeten de muziek opwindend te maken. Met het lichte gewicht, point-to-point stereobeeld en lagen prachtige details luister je een paar dagen naar deze speakers zonder moe te worden. Hopelijk heeft deze Wharfedale Linton recensie u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP