Sonos One Review

Sonos One

4.7

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.8/5

Voordelen

  • Door de zeer goed/uitstekend beoordeling op kwaliteit ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit.
  • Trueplay stemt het geluid van je speaker af op de akoestiek van je kamer.
  • Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de speaker aan via spraakopdrachten.

Nadelen

  • De speakers hebben geen bluetooth ondersteuning.

In deze Sonos One review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Sonos One Review; voorkant

SPECIFICATIES
Virtuele assistent: Alexa, Google Assistent | Wi-Fi: Ja | Bluetooth: Nee | Afmetingen (BHD): 119,7 x 161,45 x 119,7 mm | Gewicht: 1850 gram

Conclusie

Door de zeer goed/uitstekend beoordeling op kwaliteit ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit. Echter biedt de speaker geen bluetooth ondersteuning. 

Voordelen Nadelen
1. Door de zeer goed/uitstekend beoordeling op kwaliteit ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit. 
2. Trueplay stemt het geluid van je speaker af op de akoestiek van je kamer. 
3. Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de speaker aan via spraakopdrachten. 

1. De speaker biedt geen bluetooth ondersteuning. 

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De kenmerken

De kenmerken van de Sonos One

De applicatie van Sonos blijft de beste in de branche vanwege de bruikbaarheid en voor het samenbrengen van praktisch elke streamingdienst onder één dak, en de recente toevoeging van AirPlay 2 betekent dat Apple-apparaatgebruikers audio kunnen verzenden vanuit bijna elke app die ze gebruiken. Spotify Connect is ook aan boord. Lees meer over de geluidskwaliteit in de volgende alinea van deze Sonos One review.

De geluidskwaliteit

De Sonos One; bovenkant

Toen we de Sonos One voor het eerst hoorden, vermoedden we dat het een kleine update was in vergelijking met de Play: 3, maar toen we twee geluiden hoorden, was het geluid van de twee speakers ongeveer hetzelfde. Echter, is de bas van de Play: 3 toch wat indrukwekkender. We raden je wel aan om TruePlay in te stellen op je mobiel. Het gewicht van de Sonos One geeft een diepe, stevige bas aan een speaker van dit formaat en er zit veel ritme in de muziek. Net als bij de Play: 3 kunnen twee Sonos One’s worden gecombineerd om een stereo te creëren die een kamer kan vullen.

Het is niet verrassend dat je de Sonos One ook kunt gebruiken als surround speaker voor een PlayBase, Beam, Arc of PlayBar gebaseerd systeem, met of zonder subwoofer. Met de nieuwe Sonos-versterker kun je ook een 4. 1-systeem creëren, met een Phantom Center-kanaal, een paar gedraaide voorspeakers en een paar surround sound-luidsprekers. De Sonos One is niet de enige manier om Alexa aan een Sonos-systeem toe te voegen. De combinatie van de Sonos Play: 3 en het nut en intelligentie van Alexa, zoals van de Audio Pro Addon C5 is een echte topper. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Sonos One review.

De bouwkwaliteit

Sonos One Review; achterkant

Qua vorm en afmeting is het uiterlijk van de Sonos One nagenoeg identiek aan de Play: 3. De grootste esthetische verandering is de vervanging van het grijze Play: 3 surroundrooster door een zwart of wit rooster. Al met al gaat de Sonos One nog efficiënter op in zijn omgeving dan zijn voorganger. Op de bovenplaat zijn dingen veranderd, waar de drie Play: 3-knoppen zijn vervangen door een aanraakgevoelig paneel versierd met een cirkel van kleine witte LED’s en symbolen. Deze vertegenwoordigen afspelen / pauzeren, de microfoon en de nu bekende contextuele sensorische acties van Sonos, terwijl de witte LED’s aangeven of stembesturing is ingeschakeld.

Sonos wil erop wijzen dat het uitschakelen van stembesturing draait om het tikken op het microfoonpictogram. In tegenstelling tot de Play: 3 krijgt de Sonos One ook een speciale koppelingsknop net boven de Ethernet-connector. Je hoeft niet langer een van je Sonos-apparaten op je router aangesloten te hebben, al gebruiken we nog steeds kabels voor de meest stabiele en betrouwbare verbinding. Het draadloze netwerk van Sonos is een van de beste, dus je zult waarschijnlijk niet al te veel problemen hebben met de wifi-route. Lees meer over onze conclusie in het volgende gedeelte van deze Sonos One review.

Conclusie

Als je de stemassistent niet waardeert, kun je blij zijn met een originele Play: 3, maar er is nu ook de doordachte speaker One SL en Arc. Maar voor comfort en kwaliteit raden we de Sonos One aan. Hopelijk heeft deze Sonos One review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Sonos reviews:
< Sonos PLAY:3 review
< Sonos PLAY:5 review
< Sonos Arc review
< Sonos Playbar review
< Sonos Playbase review
< Sonos Port review
< Sonos Beam review
< Sonos Move review
< Sonos One review
< Sonos One SL review
< Sonos Sub 2.0 review
< Sonos Arc vs Sonos Playbar
< Sonos Arc vs Beam vs Playbar vs Playbase
< Sonos aanbiedingen 2020
< Wat is de beste Sonos Speaker?
< Sonos Beam vs Playbar vs Playbase: wat is het beste?

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP