Beste Soundplate 2021 – Soundplate aanbiedingen 2021

Beste Soundplate 2021: Sonos Playbase

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

5.0/5

Voordelen

  • Voeg de Playbase toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek door het hele huis.
  • Via wifi speelt de soundbar de muziek op je smartphone, laptop of NAS draadloos af.
  • Door de 10 ingebouwde drivers luister je naar een helder en krachtig filmgeluid.

Nadelen

  • De Playbase is niet geschikt voor tv's die zwaarder zijn dan 35 kg.
  • Je kunt de soundbase niet met een HDMI kabel op je tv aansluiten.

Hoe komen wij op deze lijst met de beste Soundplate 2021 – Soundplate aanbiedingen 2021? Als eerste maken wij gebruik van professionele recensenten die het hele jaar door honderden elektronische apparaten beoordelen. Onze recensenten kopen de meeste producten zelf of krijgen de producten gesponsord van merken. Hiernaast maken wij ook gebruik van kunstmatige intelligentie om de beste producten automatische te scannen voor u. De kunstmatige intelligentie scant alle huidige prijzen, aanbiedingen en leest de recensies van kopers en professionele websites die ook producten beoordelen. Hierdoor kunnen wij een lijst maken met de beste producten op de huidige Nederlandse markt en zal u hoogwaarschijnlijk geen spijt hebben van uw aankoop. Hiernaast zorgen wij, zoals u gewend bent, voor de scherpste prijzen via externe partners. Veel plezier met lezen!

Beste Soundplate 2021:

#1: Sonos Playbase

#1: Sonos Playbase

Beste Soundplate 2021 - Soundplate aanbiedingen 2021 - Sonos Playbase

SPECIFICATIES
Multiroom | Wifi | Breedte: 72 cm

Met de Sonos Playbase komt het geluid van je televisie tot leven. De Sonos Playbase heeft 10 ingebouwde drivers, die individueel aangestuurd worden door een digitale klasse D versterker. Hierdoor klinken je favoriete films, series of games helder en krachtig. Je verbindt het apparaat via wifi met het Sonos multiroom systeem. Voeg een Sonos Sub 2.0 en 2 Play: 5-luidsprekers toe en maak een draadloos 5.1-pakket. Op deze manier luister je naar diepe bassen en komt het effect vanuit elke hoek van de kamer. Je zet de televisie bovenop het apparaat. Het enige dat u nodig hebt om verbinding te maken met de Sonos Playbase, is een optische kabel en een netsnoer.

Voor-en nadelen: Sonos Playbase

VoordelenNadelen
1. Voeg de Playbase toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek door het hele huis. 
2. Via wifi speelt de soundbar de muziek op je smartphone, laptop of NAS draadloos af. 
3. Door de 10 ingebouwde drivers luister je naar een helder en krachtig filmgeluid. 
1. De Playbase is niet geschikt voor tv’s die zwaarder zijn dan 35 kg. 
2. Je kunt de soundbase niet met een HDMI kabel op je tv aansluiten.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Is een soundbar of soundplate iets voor mij?

Zoekt u beter geluid voor uw televisie, zonder gedoe? Heeft u te weinig ruimte in uw kamer? Of wilt u een echte surround sound ervaring? Dan is het antwoord ja! Kijkt u vaak films en wilt u een soundtrack horen waarvan u achterover in uw stoel wordt gedrukt? Kies dan voor een Home Cinema Set! (Meer: Top 5 Home Cinema Sets). Dit sluit je met 1 kabel aan op uw televisie en bestaat uit een compacte receiver met Blu-ray speler en een speakerset. Plaats de speakers om u heen in de kamer en geniet van echt surround geluid.

Wat is het verschil tussen een soundplate en soundbar?

Het verschil tussen een soundplate en soundbar is dat het mogelijk is om een televisie op een soundplate te plaatsen. De naam geeft het eigenlijk al een beetje aan, een “plate” betekent plaat in het Engels. U kunt dus een televisie bovenop de speaker plaatsen, terwijl dit niet mogelijk is met normale soundbars, zoals de Sonos Arc of Sonos Beam. Een soundplate is ideaal voor mensen die een televisie op een kast of meubel willen plaatsen en liever geen soundbar boven of voor de televisie willen hebben (of hier gewoon geen ruimte voor hebben). Maar wat is ideaal voor uw behoeften? Als u surround sound wilt hebben dan is de meest stijlvolste keuze en kleinste optie een soundbar. U moet in ieder geval wel ruimte hebben voor of onder uw televisie. Het nadeel van een soundbar voor een televisie is dat het de infrarood zou kunnen storen waardoor de afstandsbediening niet meer werkt

Waar plaats je een soundplate?

Een soundplate is een stevige platte schijf die ideaal is om onder uw televisie te plaatsen (Meer: Beste 65 inch televisies). De meeste televisies worden geleverd met pootjes en het is ideaal om uw televisie op de soundplate te plaatsen. U kunt natuurlijk ook de televisie aan de muur bevestigen (hierdoor komt er ruimte vrij voor een eventuele soundbar, zoals de Sonos Arc).

Er wordt ook vaak aangegeven in de productinformatie op de website waar u de soundplate aanschaft wat het maximale gewicht is wat een soundplate kan dragen. Als voorbeeld, de Sonos Playbase kan 34 kilo dragen. Het is dus van belang dat u van te voren leest wat het maximale gewicht is dat een soundplate kan dragen. Echter, zijn de meeste moderne televisies veel lichter dan 34 kilo tegenwoordig. Dus de televisie moet bovengemiddeld zwaar zijn om te zwaar te zijn voor een soundplate.

Het is ook mogelijk om een soundbar aan te schaffen als u geen televisie op een soundplate wilt hebben staan. Als u bijvoorbeeld een muurkast hebt met meerdere vakken, dan is het mogelijk om een soundbar in een ander vak te plaatsen dan waar u uw televisie plaatst. Zorg er wel voor dat er geen deurtjes voor de soundbar staan aangezien dat het geluid blokt.

Zit er een subwoofer in een soundplate?

In sommige gevallen is een subwoofer ingebouwd in een soundplate, maar dit is niet altijd het geval. Als er geen subwoofer is ingebouwd, wordt het los meegeleverd of zou u een losse subwoofer kunnen aanschaffen. Een subwoofer is een speaker die is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage tonen en deze kan je dicht in de buurt van de soundplate plaatsen voor het beste geluid.

Hoe sluit je een soundplate aan?

Het ligt er helemaal aan wat voor type kabel u gebruikt om uw soundplate aan te sluiten. Het is wel van belang om de soundplate eerst aan te sluiten. Hierna kunt u de kabel naar keuze in de input poort van uw televisie plaatsen en het andere uiteinde in de input poort van de aangeschafte soundplate plaatsen. Als u dit heeft gedaan is de soundplate verbonden met uw televisie. De volgende stap is om een verbinding te maken via de instellingen van uw televisie om de soundplate te activeren. Tegenwoordig heb je ook slimme soundplates en soundbars die het proces makkelijker maken door gebruik van mobiele applicaties. Klik de app aan, selecteer de juiste audiobron (uw televisie). Als uw soundplate of soundbar niet smart is, dan kunt u gewoon de afstandsbediening gebruiken om de juiste bron te selecteren (source-knop)

Wat is de beste aansluiting voor een soundplate?

Een soundplate heeft meerdere mogelijkheden om aangesloten te worden op uw televisie. Het is mogelijk om een HDMI-kabel, coax-kabel of optische kabel te gebruiken als u een soundplate wilt aansluiten. Het ligt er helemaal aan wat voor soundplate u heeft gekocht en welk kabels u heeft meegekregen en welke kabels uw televisie ondersteunt. Met de juiste kabel kunt u dus de soundplate verbinden met uw televisie. Een soundplate bedienen is tegenwoordig erg eenvoudig. De meeste soundplates beschikken over en afstandsbediening, bluetooth en wifi. Download eventueel de bijbehorende applicatie en u kunt de audioinstellingen veranderen om ervoor te zorgen dat het bij u wensen past.

Hoe goed is een soundplate?

SoundPlate vergroot het bereik, het volume en de breedte van het geluidsveld zeer goed!

Hopelijk heeft deze “Beste Soundplate 2021 – Soundplate aanbiedingen 2021” blog u geholpen! Wilt u naast deze “Beste Soundplate 2021 – Soundplate aanbiedingen 2021” blog meer reviews lezen? Lees hieronder meer.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP