Sonos Beam Review

Sonos Beam

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Door de topklasse beoordeling op kwaliteit ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit.
  • Voeg de soundbar toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek door het hele huis.
  • Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de soundbar aan via spraakopdrachten.

Nadelen

  • De soundbar heeft geen subwoofer die diepe bastonen produceert voor een kamervullend geluid.

Deze compacte Sonos soundbar kan je luisterervaring veranderen. In deze Sonos Beam review leest u alles over de geluidskwaliteit, bouwkwaliteit, kenmerken, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Sonos Beam Review; voorkant

SPECIFICATIES
Geluidsindelingen: Dolby Digital 5.1 | Verbindingsmogelijkheden: 1 x HDMI ARC, 1 x optisch digitaal, Wi-Fi, Ethernet | Spraakbesturing: Amazon Alexa | Afmetingen: 651 x 68,5 x 100 mm (BxHxD)

Conclusie

De Sonos Beam is een verblindende soundbar! Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Sonos Beam review.

VoordelenNadelen
1. Door de topklasse beoordeling op kwaliteit ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit.
2. Voeg de soundbar toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek door het hele huis.
3. Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de soundbar aan via spraakopdrachten.
1. De soundbar heeft geen subwoofer die diepe bastonen produceert voor een kamervullend geluid.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

De Sonos Move in de woonkamer

Wat het geluidsformaat betreft, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle signaalbronnen Dolby Digital-signalen naar de tv sturen en dat de tv lokaal Beam kan ontvangen en verzenden. Afhankelijk van de gebruikte apparatuur kan dit een lastig proces zijn, maar het is de moeite waard omdat Dolby Digital-signalen voor betere prestaties kunnen zorgen. Volgens de specificaties van het systeem zal het systeem je tijdens het installatieproces vragen om het Trueplay-systeem van het bedrijf te gebruiken om het geluid van de Sonos Beam aan te passen.

Hoewel het geluid van de Sonos Beam beter klinkt als “Trueplayed”, is het verschil niet zo groot als bij andere speakers van het bedrijf. Dit betekent in ieder geval dat je zelfs zonder je mobiel relatief dicht bij de beste prestaties van de Sonos Beam zou moeten zitten. Standaard is de loudness-functie van de Sonos Beam ook ingeschakeld en worden het basgewicht en de schaal die ontbreken bij het uitschakelen toegevoegd. De andere modi zijn nachtmodus en spraakverbetering, tenzij u speciale behoeften heeft, kunt u deze uitschakelen.

Gezien de grootte van de Sonos Beam is de breedte en ruimtelijkheid van het klankbeeld verrassend. De geluidseffecten tijdens de film “Mission: Impossible – Fallout” vulden de kamer op een manier die aan de verwachtingen voldeed. Het effect glijdt soepel over de voorkant van de kamer en geluiden komen uit alle hoeken van de kamer. De Sonos Beam heeft niet alleen een breed geluidsbereik, maar ook een groot geluidsbereik. Het formaat is echt indrukwekkend. De Sonos Beam heeft een zeer stevige bas. Er zijn maar weinig mensen die klagen dat de Sonos Beam niet luid genoeg is.

De Sonos Beam heeft een diep en ruimtelijk geluid, maar het is niet verwonderlijk dat het geen surround sound is. Om dit te doen, zou u de Sonos Play:5 kunnen toevoegen. Door de kanteling van de driver geef je wat directheid op, maar voor apparaten die voornamelijk als AV-producten zijn ontworpen, kan de Sonos Beam een ​​solide muzieksysteem vormen met een goede toonbalans, basinhoud, ritme en bonkend gevoel. In de volgende paragraaf lees je meer over de kenmerken in deze Sonos Beam Review.

De kenmerken

Sonos Beam op dressoir onder TV

De Sonos Beam is niet alleen een soundbar, maar ook een draadloze multiroom speaker die muziek van vrijwel elke bron kan afspelen, zoals; Spotify, Tidal, Apple Music, Amazon, Google Play of via uw mobiele telefoon. Alle functies worden ondersteund en kunnen worden gebruikt met afspeellijsten en wachtrijen. De Sonos Beam kan met andere Sonos-producten in uw huis connecten en dezelfde muziek afspelen in andere kamers in huis. Sonos ondersteunt ook AirPlay 2, dus je kunt producten van verschillende fabrikanten gebruiken om een ​​multiroom systeem te bouwen. De Sonos Beam kan natuurlijk ook op een tv worden aangesloten en tv- en filmgeluid verwerken.

De Sonos Beam heeft HDMI. Het enige doel van de HDMI-aansluiting van de Sonos Beam is echter om audio te ontvangen van een televisie met ARC. Als je televisie de afgelopen jaren heeft gekocht, moet deze een ARC-compatibele HDMI-aansluiting hebben, en de Sonos Beam helpt je hem te vinden tijdens het intuïtieve app-gebaseerde installatieproces. Het voordeel van het gebruik van HDMI ARC is dat, zolang het CEC ondersteunt, kan de Sonos Beam beter de televisie bedienen.

Dit betekent dat je met de spraakondersteuning op Sonos Beam de televisie aan kunt zetten en spraakopdrachten kunt gebruiken om het volume aan te passen. Wie op zoek is naar diepere spraakbesturing, zou moeten overwegen om Fire TV-apparaten aan hun assortiment toe te voegen. Hierdoor kunnen meer opdrachten via Sonos Beam worden verzonden, zoals het starten van specifieke programma’s op ondersteunde streamingdiensten. Maar net zoals Sonos hoopt de platformneutraliteit in muziekdiensten te behouden, belooft het ook alle beschikbare stemassistenten te ondersteunen, en Amazon Alexa en Google Assistant zijn nu toegetreden.

Sonos heeft de ondersteunde audiocodecs niet geüpgraded, dus het is PCM-stereo, Dolby Digital en Dolby Digital 5.1, en ondersteunt geen DTS of verliesvrije audioformaten. Er is geen ondersteuning voor Dolby Atmos. Het bedrijf is van mening dat de soundbar geen bevredigende kwaliteit Atmos-geluid kan leveren. In de volgende paragraaf van deze Sonos Beam review lees je alle informatie over de bouwkwaliteit van deze soundbar.

De bouwkwaliteit

De Sonos Beam aan de muur

Met een breedte van 65 cm en een gewicht van 2,8 kg is hij veel kleiner en lichter dan de Sonos Playbase. Met de aanraakbediening aan de bovenkant van de soundbar kun je volume hoger / lager, vorige / volgende track selecteren, afspelen / pauzeren en de microfoon dempen, terwijl de led de status van de soundbar, dempingsstatus en gesproken feedback aangeeft. Aan de achterkant vind je HDMI-aansluiting, Ethernet-poort, stroomaansluiting en koppelingsknoppen.

De Sonos Beam ziet er stijlvol en ingetogen uit, verkrijgbaar in zwart en wit. Het ziet er zelfs beter uit dan de Sonos Playbar, en het is zeker indrukwekkender. De soundbar is klein en licht en kan gemakkelijk in de meeste woonkamers worden geïnstalleerd, in tegenstelling tot de tv-luidsprekers van Sonos, die meer ruimte nodig hebben. Je kunt de Sonos Beam ook aan de muur bevestigen. Er zijn vier drivers met volledig bereik, een tweeter, drie passieve radiatoren en vijf klasse D-versterkers. Vijf farfield-microfoons bieden spraakbesturing, zodat u de straal overal in de kamer kunt horen. Als u zich zorgen maakt over gegevensbeveiliging, kunt u de microfoon indien nodig uitschakelen. In de volgende paragraaf van deze Sonos Beam review lees je meer over onze conclusie.

Conclusie

Dit is een betaalbare soundbar die de meeste ruimte kan vinden en je luisterervaring kan veranderen. De breedte, diepte en driedimensionaliteit van de presentatie overtroffen de verwachtingen. Hopelijk heeft deze Sonos Beam review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Sonos reviews:
< Sonos PLAY:3 review
< Sonos PLAY:5 review
< Sonos Arc review
< Sonos Playbar review
< Sonos Playbase review
< Sonos Port review
< Sonos Beam review
< Sonos Move review
< Sonos One review
< Sonos One SL review
< Sonos Sub 2.0 review
< Sonos Arc vs Sonos Playbar
< Sonos Arc vs Beam vs Playbar vs Playbase
< Sonos aanbiedingen 2020
< Wat is de beste Sonos Speaker?
< Sonos Beam vs Playbar vs Playbase: wat is het beste?

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP