Beste desktop computer luidsprekers 2021

Beste desktop computer luidsprekers 2021

Beste desktop computer luidspreker 2021: Ruark Audio MR1 Mk2

4.6

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.5/5

De kenmerken

4.7/5

Voordelen

  • Helder en authentiek geluid.
  • Stijlvol en compact ontwerp.

Nadelen

  • Geen USB-ingang.
  • Lage tonen zijn overheersend.

Hoe komen wij op deze lijst met de beste desktop computer luidsprekers 2021? Als eerste maken wij gebruik van professionele recensenten die het hele jaar door honderden elektronische apparaten beoordelen. Onze recensenten kopen de meeste producten zelf of krijgen de producten gesponsord van merken. Hiernaast maken wij ook gebruik van kunstmatige intelligentie om de beste producten automatische te scannen voor u. De kunstmatige intelligentie scant alle huidige prijzen, aanbiedingen en leest de recensies van kopers en professionele websites die ook producten beoordelen. Hierdoor kunnen wij een lijst maken met de beste producten op de huidige Nederlandse markt en zal u hoogwaarschijnlijk geen spijt hebben van uw aankoop. Hiernaast zorgen wij, zoals u gewend bent, voor de scherpste prijzen via externe partners. Veel plezier met lezen.

Beste desktop computer luidsprekers 2021: De Top 3 van Speakerreviews.nl

#1 / #3: Ruark Audio MR1 Mk2
#2 / #3: KEF LSX
#3 / #3: Steljes Audio NS3

#1 / #3: Ruark Audio MR1 Mk2

Ruark Audio MR1 Mk2 - Beste desktop computer luidsprekers 2021

SPECIFICATIES
aptX Bluetooth: Ja | Ingangen: optisch, lijn in | Uitgang: Subwoofer | Afmetingen: 17 × 13 × 13,5 cm (HxBxD)

Voor-en nadelen: Ruark Audio MR1 Mk2

VoordelenNadelen
1. Helder en authentiek geluid.
2. Stijlvol en compact ontwerp.
1. Geen USB-ingang.
2. Lage tonen zijn overheersend.

De Ruark Audio MR1 Mk2 heeft een prachtig ontwerp, een verbeterde geluidskwaliteit vergeleken met de vorige modellen en beschikt over erg veel functies. Je kan makkelijk verbinding maken via bluetooth, glasvezel of 3,5 mm en het biedt Hi-Res Audio ondersteuning tot 24-bit/192kHz. De algehele prestatie is indrukweekend en al om al, een verdiende eerste plek in deze lijst met de beste desktop computer luidsprekers 2021!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#2 / #3: KEF LSX

KEF LSX - Beste desktop computer luidsprekers 2021

SPECIFICATIES
Per paar | Boekenplank Multiroom | Mat | 200 Watt | 2-weg

Voor-en nadelen: KEF LSX

VoordelenNadelen
1. Dankzij de Uni-Q driver klinken klanken helder en gedetailleerd. 
2. Via bluetooth en wifi verbind je de speakers draadloos met je telefoon. 
3. Verbind een subwoofer voor een extra diepe basweergave.
1. Er zitten geen knoppen om je muziek te bedienen op de speakers.

De KEF LSX zijn actieve boekenplankspeakers en werken als een alles-in-één draadloos systeem dat bestanden met hoge resolutie tot 24-bit/192kHz aankan. Vergeleken met de LS50 positioneren ze erg goed qua kwaliteit en is het perfect voor een desktop- of computersystemen. De draadloze speaker is uitgerust met een Uni-Q-driver, 200Watt klasse D-versterker en kan je de speaker makkelijk verbinden met een subwoofer voor extra bas.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#3 / #3: Steljes Audio NS3

Steljes Audio NS3

SPECIFICATIES
45W RMS Power Output | 8 Verschillende kleuren |
Diverse aansluitingen RCA Pair (1), 3.5mm Stereo (1), Optical (1), Bluetooth (1) |USB Oplader |Afstandsbediening |Subwoofer uitgang | Afmetingen 210 x 140 x 190mm (H x B x D) | Gewicht 6.1 Kg

Voor-en nadelen: Steljes Audio NS3

VoordelenNadelen
1. Strak ontwerp.
2. Goede connectiviteit.
3. Krachtige bas.
1. Zou meer samenhang kunnen hebben.
2. Iets meer detail nodig.

De Steljes Audio NS3 bevat twee versterkers van 50 Watt, de eerste is een zachte dome-tweeter en de andere is de geprefereerde magnesiumsilicaatpolymeer-bas/midrange-driver. Actieve luidsprekers zorgen voor versterking, dus hoeven ze alleen te worden aangesloten op een signaalbron met volumeregeling. Beide kunnen eenvoudig worden aangesloten op de RCA- en XLR-ingangen van de speaker, dus luidsprekerkabels zijn niet nodig. De speaker is erg verfijnd, echter kan het wel wat meer detail bieden in de tonen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Beste desktop computer luidsprekers 2021” blog u geholpen! Wilt u meer reviews lezen naast deze “Beste desktop computer luidsprekers 2021” blog?, klik dan hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP