KEF LS50 Wireless II Review

KEF LS50 Wireless II Review

KEF LS50 Wireless II

4.8

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Geniet van een hifi geluidsweergave zonder randapparatuur.
  • De Metamaterial Absorption Technology verwijdert 99% van de vervorming in de hoogfrequentie.
  • Dankzij de offset poort treedt er minder kleuring op in het middenbereik.

Nadelen

  • Doordat de basreflexpoort aan de achterkant zit, zijn de speakers niet geschikt om tegen de muur te plaatsen.

In deze KEF LS50 Wireless II Review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

KEF LS50 Wireless II Review - Voorkant

SPECIFICATIES
Hoge resolutie 24-bit / 384 kHz | AirPlay 2 Ja | uPnP Ja | Bluetooth Ja | Google Chromecast Ja | Roon Ready Ja | Max. Vermogen 380 W per kanaal | Eindigt x4 | Afmetingen (hwd) 30,5 x 20 x 31,1 cm

Voor-en nadelen: KEF LS50 Wireless II

VoordelenNadelen
1. Geniet van een hifi geluidsweergave zonder randapparatuur. 
2. De Metamaterial Absorption Technology verwijdert 99% van de vervorming in de hoogfrequentie. 
3. Dankzij de offset poort treedt er minder kleuring op in het middenbereik.
1. Doordat de basreflexpoort aan de achterkant zit, zijn de speakers niet geschikt om tegen de muur te plaatsen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

KEF LS50 Wireless II Review - Achterkant

Hoewel het verschil met de orginele KEF’s in zuiverheid hoorbaar is in het gehele frequentiebereik, zijn de hoge tonen veel duidelijker. De lage en-middentonen zijn beter en de bas is helderder. De hele presentatie is kwalitatief, de extra ruimte wordt niet alleen gevuld met subtielere details, maar er kan ook een grotere scheiding van de instrumenten worden bereikt. We hoorden Led Zeppelin, “Whole Lotta Love” en de samenhang is goed, wat de kenmerkende kwaliteit is van het ontwerp van de Uni-Q driver in het midden / basconus. Wanneer we overschakelen naar Aerosmith, “Walk This Way”, wordt dezelfde helderheid en aandacht voor detail duidelijk.

Boekenplank Speakers in Woonkamer

We spelen The Clash, “Should I Stay or Should I Go” en de KEF LS50 Wireless II staat te popelen om zijn verbeterde slagvaardigheid te demonstreren. De zuiverheid maken de bas van de melodie levendiger.

De bouwkwaliteit

KEF LS50 Wireless II - Op tafel

U zou naar de onderkant van de KEF LS50 Wireless II moeten kijken om ze te onderscheiden van eerdere producten. Ze hebben inzetstukken met schroefdraad in elke hoek, zodat ze kunnen worden vergrendeld aan de bovenkant van de Wireless II-vloerstandaard (circa 400 euro per [aar). Hun Uni-Q drive-array, prachtige carbonzwart, titaniumgrijze, witte en rode speciale edities en gebogen frontpanelen laten je ogen stralen.

De kenmerken

KEF LS50 Wireless II - Woonkamer

Volgens de configuratie van LS50 Wirelesses voorziet de nieuwe 100 Watt Klasse A / B-versterker de tweeter van stroom, terwijl de mid / bass-driver 280 Watt vermogen kan leveren. In 2018 introduceerde KEF het LSX-luidsprekersysteem, in wezen een miniatuurversie van LS50 Wirelesses, ter vervanging van de fysieke luidsprekerkabel door een draadloze verbinding die bestanden kan afspelen (tot 24 bit / 192 kHz) met een maximale snelheid van 24 bit / 48 kHz resolutie.

De draadloze limiet is verhoogd naar 24 bit / 96 kHz, wat betekent dat ze alleen bestanden hoeven te downsamplen die hoger zijn dan die resolutie. Door de linker en-rechter luidspreker aan te sluiten via de meegeleverde ethernetkabel, kan de oorspronkelijke afspeelsnelheid worden verhoogd naar 24 bit / 192 kHz. Deze keer ondersteunt het ook DSD256- en MQA-decodering voor het afspelen van compatibele downloadbestanden en hoge resolutie Tidal Master. Tidal is een van de vele streamingdiensten die rechtstreeks toegankelijk zijn vanuit de nieuwe KEF Connect-applicatie. Je kunt ook gemakkelijk Spotify of Amazon Music krijgen, evenals internetradio.

Boekenplank speakers in Slaapkamer

Ondanks het opgeven van de USB Type B-computerverbinding, heeft KEF toekomstige eigenaren nauwelijks schade berokkend op het gebied van connectiviteit, maar verving het door een HDMI eARC-aansluiting om het tv-vriendelijker te maken. Daarnaast zijn er coaxiale (24-bit / 192 kHz), optische (24-bit / 96 kHz) en 3,5 mm aux-ingangen en een subwooferuitgang.

Conclusie

De LS50 Wirelesses van KEF werd gelanceerd in 2016 en benadrukte de aantrekkelijkheid van een alles-in-één stereosystemen in een enkelvoudig systeem, en de KEF LS50 Wireless II versterken dit concept alleen maar. Een zeldzaam en kwalitatief product!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze KEF LS50 Wireless II Review u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze KEF LS50 Wireless II Review? Bekijk hieronder meer reviews!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP