Beste KEF speakers 2021: budget tot high-end

Beste KEF speakers 2021: budget tot high-end

Beste KEF speaker 2021: KEF LS50 Meta

4.85

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

De kenmerken

4.8/5

Voordelen

  • De Metamaterial Absorption Technology verwijdert 99% van de vervorming in de hoogfrequentie.
  • Dankzij de offset poort treedt er minder kleuring op in het middenbereik.
  • Door de maximale sample rate van 32 bit / 384kHz en het frequentiebereik tot aan 45.000 Hz hoor je veel details.

Nadelen

  • Doordat de basreflexpoort aan de achterkant zit, zijn de speakers niet geschikt om tegen de muur te plaatsen.

Hoe komen wij op deze lijst met de beste KEF speakers 2021: budget tot high-end? Als eerste maken wij gebruik van professionele recensenten die het hele jaar door honderden elektronische apparaten beoordelen. Onze recensenten kopen de meeste producten zelf of krijgen de producten gesponsord van merken. Hiernaast maken wij ook gebruik van kunstmatige intelligentie om de beste producten automatische te scannen voor u. De kunstmatige intelligentie scant alle huidige prijzen, aanbiedingen en leest de recensies van kopers en professionele websites die ook producten beoordelen. Hierdoor kunnen wij een lijst maken met de beste producten op de huidige Nederlandse markt en zal u hoogwaarschijnlijk geen spijt hebben van uw aankoop. Hiernaast zorgen wij, zoals u gewend bent, voor de scherpste prijzen via externe partners. Veel plezier met lezen!

Beste KEF speakers 2021: De Top 5 van Speakerreviews.nl

#1 / #5: KEF LS50 Meta
#2 / #5: KEF LSX
#3 / #5: KEF Q350
#4 / #5: KEF LS50 Wireless
#5 / #5: KEF Egg

#1 / #5: KEF LS50 Meta

KEF LS50 Meta - Beste KEF speakers 2021: budget tot high-end

SPECIFICATIES
Actieve speaker | Gevoeligheid speaker: 85 dB | Impedantie: 8 Ω | Frequentiebereik: 28000 Hz | Speaker woofer diameter: 130 mm | Speaker tweeter diameter: 25 mm

Voor-en nadelen: KEF LS50 Meta

VoordelenNadelen
1. De Metamaterial Absorption Technology verwijdert 99% van de vervorming in de hoogfrequentie. 
2. Dankzij de offset poort treedt er minder kleuring op in het middenbereik. 
3. Door de maximale sample rate van 32 bit / 384kHz en het frequentiebereik tot aan 45.000 Hz hoor je veel details.
1. Doordat de basreflexpoort aan de achterkant zit, zijn de speakers niet geschikt om tegen de muur te plaatsen.

De KEF LS50 Meta ziet er niet heel veel anders uit dan het vorige model. Ze hebben wel de Uni-Q-driverarray verbeterd, waar de tweeter zich in de nek van de mid/woofer-eenheid bevindt. Dit is volledig opnieuw gedaan, waarbij Metamaterial Absorption Technology (MAT) is gebruikt, de manier waarop KEF omgaat met geluid van de achterkant van de luchtinlaat. Door de Aluminium tweeter dome zal je merken dat de LS50 aanzienlijk is verbeterd. Een mooie verbering is ook de maximale sample rate van 32 bit / 384kHZ en het frequentiebereik tot aan 45.000 Hz. Het enige nadeel is dat je deze speakers niet tegen de muur kan plaatsen, aangezien de basreflexpoort aan de achterkant zit. Al om al, één van de beste boekenplank speakers van 2021. Een verdiende eerste plek in deze lijst met de beste KEF speakers 2021: budget tot high-end.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#2 / #5: KEF LSX

KEF LSX - Beste KEF speakers 2021: budget tot high-end

SPECIFICATIES
Per paar | Boekenplank Multiroom | Mat | 200 Watt | 2-weg

Voor-en nadelen: KEF LSX

VoordelenNadelen
1. Dankzij de Uni-Q driver klinken klanken helder en gedetailleerd. 
2. Via bluetooth en wifi verbind je de speakers draadloos met je telefoon. 
3. Verbind een subwoofer voor een extra diepe basweergave.
1. Er zitten geen knoppen om je muziek te bedienen op de speakers.

De KEF LSX fungeert als een alles-in-één draadloos systeem dat bestanden met een hoge resolutie tot 24-bit / 192 kHz kan verwerken. De KEF LSX heeft een Uni-Q-driver en een 200 Watt Klasse D-versterking. De speaker heeft ook bluetooth en wifi, wat handig is om ze via verschillnde manieren te verbinden. Een nadeel om te benoemen is dat er geen knoppen aan de speaker zit om de muziek te bedienen. Al om al, een verdiende tweede plek in deze lijst met de beste KEF speakers 2021: budget tot high-end.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#3 / #5: KEF Q350

KEF Q350 - Beste KEF speakers 2021: budget tot high-end

SPECIFICATIES
Type speaker: Boekenplank | Afmetingen: (b x h x d) 210 x 358 x 306 mm | Gewicht: 7,6 kg | Minimale frequentie: 46 | Maximale frequentie: 28 | Maximale belastbaarheid: 120 Watt | Nominale impedantie: 8 ohm | Gevoeligheid: 87 dB | Speakersysteem: 2-weg

Voor-en nadelen: KEF Q350

VoordelenNadelen
1. Het Uni-Q systeem produceert een breed geluidsbeeld.
2. De basreflexpoort verbetert de klank van de lage tonen.
1. Doordat de basreflexpoort aan de achterkant zit, vervormt het basgeluid als de speaker tegen de muur staat.

De KEF Q350 heeft mooi vormgegeven kasten en zijn verkrijgbaar met zwarte of witte satijncoating en zijn uitgerust met zwarte of zilveren Uni-Q aandrijvingen. Een mooie functie is dat de basreflexpoort de lage tonen verbetert. Echter, biedt dit ook weer een nadeel, aangezien hierdoor het basgeluid vervormt als het tegen de muur staat. Al om al, een verdiende derde plek in deze lijst met de beste KEF speakers 2021: budget tot high-end.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

#4 / #5: KEF LS50 Wireless

KEF LS50 Wireless

SPECIFICATIES
Samenstelling speakers: 2 speakers | Diepte: 30,8 cm | Breedte: 20 cm | Hoogte: 30 cm | Gewicht: 10,1 kg | Wifi speaker size: Groot (25-40 cm) | Kleur: Grijs, Zwart | Materiaal: Kunststof

Voor-en nadelen: KEF LS50 Wireless

VoordelenNadelen
1. Via wifi of Bluetooth stream je muziek draadloos naar de speakers.
2. Geniet van een hifi geluidsweergave zonder randapparatuur.
3. Het 2 weg ontwerp levert een gebalanceerde weergave van lage en hoge tonen
1. De basreflexpoort functioneert niet goed als de speakers tegen de muur staan.

De KEF LS50 Wireless biedt een uitstekende geluidskwaliteit en je kan van hifi geluid genieten zonder randapparatuur. Je kan een verscheidenheid aan analoge ingangen verwachten, maar wifi en bluetooth zitten ook aan boord. Zoals de meeste actieve draadloze speakers, zijn ze niet echt draadloos, aangezien ze via een kabel op de netvoeding moeten worden aangesloten. Het grootste nadeel is dat de basreflexpoort niet goed functioneert als de speakers tegen de muur staan. Maar dit kan gemakkelijk opgelost worden door het een andere positie te geven.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

#5 / #5: KEF Egg

KEF EGG

SPECIFICATIES
Afmetingen: 136 x 274 x 172 mm | Gewicht: 6011 gram | Bluetooth: 2.0 | Totaal vermogen: 50 Watt

Voor-en nadelen: KEF Egg

VoordelenNadelen
1. Via Bluetooth stream je muziek draadloos naar de speakers. 
2. Door het actieve ontwerp werken de speakers zonder losse versterker. 
1. Je kunt de speakers niet verbinden met een center speaker.

De KEF Egg’s kunnen perfect worden gebruikt als desktopspeakers. Deze desktopspeakers werken zowel bedraad als via bluetooth. De speakers hebben geen extra losse verterkers nodig, aangezien ze zijn uitgerust met een ingebouwde 50 Watt versterker. Het grootste nadeel om te benoemen is dat je de speakers niet kan verbinden met een center speaker, maar dit is nog geen eens echt nodig. Deze Egg speakers mogen niet missen in deze lijst!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Beste KEF speakers 2021: budget tot high-end” blog u geholpen! Wilt u meer reviews lezen naast deze “Beste KEF speakers 2021: budget tot high-end” blog?, klik dan hieronder.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP