Sennheiser HD 560S Review

Sennheiser HD 560S Review

Sennheiser HD 560S

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

5.0/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Dankzij het frequentiebereik van 6 tot 38.000 Hertz luister je naar een gedetailleerde geluidsweergave.
  • Met een open koptelefoon klinkt het geluid in een rustige omgeving natuurgetrouw en ruimtelijk.

Nadelen

  • Een open koptelefoon lekt geluid, waardoor dit type niet geschikt is voor in het openbaar vervoer.

In deze Sennheiser HD 560S Review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Sennheiser HD 560S Review

SPECIFICATIES
6 tot 38.000 Hertz | 6,3 mm naar 3,5 mm adapter meegeleverd | Gewicht in gram: 240 g | Kleur: Zwart | Materiaal: Kunststof

Voor-en nadelen: Sennheiser HD 560S

VoordelenNadelen
1. Dankzij het frequentiebereik van 6 tot 38.000 Hertz luister je naar een gedetailleerde geluidsweergave.
2. Met een open koptelefoon klinkt het geluid in een rustige omgeving natuurgetrouw en ruimtelijk.
1. Een open koptelefoon lekt geluid, waardoor dit type niet geschikt is voor in het openbaar vervoer. 

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Sennheiser HD 560S Review

We speelden “Waiting For The Sun (1968) – The Doors” en het nummer toonde erg veel ruimte. De eerste akkoordintroductie is nauwkeuriger dan de meeste koptelefoons van andere merken. Toen we het nummer “Queen & David Bowie, “Under Pressure” speelden, werd de presentatie gelijkmatig, duidelijk en ruimtelijk. Hierna schakelden we over naar “The Rolling Stones, “Start Me Up”, en de prachtige tonen werden bovenop het oor geplaatst. De gitaar voegt een samenhangende mix toe, waarbij elke passage erg fascinerend en muzikaal aangenaam is, en het heeft ook een gedetailleerd geluid. Toen we naar klassieke muziek luisterden, hadden we veel dingen gevonden om positief over te zijn. We luisterden het nummer “Ludwig von Beethoven – Vijfde Symfonie” en het was erg helder en verfijnd.

De bouwkwaliteit

Sennheiser HD 560S Review

De nieuwe 120ohm driver van de Sennheiser HD 560S maakt gebruik van een speciale polymeermix en krachtige magneten, ontworpen om lage en hoge tonen helder en gecontroleerd weer te geven. Sennheiser zei dat de ergonomische, akoestische verbetering (EAR) kantelopstelling van de bestuurder de beste driehoekige luisterpositie nabootst die ook te vinden is in high-fidelity luidsprekerinstellingen en high-end opnamestudio’s. Dit zijn open oortelefoons en hun ontwerp is gevoelig voor “lek” -geluid, maar we ontdekten dat het audioverlies van Sennheisers erg meevalt.

De kenmerken

Koptelefoon op tafel

De hoofdband van de HD 560S is gemaakt van kunststof en het schuifmechanisme is vergrendeld tijdens het verstellen, maar er wordt geen geluid gegenereerd tijdens het gebruik. De verankeringspositie van de oorkappen moet laag genoeg zijn om de hoofdband in en uit te kunnen bewegen om de beste pasvorm te verkrijgen. De oorschelpen zijn ook ontworpen om precies goed te draaien om ervoor te zorgen dat ze je oren goed bedekken.

Deze bedrade hoofdtelefoon is uitgerust met een rubberen snoer en een relatief dunne kabel van 3 meter. De 6,3 mm plug is ontworpen om met deze aansluiting high-fidelity audiobronnen aan te sluiten, zoals een hoofdtelefoonversterker en audio-interface. Tegelijkertijd kan de meegeleverde 3,5 mm-adapter worden aangesloten op digitale audiospelers, tablets en smartphones via de 3,5 mm koptelefoonaansluiting. De kabel van de Sennheiser HD 560S is afneembaar en kan alleen op de linker oorbeschermer worden aangesloten.

Conclusie

De bedrade headset Sennheiser HD 560S is een effectieve en een volledig acceptabele en redelijk geprijsde keuze. Wij raden deze koptelefoon zeker aan!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze Sennheiser HD 560S Review u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Sennheiser HD 560S Review? Bekijk hieronder meer reviews!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP