Yamaha SR-B20A Review

Yamaha SR-B20A Review

Yamaha SR-B20A

4.85

De geluidskwaliteit

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • De soundbar heeft zowel een hdmi als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten.
  • Via bluetooth verbind je jouw smartphone met de bar.

Nadelen

  • Er wordt geen hdmi kabel meegeleverd.

In deze Yamaha SR-B20A Review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Yamaha SR-B20A Review

SPECIFICATIES
Losse Soundbar | 2 kanaals | Bluetooth | Breedte: 91 cm

Voor-en nadelen: Yamaha SR-B20A

VoordelenNadelen
1. De soundbar heeft zowel een hdmi als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten.
2. Via bluetooth verbind je jouw smartphone met de bar.
1. Er wordt geen hdmi kabel meegeleverd.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Yamaha SR-B20A Review

Ondanks het kleine formaat van de Yamaha SR-B20A heeft het een elegant uiterlijk. De balans van deze soundbar is erg goed, het beschikt over topkwaliteit en de SR-B20A zit goed in de hoge frequenties. Die ingebouwde woofers kunnen ook veel werk verzetten. Wat erg indrukwekkend is, is hoe de SR-B20A zijn effecten verspreidt. Dit is een erg lange soundbar, je kunt optimaal profiteren van zijn formaat. Hoewel je “3D-geluid” niet echt zult krijgen, is deze soundbar voldoende om de geluiden aan beide kanten van de luisterpositie te plaatsen. Misschien zou de soundbar gemonteerd aan de wand beter tot zijn recht komen, aangezien onze aandacht een beetje verloren ging tijdens het luisteren. We kunnen de prestatie in ieder geval niet slecht noemen!

De kenmerken

Yamaha SR-B20A Review

De beste optie voor goed geluid is een HDMI-kabel van de dwarsbalk naar de HDMI-aansluiting met ARC op de televisie. Wil je een HDMI-aansluitingen op je tv niet opgeven, dan is de volgende beste optie een optische digitale aansluiting. Echter wordt er geen HDMI-kabel meegeleverd. Hoewel het zich op de kleinere Yamaha SR-C20A bevindt, is er geen analoge mini-jack ingang. Bluetooth ondersteunt SBC- en AAC-codecs en wordt voornamelijk gebruikt om muziek te streamen vanaf slimme apparaten, hoewel televisies die audio kunnen uitvoeren via bluetooth ook op deze manier audio naar de soundbar kunnen sturen. Naast het netsnoer zijn er vele andere aansluitingen. Een tweede optische ingang en een coaxiale digitale uitgang voor elk geschikt apparaat.

De bouwkwaliteit

Afstandsbediening

Ondanks zijn instapprijs heeft de Yamaha SR-B20A toch een erg stijlvolle uitstraling, met een zwarte stoffen bekleding en gebogen uiteinden. Het kan worden uitgeschoven tot 91 cm breed, wat perfect is voor een 55-inch televisie, maar hij zal niet voorkomen dat hij op kleinere of grotere televisies kan worden gebruikt. Onder de documentatie in de doos staat een installatiesjabloon waaruit blijkt dat de soundbar soepel aan de muur kan worden gemonteerd met behulp van de meegeleverde schuimrubberen pakking en een paar stevig schroeven. Wanneer je hem aan de muur hangt, zijn de bedieningselementen, indicatielampjes en de meeste drives gemakkelijk op het publiek te richten.

Conclusie

De Yamaha SR-B20A is een krachtige soundbar die optimaal kan profiteren van zijn formaat. Een echte aanrader!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze Yamaha SR-B20A Review u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Yamaha SR-B20A Review? Bekijk hieronder meer reviews!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP