Beste Bas Koptelefoons 2021

Beste Bas Koptelefoons 2021

Beste Bas Koptelefoon 2021: Sennheiser Momentum 3 Wireless

4.95

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

5.0/5

Voordelen

  • Dankzij het bluetooth profiel aptX stream je draadloos muziek in hoge kwaliteit.
  • Je bepaalt zelf de sterkte van de noise cancelling.
  • Met de Sennheiser Smart Control app personaliseer je de geluidsweergave via een equalizer.

Nadelen

  • Volgens onze specialist valt de noise cancelling van deze koptelefoon onder basisklasse, doordat monotone omgevingsgeluiden beperkt worden gedempt.
  • Deze koptelefoon zit strakker op je hoofd dan andere koptelefoons, waardoor hij als klemmend kan worden ervaren.

Lage, midden-en hoge frequenties zijn belangrijk tijdens het luisteren van muziek met een koptelefoon. Maar er is nog een ander heel belangrijk aspect, de bas! Sommige mensen houden van een gebalanceerd geluid, en andere geven de voorkeur aan een koptelefoon met een hoge basweergave. Als je van een kwalitatieve bas houdt, ben je bij de juiste blog! Wij hebben een lijst gemaakt (en getest) van de beste Bas Koptelefoons 2021.

Beste Bas Koptelefoons 2021: dit is onze top 3

#1/ #3: Sennheiser Momentum 3 Wireless
#2/ #3: Skullcandy Crusher Evo Wireless
#3/ #3: Anker Soundcore Life P2

#1/ #3: Sennheiser Momentum 3 Wireless

Beste Bas Koptelefoon 2021

Beste Bas Koptelefoons 2021 - Sennheiser Momentum 3 Wireless

SPECIFICATIES
Over-ear | Draadloos | Noise cancelling | Batterijduur: 17uur | Geschikt voor: Dagelijks gebruik | 305 gram | Met microfoon | Bluetooth 5.0

Voor-en nadelen: Sennheiser Momentum 3 Wireless

VoordelenNadelen
1. Dankzij het bluetooth profiel aptX stream je draadloos muziek in hoge kwaliteit.
2. Je bepaalt zelf de sterkte van de noise cancelling.
3. Met de Sennheiser Smart Control app personaliseer je de geluidsweergave via een equalizer.
1. Volgens onze specialist valt de noise cancelling van deze koptelefoon onder basisklasse, doordat monotone omgevingsgeluiden beperkt worden gedempt.
2. Deze koptelefoon zit strakker op je hoofd dan andere koptelefoons, waardoor hij als klemmend kan worden ervaren.

Sennheiser heeft niet veel veranderingen aangebracht als het gaat om de Sennheiser Momentum 3 Wireless, waardoor je nog steeds de ovale oorkappen, leren oorkussens en roestvrijstalen accenten kunt krijgen. De enige ontwerpwijziging is de volumeschakelaar op de rechter oorkap, die de knoppen voor volume omhoog en omlaag heeft vervangen. Tussen deze knoppen bevindt zich de multifunctionele pauze / afspeelknop. Als u deze knop ingedrukt houdt, kunt u ook een nummer overslaan of wisselen, het gesprek beëindigen en de batterijstatus aflezen.

Als hoogwaardige koptelefoon wordt het geleverd met hoogwaardige functies. Ze worden bijvoorbeeld automatisch geopend wanneer ze worden uitgevouwen en gekoppeld aan een audiobron. Ze zullen dan pauzeren en automatisch hervatten, afhankelijk van of u ze verwijdert of op uw hoofd zet. Je kunt ook Alexa-integratie krijgen via de mobiele applicatie, waarmee je spraakopdrachten kunt uitvoeren. Er zit trouwens ook een knop aan de onderkant van de rechteroorschelp waarmee je de stemassistent op je telefoon kunt inschakelen. Als laatste is er een transparante luistermodus die het inkomende geluid versterkt, zodat je gesprekken en notificaties in de omgeving kunt horen. Met behulp van nieuwe Bluetooth codecs (AAC en SBC) kunt u audio en video synchroniseren terwijl u video-inhoud bekijkt. Als er één nadeel is aan deze koptelefoon, is dit de levensduur van de batterij (17 uur).

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#2/ #3: Skullcandy Crusher Evo Wireless

Beste Bas Koptelefoon 2021 onder 150 euro

Skullcandy Crusher Evo Wireless

Beste Bas Koptelefoon 2021 onder 150 euro

SPECIFICATIES
400 g | Kunststof | Stereo

Voor-en nadelen: Skullcandy Crusher Evo Wireless

VoordelenNadelen
1. Via een schuifknop op de oorschelp bepaal je zelf de hoeveelheid bas.
2. Met de Skullcandy app personaliseer je de geluidsweergave via een equalizer.
3. Dankzij de snellaadfunctie gebruik je na 10 minuten opladen de koptelefoon voor 4 uur.
1. Je bedient de muziek niet via een touchpad, maar via fysieke knoppen op de oorschelp.

De prijs van de Skullcandy Crusher Evo Wireless is bijna 150 euro en je zou het op het eerste gezicht misschien niet denken. Skullcandy heeft geen agressieve branding uitgevoerd, wat bijdraagt ​​aan de algehele elegantie. Het opvouwbare scharnier, de draaibare oorkappen en de case zorgen ervoor dat de koptelefoon goed draagbaar is. Op de rechter oorkap vind je drie knoppen voor weergave en volumeregeling. Over het algemeen is de bouwkwaliteit goed en zijn de functies van de bedieningselementen ook prima. Links zit een AUX-poort, een aan / uit-knop en een basschuifregelaar. De basschuifregelaar is een mooie toevoeging, want je kunt het basniveau aanpassen. Het geluid heeft een bovengemiddelde bas zonder zelfs maar aan te passen en de lage-en middentonen zijn goed. Het ondersteunt de Bluetooth-multipoint-functie niet, dus u kunt het niet met twee apparaten tegelijk verbinden. Deze hoofdtelefoon heeft een indrukwekkende batterijduur van 35 uur, ingebouwde microfoons en kan ook snel worden opgeladen. Je krijgt ook een bijbehorende applicatie waarmee je het geluid verder kunt aanpassen via EQ-presets.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#3/ #3: Anker Soundcore Life P2

Beste Bas Koptelefoon 2021 onder 75 euro

Anker Soundcore Life P2

SPECIFICATIES
In-ear | Draadloos | Geschikt voor: Dagelijks gebruik | Batterijduur: 7uur | Met microfoon | Bluetooth 5.0

Voor-en nadelen: Anker Soundcore Life P2

VoordelenNadelen
1. Hoge geluidskwaliteit.
2. Zitten goed in het oor.
3. Sterke bas.
1. Niks voor deze prijs.

Door het kleinere formaat van draadloze oordopjes is er weinig ruimte voor creativiteit qua design. Elke knop op de Anker Soundcore Life P2 heeft een knop met basisfuncties: in- / uitschakelen, apparaatkoppeling en trackwijziging. Aan de achterkant van de case zit ook een usb-c poort. De P2 oordopjes hebben ook een IPX7 rating, dus je kunt ze ook gebruiken voor fitness of hardlopen. Bovendien heeft het een accu met hoge capaciteit die bijna 35 uur stroom kan leveren gedurende de hele afspeeltijd. Met één oplaadbeurt zijn deze oordopjes ongeveer 7 uur te gebruiken, wat erg goed is voor hun prijs. Als onderdeel van deze serie kunnen de P2 oordopjes een licht benadrukte basweergave produceren en een goed geluidsveld hebben. Hoewel de hoge tonen goed in balans zijn, zijn de middentonen verzonken, waardoor deze ongeschikt is voor genres als metal. Voor deze prijs is het een koopje!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Conclusie

De koptelefoons in deze lijst met beste bas koptelefoons 2021 zijn allemaal van hoge kwaliteit. Echter, raden wij u aan om de Sennheiser Momentum 3 Wireless te nemen. De hoofdtelefoon heeft een uitstekende baskwaliteit, handige bluetooth functiee, je bepaalt zelf de sterkte van de noice cancelling en het heeft ook nog is een applicatie waarmee je de geluidsweergave via een equalizer kan personaliseren.

Hopelijk heeft deze “Beste Bas Koptelefoons 2021” blog u geholpen! Wilt u meer reviews lezen naast deze “Beste Bas Koptelefoons 2021” blog?, klik dan hieronder.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP