Nest Cam (batterij) review

Nest Cam (batterij) review

Nest Cam (batterij)

4.8

Het design

4.9/5

De Audio-en videokwaliteit

4.9/5

De applicatie

4.8/5

Smart Home

4.7/5

De batterij

4.8/5

Voordelen

  • De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen.
  • Omdat de camera op wifi en een ingebouwde batterij werkt, installeer je hem draadloos op iedere plek.
  • Deze camera is waterdicht en daardoor ook buiten te gebruiken.

Nadelen

  • Je hebt een goed wifi signaal nodig op de plek waar je de camera installeert, met een wifi versterker creëer je een sterk wifi netwerk in de buurt van je camera.
  • Je moet een Nest Aware abonnement nemen om videobeelden te bewaren en later terug te kijken.

In deze Nest Cam (batterij) review leest u alles over het design, kenmerken, bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Nest Cam (batterij) review

SPECIFICATIES
Voor binnen & buiten | 1920 x 1080 pixels | 30FPS | 130 graden

Conclusie

De Google Nest Cam is een slimme beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden opgehangen. De IP-camera wordt gevoed door een oplaadbare batterij, dus je kan hem ook installeren waar geen stekker is. Het beschikt over Full HD en HDR en zelfs bij fel tegenlicht kan het een helder beeld opleveren. De camera kan onderscheid maken tussen mensen, dieren en voertuigen. Bovendien kan je het actieve gebied eenvoudig configureren. Als wifi uitvalt, heeft de camera genoeg geheugen om 1 uur te filmen. Koppel de Nest Cam met andere Google Nest-producten om samen te werken. Je kan de camera bijvoorbeeld gebruiken om de live uitzending via de Nest Hub te bekijken.

VoordelenNadelen
1. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en voertuigen. 
2. Omdat de camera op wifi en een ingebouwde batterij werkt, installeer je hem draadloos op iedere plek. 
3. Deze camera is waterdicht en daardoor ook buiten te gebruiken.
1. Je hebt een goed wifi signaal nodig op de plek waar je de camera installeert, met een wifi versterker creëer je een sterk wifi netwerk in de buurt van je camera. 
2. Je moet een Nest Aware abonnement nemen om videobeelden te bewaren en later terug te kijken.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Het design

Nest Cam (batterij) review

De Nest Cam lijkt erg op het oude apparaat dat er naar vernoemd is. Het heeft een cilinder, een plat oppervlak en een ronde achterkant. Het is ongeveer 8 cm in diameter, ongeveer de grootte van een kopje en het heeft een mooi minimalistische ontwerp. Er is een schroefbevestiging aan de onderkant, een poort voor het aansluiten van de oplaadkabel en een kleine ingebouwde speaker. Op de achterkant zit een kleine knop om de camera te resetten. Hoewel je schroeven kan gebruiken om de camera te monteren, is de gebogen achterkant van de camera ontworpen om te werken met de meegeleverde magnetische voet. Dit maakt het positioneren van de camera gemakkelijker. Het is echter ook gemakkelijker te verwijderen dan andere camera’s.

De Audio-en videokwaliteit

Nest Cam (batterij) review

Zoals de meeste beveiligingscamera’s heeft de Nest Cam een ​​resolutie van 1080p. Het nachtzicht is heel duidelijk en we waren verrast door de nauwkeurigheid van de functies en de camera kon ons gemakkelijk in het donker herkennen. Zowel de speaker als de microfoon kan onze stem prima projecteren voor bezoekers aan de deur, zodat je een comfortabel tweerichtingsgesprekken kan voeren zonder je stem te hoeven verheffen.

De applicatie

Nest Cam (batterij) review

Als onderdeel van het installatieproces zoekt de Google Home-app naar Nest-apparaten in de buurt die kunnen worden gebruikt om de camera in te stellen. Als onderdeel van het installatieproces zoekt de Google Home-app naar Nest-apparaten in de buurt die kunnen worden gebruikt om de camera in te stellen.

Nest Cam (batterij) review

De functies zijn niet erg voor de hand liggend. Om de camera-instellingen te wijzigen, moet je in het apparaat functiegedeelte van het instellingenmenu gebeurtenissen bekijken en selecteren, en vervolgens de gebeurtenissen selecteren die je ziet of waarnaar je luistert om te wijzigen wat er is gebeurd. De gebeurtenissen die je ziet, omvatten alles visueel, zoals bekende gezicht detecties en wat je wilt melden (mensen, dieren, etc). Als de camera echter op batterijstroom werkt, kan je deze instelling niet inschakelen. Als je terugkeert naar het hoofd instellingenmenu en op Video klikt, kan je de maximale lengte van de opgenomen video instellen, van 10 seconden tot 3 minuten.

Smart Home

Nest Cam (batterij) review

Momenteel is de Nest Cam alleen van toepassing op het Google Home-ecosysteem. Als je een smart display hebt kan je de realtime feed van de Nest Cam bekijken en praten met de persoon aan de andere kant. Aangezien oudere Nest-camera’s kunnen worden gebruikt met slimme Alexa schermen, is het op de lange termijn redelijk om aan te nemen dat de nieuwe Nest Cam dit zal doen. Hoewel de Nest Cam niet geschikt is voor HomeKit, is een oplossing om de Starling Home Hub te gebruiken.

Nest Cam (batterij) review

De batterij

Je kan een aangesloten Nest Cam gebruiken of gewoon op batterijvoeding. Het bedrijf schat dat als er elke dag 2 tot 4 gebeurtenissen worden geregistreerd, de batterij tot 7 maanden meegaat, als er elke dag 9 tot 12 gebeurtenissen worden geregistreerd, dit tot 3 maanden kan duren en als 20 tot 35 gebeurtenissen worden geregistreerd, het ongeveer 1,5 maand kan worden gebruikt.

Nest Cam (batterij) review


Conclusie

Een geweldige IP-camera op batterijvoeding, voor binnen & buiten!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Nest Cam (batterij) review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Nest Cam (batterij) review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP