Google Nest Deurbel (batterij) review

Google Nest Deurbel (batterij) review

Google Nest Deurbel (batterij)

4.9

Het design

4.9/5

Smart Home

5.0/5

De applicatie

4.9/5

De batterij

4.9/5

Video-en audiokwaliteit

4.9/5

Voordelen

  • De deurbel is zowel op de huidige bedrading als draadloos te installeren.
  • Bij een bewegingsdetectie tot 10 meter krijg je een melding via de app, ook in het donker.
  • De deurbel maakt onderscheid tussen pakketjes, mensen, dieren en voertuigen.

Nadelen

  • Je hebt een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig om deze deurbel te gebruiken, met een wifi booster creëer je een sterk wifi netwerk bij je deurbel.
  • Het is alleen mogelijk om beelden op te slaan en te delen in combinatie met een Nest Aware abonnement.

In deze Google Nest Deurbel (batterij) review leest u alles over het design, kenmerken, bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Google Nest Deurbel (batterij) review

SPECIFICATIES
Werkt op: 2-draads | Batterij

Conclusie

De Google Nest Deurbel is een videodeurbel op batterijen die je in elk huis kan gebruiken. Waar je ook bent, je kan meldingen van gebeurtenissen ontvangen en zien wat er voor jouw deur gebeurt. De Nest Doorbell is draadloos, dus je installeert hem zelf.

VoordelenNadelen
1. De deurbel is zowel op de huidige bedrading als draadloos te installeren. 
2. Bij een bewegingsdetectie tot 10 meter krijg je een melding via de app, ook in het donker. 
3. De deurbel maakt onderscheid tussen pakketjes, mensen, dieren en voertuigen.
1. Je hebt een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig om deze deurbel te gebruiken, met een wifi booster creëer je een sterk wifi netwerk bij je deurbel. 
2. Het is alleen mogelijk om beelden op te slaan en te delen in combinatie met een Nest Aware abonnement.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Het design

Google Nest Deurbel (batterij) review

Hoewel de originele Google Nest Hello niet erg luxe is qua ontwerp, is de Google Nest Deurbel wat eenvoudiger. Het heeft een vergelijkbare vorm, een rechthoek met afgeronde uiteinden, maar het heeft een platte knop en een matte afwerking. De Nest Deurbel (batterij) is ook een paar centimeter groter om plaats te bieden voor de batterij. Als je de Nest deurbel aan de deur wilt bevestigen, wordt deze geleverd met schroeven, kabels en alles wat je nodig hebt om het te monteren. De installatie is heel eenvoudig. Om de deurbel te verwijderen om op te laden, moet je de meegeleverde tool gebruiken, die eruit ziet als een kleine sleuteltje. Het is handig dat de Nest deurbel kan worden gebruikt als een bekabeld apparaat, of hij kan alleen van stroom worden voorzien door de batterij. Als je het geluid wilt horen als er iemand komt, heb je een Google Assistent zoals een Nest Smart speaker nodig. Lees meer over Smart Home in het volgende deel van deze Google Nest Deurbel (batterij) review.

Smart Home

Google Nest Deurbel (batterij) review

Bij de lancering kan de Nest Deurbel alleen worden gebruikt in het Google Home-ecosysteem. Andere videodeurbellen, zoals de Ring kan worden gebruikt met Google, Alexa en in sommige gevallen ook met een HomeKit. Aangezien de oudere videodeurbel van Nest kan worden gebruikt met het slimme Alexa-display, is het redelijk om aan te nemen dat de nieuwe videodeurbel uiteindelijk hetzelfde zal doen. Een oplossing is om te kiezen voor de Starling Home Hub, één van de beste smart home-hubs, die Nest-producten verbindt met een HomeKit. Lees meer over de applicatie in het volgende deel van deze Google Nest Deurbel (batterij) review.

De applicatie

Google Nest Deurbel (batterij) review

De instellingen van de Nest Deurbel worden beheerd in de Google Home-app. Klik op het camerapictogram en je ziet een statusscherm met de resterende batterijduur en camerastatus. Je kan hier realtime weergave inschakelen, videogeschiedenis bekijken en instellingen wijzigen. Je kan jouw camerageschiedenis bekijken in een scrollende tijdlijn of miniatuurlijst. Als je de camera instellingen wilt wijzigen, moet je in het apparaat functie gedeelte van het instellingenmenu gebeurtenissen bekijken en selecteren, en vervolgens de gebeurtenissen selecteren die je ziet of hoort om te wijzigen wat er is gebeurd. Als de camera op batterijstroom werkt, kan je deze instelling niet inschakelen. Wanneer je terugkeert naar het hoofd instellingenmenu, kan je door op “Video” te klikken de maximale lengte van de opgenomen video instellen, van 10 seconden tot 3 minuten. Lees meer over de batterij in het volgende deel van deze Google Nest Deurbel (batterij) review.

De batterij

Google Nest Deurbel (batterij) review

Als je de Nest Deurbel in batterijmodus gebruikt en 2 tot 5 gebeurtenissen per dag registreert, schat Google dat je hem elke zes maanden moet opladen. Bij normaal gebruik (13-16 evenementen per dag), zou het tot 2,5 maand moeten duren. Als je meer bezoekers ontvangt (25-30 evenementen per dag) zal je het één keer per maand moeten opladen. Lees meer over de video-en audiokwaliteit in het volgende deel van deze Google Nest Deurbel (batterij) review.

Video-en audiokwaliteit

Google Nest Deurbel (batterij) review

De dag- en nachtvideo’s van de Nest Deurbel zijn rijk aan details en de kleuren zijn ook erg nauwkeurig. Je moet de persoon aan jouw deur gemakkelijk kunnen identificeren. Recente videodeurbellen, zoals de Ring Pro 2 is veranderd van het traditionele horizontale gezichtsveld naar het verticale gezichtsveld. Dit is erg zinvol omdat de camera objecten dichtbij de onderkant van de deur kan laten zien, zoals pakketjes van Bol.com.

Conclusie

De Google Nest Doorbell is een super slimme deurbel die je bedraad of draadloos installeert.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Google Nest Deurbel (batterij) review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Google Nest Deurbel (batterij) review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP