Bluesound Pulse Mini 2i review

Bluesound Pulse Mini 2i

4.85

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

Voordelen

  • Met extra Bluesound speakers maak je eenvoudig een surround of multiroom opstelling.
  • Luister naar muziek van meer dan 60 streamingdiensten zoals Apple Music, Spotify, Deezer en Soundcloud.
  • Via het internet maakt de speaker verbinding met duizenden radiozenders.

Nadelen

  • Je hebt Spotify Premium nodig om via de speaker naar muziek van Spotify te luisteren.

In deze Bluesound Pulse Mini 2i review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Bluesound Pulse Mini 2i voorkant

SPECIFICATIES
Afmetingen (b x h x d): 340 x 170 x 160 mm | Gewicht: 3,5 kg | Inclusief versterker: passieve speaker | Minimale frequentie: 34 | Maximale frequentie: 250000 | Maximale belastbaarheid: 40 Watt | Nominale impedantie: 4 ohm | Gevoeligheid: 99 dB | Speakersysteem: 2-weg | Subwoofer diameter: 10 | Woofer diameter: 10 | Tweeter diameter: 4 | Magnetisch afgeschermd: Nee

Conclusie

De Pulse Mini 2i blijft de Bluesound-familie trots maken.

VoordelenNadelen
1. Met extra Bluesound speakers maak je eenvoudig een surround of multiroom opstelling. 
2. Luister naar muziek van meer dan 60 streamingdiensten zoals Apple Music, Spotify, Deezer en Soundcloud. 
3. Via het internet maakt de speaker verbinding met duizenden radiozenders. 
1. Je hebt Spotify Premium nodig om via de speaker naar muziek van Spotify te luisteren.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Bluesound Pulse Mini 2i bovenkant

Het begint met een duidelijkere en meer gedetailleerde presentatie. Het valt niet te ontkennen dat met het verhoogde vermogen de Pulse Mini 2i vergelijkbaar is met een grotere speaker in termen van de basweergave. Maar wat ons het meeste voldoening geeft is de geluidskwaliteit. Waar de vorige demo er gecomprimeerd uitzag en de hoge tonen enigszins waren verminderd, heeft de Bluesound Pulse Mini 2i een breder geluidsveld en een hoger analysatieniveau om volledig gebruik te maken van de bestanden met een hoge resolutie die hij kan decoderen.

Bluesound Pulse Mini 2i achterkant

Er zijn ook verbeteringen aangebracht in termen van tijd en dynamiek, met een betere ordening van liedjes en betere stiksels, waardoor het meer samenhangend en onderhoudend wordt. Als zijn voorganger wat verwarrend klinkt bij het overnemen van huidige klasseleiders zoals Audio Pro Addon C3, heeft de Bluesound Pulse Mini 2i nu meer vertrouwen in het bedrijf. Het loopt echter nog een beetje achter. Het verschil is niet langer zo duidelijk, maar duidelijk.

De bouwkwaliteit

Bluesound Pulse Mini 2i bovenaanzicht

Om te beginnen is de Bluesound Pulse Mini 2i nu uitgerust met een paar 10 cm woofers voor echte stereoprestaties, vergeleken met het vorige model. De Bluesound Pulse Mini 2i heeft ook de driver van 5 cm met volledig bereik vervangen door een tweeter van 2 cm en verdubbelt nu de output van de versterker tot 100 Watt voor krachtigere prestaties. Het bedrijf is altijd trots geweest op zijn hoge resolutie bestandscapaciteit en heeft nu Apple AirPlay 2 toegevoegd en geüpdatet naar tweeweg aptX HD Bluetooth. De Bluesound Pulse Mini 2i kan ook Bluetooth-signalen ontvangen en naar uw draadloze headset sturen.

Naast USB, analoge en optische ingang en hoofdtelefoonuitgang, behoudt de Bluesound Pulse Mini 2i ook zijn Ethernet-verbinding, die zich aan de achterkant van het apparaat bevindt. Maar nu kan dual-band wifi worden gebruikt om stabielere streaming in het Bluesound-netwerk te bereiken. Het is oneerlijk om te zeggen dat de Bluesound Pulse Mini 2i nu de best presterende draadloze speaker van Bluesound is, alleen al vanwege het verval van Pulse 2i.

Conclusie

Hoewel de Bluesound Pulse Mini 2i zijn belangrijkste concurrenten heeft overtroffen in termen van functionaliteit en geluidskwaliteit, mist het de uitdrukkingen die nodig zijn om een ​​gevoel van realiteit te creëren.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP