Bluesound PULSE 2 review

Bluesound PULSE 2

4.6

De geluidskwaliteit

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.5/5

Voordelen

  • Verbind via wifi 2 speakers met elkaar en creëer een stereo geluidsweergave.
  • Luister naar muziek van verschillende streamingdiensten, zoals Spotify, Deezer en Napster.
  • De speaker speelt muziek af van usb apparaten.

Nadelen

  • Je kunt de speaker niet via AirPlay met een Apple apparaat verbinden.
  • Je hebt een Spotify Premium account nodig om te kunnen streamen.

In deze Bluesound PULSE 2 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Bluesound PULSE 2 review: voorkant

Conclusie

Een super krachtige en expressieve speaker die zelfs de grootste ruimten vult. Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende gedeelte van deze Bluesound PULSE 2 review.

VoordelenNadelen
1. Verbind via wifi 2 speakers met elkaar en creëer een stereo geluidsweergave. 
2. Luister naar muziek van verschillende streamingdiensten, zoals Spotify, Deezer en Napster. 
3. De speaker speelt muziek af van usb apparaten. 
1. Je kunt de speaker niet via AirPlay met een Apple apparaat verbinden. 
2. Je hebt een Spotify Premium account nodig om te kunnen streamen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Bluesound PULSE 2 achterkant

De Bluesound PULSE 2 heeft veel verschillende kenmerken ten opzichte van zijn voorgangers. We hoeven het volume niet veel te verhogen om onze testruimte te vullen met geluid. U heeft een grote kamer nodig om optimaal te profiteren van de schaal van deze machine. Wat ons direct opvalt is de uitstekende basweergave. Hiernaast is de nauwkeurigheid van de tonen ook erg goed. Door “Golden Earring, Radar Love” te spelen, toont de speaker een gevoel voor ritme. De Bluesound PULSE 2 heeft een krachtig geluid en de bas is ook zuiver. In vergelijking met Sonos Play: 5 ontbreekt het echter vaardigheden, voornamelijk vanwege de onzuivere hoge tonen. Dit is vooral merkbaar bij hoge volumes.

Er is een goed detailniveau over het hele frequentiebereik, hoewel het middenbereik wat naar voren kan komen in de presentatie. Dit betekent dat de menselijke stemmen niet zo duidelijk zijn als de Sonos Play: 5. Een groot koopargument van de Bluesound is dat het bestanden ondersteunt tot 24-bit / 192 kHz. Door hoge resolutie bestanden te streamen, blijven de eigenschappen van de Bluesound PULSE 2 behouden. Het geluid kan een kamer vullen die groter is dan de meeste mensen nodig hebben. De prijs is ook erg goed en de nieuwe applicatie helpt om de gebruikerservaring aangenamer te maken. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Bluesound PULSE 2 review.

De bouwkwaliteit

Bluesound PULSE 2 bovenkant

De gladde afwerking is erg mooi en de Bluesound PULSE 2 heeft een mat effect. Het heeft twee 7 cm drivers en 13 cm woofers, die allemaal afzonderlijk worden versterkt en kunnen tot 80 Watt vermogen. De bijgewerkte applicatie heeft grote verbeteringen aangebracht in de Bluesound-ervaring, met enkele hoognodige verbeteringen in bruikbaarheid. Dit omvat een dunnere gebruikersinterface, verbeterde menu’s en navigatie, meer intuïtieve luidsprekergroepering en eenvoudig te volgen installatierichtlijnen. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Bluesound PULSE 2 review.

De kenmerken

De Bluesound PULSE 2 beschikt nu over optische en analoge ingangen die kunnen worden gebruikt om digitale en traditionele signaalbronnen overal in huis af te spelen. Er is een speciale hoofdtelefoonuitgang, een krachtigere USB-ingang die elke harde schijf kan voeden, en een nieuwe wifi-chipset. De speaker is ook uitgerust met aptX bluetooth, en een krachtige ARM 9-processor. Er is ook een infraroodsensor ingebouwd in het voorpaneel die kan worden gebruikt om het afspelen vanaf een externe signaalbron te regelen via de afstandsbediening van de PULSE 2. De Bluesound PULSE 2 kan bijvoorbeeld het televisie geluid verbeteren. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Bluesound PULSE 2 review.

Conclusie

De Bluesound Pulse Mini 2i is misschien nog steeds de slimmere keuze voor meerdere kamers in huis, maar de Bluesound PULSE 2 biedt een geluid om u tegen te zeggen. Hopelijk heeft deze Bluesound PULSE 2 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Lees meer over de specificaties in het volgende gedeelte van deze Bluesound PULSE 2 review.

Specificaties

Algemeen
MerkBluesound
Type speakerWifi speaker
Afmetingen (b x h x d)420 x 200 x 190 mm
Gewicht6,1 kg
KleurWit
LeveringPer stuk
Technische specificaties
Minimale frequentie2000
Maximale frequentie25000
Maximale belastbaarheid80 Watt
Garantie
Fabrieksgarantie2 jaar
Type garantiePick-up en return
Uitzonderingen fabrieksgarantie 2 jaar
Productinformatie
Verpakkingsinhoud1
Jaar van introductie1
ArtikelnummerPULSE 2 WHT
Overige kenmerken
Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen1
Aantal luidsprekers1
Aantal meegeleverde accu’s/batterijenGeen
AfstandsbedieningNee
BluetoothJa
Bluetooth versieBluetooth 4.2
Draadloos bereik20 m
IP-certificeringGeen IP certificering
Inclusief belfunctieNee
KoptelefoonaansluitingJa
Maximale batterijduur0 h
Met powerbankfunctieNee
Met verlichtingNee
ModelSpeaker
MultiroomNee
NFCNee
OntvangstInternetradio
SmartNee
Smart Home PlatformBluesound
SpatwaterdichtJa
SpraakbesturingNee
Streaming optiesSpotify connect
VoedingstypeAdapter/ lichtnet
WIFIJa

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP