Beste action camera 2021 - Top 10 getest!

Beste action camera 2021 – Top 10 getest!

Beste action camera 2021: GoPro HERO 10 Black

4.9

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

De geluidskwaliteit

4.9/5

De beeldkwaliteit

4.9/5

Voordelen

  • Door de hoge framerate in 5K met 60 fps en 4K met 120 fps neem je vloeiende beelden op.
  • De HyperSmooth 4.0 beeldstabilisatie zorgt voor stabiele videobeelden.
  • Het vernieuwde scherm aan de voorkant met hogere refresh rate, waardoor het beeld er soepeler uitziet.

Nadelen

  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Hoe komen wij op deze lijst met de beste action camera 2021 – Top 10 getest!? Als eerste maken wij gebruik van professionele recensenten die het hele jaar door honderden elektronische apparaten beoordelen. Onze recensenten kopen de meeste producten zelf of krijgen de producten gesponsord van merken. Hiernaast maken wij ook gebruik van kunstmatige intelligentie om de beste producten automatische te scannen voor u. De kunstmatige intelligentie scant alle huidige prijzen, aanbiedingen en leest de recensies van kopers en professionele websites die ook producten beoordelen. Hierdoor kunnen wij een lijst maken met de beste producten op de huidige Nederlandse markt en zal u hoogwaarschijnlijk geen spijt hebben van uw aankoop. Hiernaast zorgen wij, zoals u gewend bent, voor de scherpste prijzen via externe partners. Veel plezier met lezen!

Wat is de beste action camera?

Het is niet verrassend dat GoPro enkele van de beste actiecamera’s maakt, waaronder de nieuwste GoPro Hero10 Black. Hero10 kan video opnemen met 5K/60fps en heeft een frontscreen zodat je gemakkelijk je eigen frame kunt maken bij het maken van een selfie. Je kunt ook de frontlens verwijderen en verschillende filters toevoegen. Wat nog belangrijker is, de verbeterde bewegingsstabilisatie van Hero10 Black. Met de naam HyperSmooth 4.0 kun je werken door de camera tot 45 graden te schudden. Andere geweldige functies zijn onder meer verbeterde nachtopnamen, time-lapses en geplande opnamen. Lees hieronder voor andere opties voor de beste action camera 2021 – Top 10 getest!

Beste action camera 2021: dit is onze top 10

#1/ #10: GoPro HERO 10 Black
#2/ #10: GoPro HERO 9 Black
#3/ #10: GoPro HERO 8 Black
#4/ #10: GoPro Max
#5/ #10: GoPro HERO 7 Black
#6/ #10: DJI Action 2 Dual-Screen Combo
#7/ #10: DJI Pocket 2
#8/ #10: DJI Action 2 Power Combo
#9/ #10: DJI Osmo Action
#10/ #10: Insta360 One R – Twin Edition

#1/ #10: GoPro HERO 10 Black

Beste GoPro camera 2021 - Top 5 getest! - GoPro HERO 10 Black

SPECIFICATIES
4K video | 23 megapixel foto’s | Waterdicht Beeldhoek: 149° | Wifi | GPS | Beeldstabilisatie

Voor-en nadelen: GoPro HERO 10 Black

VoordelenNadelen
1. Door de hoge framerate in 5K met 60 fps en 4K met 120 fps neem je vloeiende beelden op. 
2. De HyperSmooth 4.0 beeldstabilisatie zorgt voor stabiele videobeelden. 
3. Het vernieuwde scherm aan de voorkant met hogere refresh rate, waardoor het beeld er soepeler uitziet.
1. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

De hoogste snelheid en het beste gebruiksgemak zijn ingebouwd in de krachtigste GoPro ooit, de GoPro HERO10 Black. Klaar om je prestaties te verdubbelen? De innovatieve nieuwe GP2-dia’s leggen 5.3K-video vast met dubbele framesnelheid en 23 MP-foto’s, en leveren verbeterde prestaties bij weinig licht en verbluffende HyperSmooth 4.0-videostabilisatie in alle modi. Voor de eenvoud is HERO10 verbonden met de cloud. Wanneer u uploadt, wordt de video automatisch geüpload naar de cloud. GoPro-abonnementen en Quik-applicaties bieden GoPro’s gestroomlijnde ecosysteem met krachtige, gebruiksvriendelijke bewerkingstools en een plek om de beste foto’s op één plek op te slaan. En als het echt warm is, is het robuuste, waterdichte ontwerp van de GoPro HERO 10 Black veelzijdig genoeg om je overal mee naartoe te nemen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#2/ #10: GoPro HERO 9 Black

Beste GoPro camera 2021 - Top 5 getest! - GoPro HERO 9 Black

SPECIFICATIES
4K video | 20 megapixel foto’s | Waterdicht | Beeldhoek: 170° | Wifi | GPS | Beeldstabilisatie

Voor-en nadelen: GoPro HERO 9 Black

VoordelenNadelen
1. Neem gedetailleerde video’s op in 5K (30 frames per seconde) of 4K (60 frames per seconde). 
2. Dankzij de HyperSmooth 3.0 beeldstabilisatie neem je zeer stabiele videobeelden op. 
3. Met het scherm aan de voorkant schiet je gemakkelijk foto’s en video’s van jezelf. 
1. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Met GoPro HERO 9 Black kun je video opnemen tijdens buitenschoolse activiteiten. HERO 9 heeft een 20 megapixelsensor die kan fotograferen met 5K 30fps of 4K 60fps. Het biedt gedetailleerde foto’s en video’s. Dankzij HyperSmooth 3.0 beeldstabilisatie is het videobeeld stabiel en trillingen beperkt. Aan de onderkant van de camera zitten twee opklapbare montageplaten. Hierdoor kan hij op een standaard worden gemonteerd, waardoor er geen montageframe nodig is. Met TimeWarp 3.0 kunt u onderweg intervalopnamen maken. Pas de snelheid van de tijd waarop u fotografeert aan om de gebeurtenis te benadrukken. Zend beelden live uit met de 1080p livestream-functie. Op deze manier kunnen je vrienden en familie je levend zien. Er zijn schermen aan de voor- en achterkant van de HERO9. Gebruik het voorscherm om selfies en vlogs te maken.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#3/ #10: GoPro HERO 8 Black

Beste GoPro camera 2021 - Top 5 getest! - GoPro HERO 8 Black

SPECIFICATIES
4K video | 12 megapixel | foto’s | Waterdicht | Wifi | GPS | Beeldstabilisatie 

Voor-en nadelen: GoPro HERO 8 Black

VoordelenNadelen
1. Je mist geen actiemoment met de LiveBurst modus, waarbij je 1,5 seconde voor en na een actie vastlegt. 
2. Dankzij de HyperSmooth 2.0 beeldstabilisatie neem je zeer stabiele videobeelden op. 
3. Met de 2 inklapbare bevestigingsplaatjes aan de onderkant heb je geen frame nodig om de HERO 8 op je stuur of helm te plaatsen.
1. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd. 
2. De spraakbesturing is niet in het Nederlands beschikbaar.

De GoPro HERO 8 Black is de meest veelzijdige en schokvrije HERO action camera ooit. Het slanke ontwerp past beter dan ooit in je broekzak en dankzij de geïntegreerde opvouwbare plaat wissel je binnen enkele seconden van media. U kunt ook de optionele Media Mod gebruiken voor maximale verlichting, professioneel geluid en zelfs een ander display. Dit is geweldig voor vloggen. Je zult versteld staan ​​van de innovatieve HyperSmooth 2.0-stabilisatie met indrukwekkende slow motion. De vernieuwde vorm past beter dan ooit in je broekzak en dankzij de uitklapbare plaat aan de onderkant kun je snel van accessoires wisselen. Het nieuwe zijdeksel maakt het vervangen van de batterij nog sneller en verdubbelt de slagvastheid van de lens. Glad is nog gladder geworden. De HERO8 Black heeft drie stabilisatieniveaus (aan, hoog en boost), zodat je de optie kunt kiezen die het beste bij je past. Gebruik het breedst mogelijke frame of stel het in op boost om de meest vloeiende video ooit te maken met je HERO-camera. HyperSmooth werkt bij alle resoluties en framerates en heeft ingebouwde horizontale aanpassingen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#4/ #10: GoPro Max

GoPro Max

SPECIFICATIES
Full HD | video | 16,6 megapixel foto’s | Waterdicht | Beeldhoek: 360° | Wifi | GPS | Beeldstabilisatie

Voor-en nadelen: GoPro Max

VoordelenNadelen
1. Je maakt met de GoPro Max zowel boven- als onderwater 360 graden video’s. 
2. Via de livestream functie deel je direct jouw beelden via social media. 
3. Dankzij de HyperSmooth beeldstabilisatie neem je stabiele videobeelden op.
1. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

GoPro MAX is de meest creatieve GoPro ooit. Betrouwbare HERO-prestaties, sferische schietmagie, perfecte stabilisatie. Leg traditionele GoPro-video’s en -foto’s vast of leg alle 360°-beelden om je heen vast. Je hoeft niet meer te pannen. Richt de camera en maak een panoramische foto. Kies een digitale lens om uw beeldmateriaal vast te leggen zoals u zich dat voorstelt. Met zes ingebouwde microfoons geniet je van 360° meeslepend geluid en een ongekende geluidskwaliteit.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#5/ #10: GoPro HERO 7 Black

GoPro HERO 7 Black

SPECIFICATIES
4K video | 12 megapixel foto’s | Waterdicht | Beeldhoek: 170° | Wifi | GPS | Beeldstabilisatie

Voor-en nadelen: GoPro HERO 7 Black

VoordelenNadelen
1. Met de HyperSmooth beeldstabilisatie neem je zeer stabiele videobeelden op. 
2. In Full HD neem je video’s op met 240 fps, die je tot 8 keer vertraagt tot scherpe slow motion opnames. 
3. Dankzij de HDR functie worden verschillende belichtingen van 3 foto’s in evenwicht gebracht en gecombineerd tot 1 goed belichte opname.
1. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

De GoPro HERO7 Black is de opvolger van de GoPro HERO6 Black en is de meest geavanceerde GoPro ooit. Voorheen bekend als een actiecamera, kan het ook niet voor niets als camera worden gemarkeerd. Hij legt niet alleen meer actie vast met mooie video’s, hij is ook zeer geschikt voor fotografie. Een camera voor iedereen! Met vloeiende 4K-video en scherpe 12MP-foto’s leg je eenvoudig elk foto- en videomoment vast. Dankzij de zogenaamde HyperSmooth-stabilisatie kun je gimbal-achtige video’s maken zonder een echte gimbal te gebruiken. Door deze opvallende manier om de video te stabiliseren, lijkt het alsof de camera zweeft. HERO7 voorspelt en corrigeert schudden, zelfs in de aanwezigheid van extreme trillingen en trillingen. Naast het ingebouwde touchscreen is de GoPro HERO7 Black ook spraakgestuurd te bedienen. Het is geweldig als je vol zit, je GoPro op een statief draagt ​​of aan je mountainbike bevestigt om te genieten van de spannende onderdelen van springen en toeren. Zo maken de spraakcommando’s “GoPro, maak een foto” of “GoPro, start recording” het gemakkelijk om GoPro te gebruiken zonder het touchscreen of de knoppen aan te raken.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#6/ #10: DJI Action 2 Dual-Screen Combo

DJI Action 2 Dual-Screen Combo

SPECIFICATIES
Type stroomvoorziening: Accu / batterij | Accu/batterij technologie: Lithium-polymeer | Maximale accu/batterijduur: 3 uren

Voor-en nadelen: DJI Action 2 Dual-Screen Combo

VoordelenNadelen
1. Dankzij het modulaire systeem gebruik je de camera zowel met als zonder het extra scherm. 
2. Je filmt met de Action 2 in 4K 120fps resolutie, waardoor je vloeiende beelden maakt. 
3. De Touchscreen module zorgt voor een verlengde batterijduur van 70 minuten naar 160 minuten.
1. Je kunt niet duiken als je de Touchscreen Module gebruikt, omdat het accessoire niet waterdicht is.

De DJI Action 2 dual screen-combinatie maakt het gemakkelijk om elk moment van actie vast te leggen. Deze set bestaat uit Action 2 en een touchscreen module. Klik op de touch screen module onderaan actie 2 om het scherm naar voren te halen. Zo zie je snel wat je fotografeert en zorg je ervoor dat de camera altijd op jou gericht is. Dit is handig bij het uitvoeren van vlogs. De action camera filmt met 120 fps bij 4K resolutie, waardoor je vloeiende beelden maakt. Geen enkele activiteit is te wild voor deze camera. De touchscreenmodule verlengt de levensduur van de batterij van 70 minuten tot 160 minuten. Robuust ontwerp, camera, stof,

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#7/ #10: DJI Pocket 2

DJI Pocket 2

SPECIFICATIES
4K video | 64 megapixel foto’s | Beeldhoek: 80° | Beeldstabilisatie

Voor-en nadelen: DJI Pocket 2

VoordelenNadelen
1. Dankzij het compacte formaat neem je hem overal mee naartoe. 
2. Je neemt 4K kwaliteit videobeelden op met 60 frames per seconde. 
3. De 3 assige beeldstabilisatie vermindert bewegingsonscherpte.
1. Zonder waterdichte behuizing is de gimbal niet bestand tegen water. 
2. Om te verbindinen met wifi heb je de Do-It-All Handle nodig, deze wordt alleen meegeleverd met de Creator Combo.

De DJI Pocket 2 is een compacte actiecamera voor beginnende vloggers of videografen. Makkelijk mee te nemen in je jaszak. De camera heeft een 64 megapixel sensor die 4K videobeelden kan opnemen met 60fps. Het maakt uw beeld vloeiend en scherp. Het beeld is zeer stabiel doordat de camera op een gimbal is gemonteerd met een 3-assig beeldstabilisatiemechanisme. Je kunt de vlog probleemloos opnemen en het moment van actie visualiseren. Volg in ActiveTrack 3.0-modus het onderwerp waarnaar u wilt gaan. Stel Pocket2 in via het touchscreen of de DJI Mimo-applicatie. Bewerk vervolgens de afbeeldingen die met deze uitgebreide applicatie zijn vastgelegd. Wil je de afbeelding zelf bewerken? Het wordt vervolgens automatisch bewerkt door AI Editor, zodat u het rechtstreeks via sociale media kunt delen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#8/ #10: DJI Action 2 Power Combo

DJI Action 2 Power Combo

SPECIFICATIES
Type stroomvoorziening: Accu / batterij | Accu/batterij technologie: Lithium-polymeer | Maximale accu/batterijduur: 3 uren

Voor-en nadelen: DJI Action 2 Power Combo

VoordelenNadelen
1. Dankzij het modulaire systeem gebruik je de camera ook zonder power module. 
2. Je filmt met de Action 2 in 4K 120fps resolutie, waardoor je vloeiende beelden maakt. 
3. De HorizonSteady techonologie houdt de horizon recht en zorgt voor stabiele opnames.
1. Je gebruikt de Power Module niet onderwater omdat hij niet waterdicht is.

Leg de mooiste momenten van de wintersport vast met de DJI Action 2 Power Combo. Deze set bestaat uit Action 2 en een powermodule. Klik gewoon op de voedingsmodule onder de actiecamera. Het verlengt de levensduur van de batterij van 70 minuten naar 180 minuten en voorziet de camera van een micro SD-ingang. Op deze manier kun je langer fotograferen en meer beeldmateriaal opslaan. Deze action camera filmt met 120 fps bij 4K resolutie, waardoor je vloeiende beelden maakt. Met Horizon Steady technologie zorg je ervoor dat de horizon recht in het beeld blijft. Op deze manier ziet het beeld er stabiel uit. Ingebouwde beeldstabilisatie voorkomt bewegingsonscherpte in de video. Het robuuste ontwerp maakt de camera bestand tegen vallen, stof en water. Er is dus niet teveel wilde activiteit voor deze camera.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#9/ #10: DJI Osmo Action

DJI Osmo Action

SPECIFICATIES
4K video | 12 megapixel foto’s | Waterdicht | Beeldhoek: 145° | Wifi | Beeldstabilisatie

Voor-en nadelen: DJI Osmo Action

VoordelenNadelen
1. Je hebt 2 schermen waarmee je nauwkeurig het kader van je foto’s en video’s bepaalt, ook als je jezelf vastlegt. 
2. Dankzij de RockSteady beeldstabilisatie neem je vloeiende opnames op zonder bewegingsonscherpte. 
3. De HDR video functie zorgt voor hoge contrasten en gedetailleerde kleuren, bijvoorbeeld als je onderwater filmt.
1. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Je kunt DJI Osmo Action gebruiken om geweldige video’s op te nemen tijdens het surfen en roadtrips. Zowel aan de voor- als achterkant van de camera zitten schermen, waardoor je jezelf in beeld ziet. Zo kun je de camera lokaliseren wanneer je hem op je surfplank of mountainbike plaatst. De ingebouwde Rock Steady beeldstabilisatie maakt de video vloeiend. Waterbestendig tot een diepte van 11 meter zonder behuizing, u kunt uw Osmo-actie meenemen tijdens het duiken of snorkelen. De HDR-videofunctie zorgt voor een groot dynamisch bereik, waardoor je de grote contrastverschillen tussen lichte en donkere gebieden tot in detail vastlegt. U kunt heldere video opnemen wanneer u fotografeert op besneeuwde bergtoppen of onder water. De camera neemt op met 60 fps in 4K. Voor langzame opnamen schiet je in full HD met 240 fps.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#10/ #10: Insta360 One R – Twin Edition

Insta360 One R - Twin Edition

SPECIFICATIES
4K video | 12 megapixel foto’s | Waterdicht | Beeldhoek: 360° | Wifi | Beeldstabilisatie

Voor-en nadelen: Insta360 One R – Twin Edition

VoordelenNadelen
1. Bij deze camera ontvang je 2 lensmodules, waaronder een voor 360 graden beelden. 
2. De 4K groothoeklens heeft 6-assige beeldstabilisatie om bewegingsonscherpte te verminderen. 
3. Je maakt creatieve video’s met de uitgebreide opnamemogelijkheden, zoals Stop Motion en Starlapse.
1. Voor een langere gebruiksduur dan 70 minuten zet je een grotere accu op de camera.

Gebruik Insta360 One R-Twin Edition om 360-graden video van sport- en actiemomenten op te nemen. De camera is opgebouwd uit verschillende modules die naar behoefte kunnen worden samengesteld. Met Twin Edition krijg je twee lensmodules, een 360 dual-lens en een 4K-groothoeklens. Met een 360-gradenlens kun je creatieve video’s maken in verschillende opnamemodi, zoals stop-motion, planeetsprong en tijdomslag. Deze lens levert 5.7K beeldkwaliteit en geeft zeer heldere beelden. Neem video op in 4K-resolutie met 60 frames per seconde met een 4K-lens. Dankzij de brede kijkhoek leg je ook de omgeving goed vast. Deze module beschikt over 6-assige beeldstabilisatie voor vloeiende videobeelden.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hoe kies je de beste action camera?

Als het gaat om actiecamera’s, is GoPro een groot merk en daar zijn goede redenen voor. Het maakt de beste actiecamera’s en bestaat al jaren. Als je overweegt een actiecamera te kopen, op een paar uitzonderingen na, moet je eerst naar je GoPro kijken om degene te vinden die bij je budget past. Ik heb in het verleden enkele actiecamera’s getest voor minder dan 100 euro en vond ze gemiddeld tot middelmatig. Het is de moeite waard om wat meer uit te geven aan een gerenommeerd merk.

Vervolgens moet u de vereiste specificaties selecteren. De meeste actiecamera’s maken 4K-video’s, maar alleen nieuwere modellen ondersteunen framesnelheden van meer dan 30 fps. Een andere feature die standaard aan het worden is, is elektronische beeldstabilisatie. Dit is de sleutel tot het filmen van hobbelige activiteiten zoals mountainbiken. Hoe nieuwer het model, hoe geavanceerder de bewegingsstabilisator en hoe vloeiender de video.

De meeste ontwerpen van actiecamera’s zijn zo ver gevorderd dat ze waterbestendig zijn tot ongeveer 10 meter. Vanwege de populariteit van GoPro hebben de meeste rivaliserende actiecamera’s en accessoires van derden de GoPro-stijl aangenomen, twee halfronde lipjes die passen op accessoires zoals selfiesticks, waterdichte hoesjes en helmbevestigingen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Beste action camera 2021 – Top 10 getest!” blog u geholpen! Wilt u meer reviews lezen naast deze “Beste action camera 2021 – Top 10 getest!” Bekijk hieronder meer.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP