Beste GoPro camera 2021 - Top 5 getest!

Beste GoPro camera 2021 – Top 5 getest!

Beste GoPro camera 2021: GoPro HERO 10 Black

4.9

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

De geluidskwaliteit

4.9/5

De beeldkwaliteit

4.9/5

Voordelen

  • Door de hoge framerate in 5K met 60 fps en 4K met 120 fps neem je vloeiende beelden op.
  • De HyperSmooth 4.0 beeldstabilisatie zorgt voor stabiele videobeelden.
  • Het vernieuwde scherm aan de voorkant met hogere refresh rate, waardoor het beeld er soepeler uitziet.

Nadelen

  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Hoe komen wij op deze lijst met de beste GoPro camera 2021 – Top 5 getest!? Als eerste maken wij gebruik van professionele recensenten die het hele jaar door honderden elektronische apparaten beoordelen. Onze recensenten kopen de meeste producten zelf of krijgen de producten gesponsord van merken. Hiernaast maken wij ook gebruik van kunstmatige intelligentie om de beste producten automatische te scannen voor u. De kunstmatige intelligentie scant alle huidige prijzen, aanbiedingen en leest de recensies van kopers en professionele websites die ook producten beoordelen. Hierdoor kunnen wij een lijst maken met de beste producten op de huidige Nederlandse markt en zal u hoogwaarschijnlijk geen spijt hebben van uw aankoop. Hiernaast zorgen wij, zoals u gewend bent, voor de scherpste prijzen via externe partners. Veel plezier met lezen!

Wat is de beste GoPro camera?

Het lijdt geen twijfel dat de Hero10 Black de beste GoPro-camera is. Functies zijn onder meer 5,3K-video met 60 fps, betere bewegingsstabilisatie, een langere levensduur van de batterij en een scherm aan de voorkant waarmee je jezelf kunt inlijsten bij het opnemen van video of het maken van foto’s. Het enige nadeel is dat het behoorlijk zwaar is. Met 150 gram is hij lichter dan de Hero9, maar je merkt het wel.

Naast dat het een geweldige actiecamera is, zijn er nog een aantal andere dingen die GoPro kan doen. GoPro heeft software uitgebracht waarmee je je GoPro Hero9 en Hero8 Black als webcam kunt gebruiken. GoPro heeft ook livestreaming uitgebracht van Hero10-, Hero9-, Hero8 Black-, Hero7 Black- en GoPro Max-camera’s.

Je moet echter wel een GoPro Plus-abonnee zijn om deze functie te gebruiken en het kost 49,99 usd per jaar. Dit abonnement biedt ook onbeperkte cloudopslag van GoPro-foto’s, vraagvrije cameravervanging en tot 50% korting op GoPro-accessoires. In november lanceert GoPro een nieuwe enduro-batterij voor de Hero10 en Hero9 Black, ontworpen om de prestaties te verbeteren. De nieuwe batterij van circa 20 euro werkt zelfs tot -10 graden. Lees hieronder onze lijst met de beste GoPro camera 2021 – Top 5 getest!

Beste GoPro camera 2021: dit is onze top 5

#1/ #5: GoPro HERO 10 Black
#2/ #5: GoPro HERO 9 Black
#3/ #5: GoPro HERO 8 Black
#4/ #5: GoPro Max
#5/ #5: GoPro HERO 7 Black

#1/ #5: GoPro HERO 10 Black

Beste GoPro camera 2021 - Top 5 getest! - GoPro HERO 10 Black

SPECIFICATIES
4K video | 23 megapixel foto’s | Waterdicht Beeldhoek: 149° | Wifi | GPS | Beeldstabilisatie

Voor-en nadelen: GoPro HERO 10 Black

VoordelenNadelen
1. Door de hoge framerate in 5K met 60 fps en 4K met 120 fps neem je vloeiende beelden op. 
2. De HyperSmooth 4.0 beeldstabilisatie zorgt voor stabiele videobeelden. 
3. Het vernieuwde scherm aan de voorkant met hogere refresh rate, waardoor het beeld er soepeler uitziet.
1. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

GoPro HERO 10 Black maakt het gemakkelijk om actiemomenten vast te leggen in video. HERO 10 heeft een 23 megapixel sensor en een nieuwe GP2 beeldprocessor. Je kunt fotograferen met 60 fps bij 5,3K of 120fps bij 4K. Door de hoge framerate leg je bewegingen vloeiend vast. Bovendien voorkomt de beeldstabilisatie van HyperSmooth 4.0 dat er cameratrilling in het beeld verschijnt. De twee opvouwbare montageplaten aan de onderkant van de camera maken de montage eenvoudig op de standaard. Met de TimeWarp 3.0-functie kun je onderweg intervalopnamen maken. Er zijn schermen aan de voor- en achterkant van de HERO10. De verversingssnelheid van het voorscherm is verbeterd om het beeld er vloeiender uit te laten zien.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#2/ #5: GoPro HERO 9 Black

Beste GoPro camera 2021 - Top 5 getest! - GoPro HERO 9 Black

SPECIFICATIES
4K video | 20 megapixel foto’s | Waterdicht | Beeldhoek: 170° | Wifi | GPS | Beeldstabilisatie

Voor-en nadelen: GoPro HERO 9 Black

VoordelenNadelen
1. Neem gedetailleerde video’s op in 5K (30 frames per seconde) of 4K (60 frames per seconde). 
2. Dankzij de HyperSmooth 3.0 beeldstabilisatie neem je zeer stabiele videobeelden op. 
3. Met het scherm aan de voorkant schiet je gemakkelijk foto’s en video’s van jezelf. 
1. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Met GoPro HERO 9 Black kun je video opnemen tijdens buitenschoolse activiteiten. HERO 9 heeft een 20 megapixelsensor die kan fotograferen met 5K 30fps of 4K 60fps. Het biedt gedetailleerde foto’s en video’s. Dankzij HyperSmooth 3.0 beeldstabilisatie is het videobeeld stabiel en trillingen beperkt. Aan de onderkant van de camera zitten twee opklapbare montageplaten. Hierdoor kan hij op een standaard worden gemonteerd, waardoor er geen montageframe nodig is. Met TimeWarp 3.0 kunt u onderweg intervalopnamen maken. Pas de snelheid van de time-lapse tijdens het opnemen aan om de gebeurtenis te benadrukken. Zend beelden live uit met de 1080p livestream-functie. Op deze manier kunnen je vrienden en familie je levend zien. Er zijn schermen aan de voor- en achterkant van de HERO9. Gebruik het voorscherm om selfies en vlogs te maken.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#3/ #5: GoPro HERO 8 Black

Beste GoPro camera 2021 - Top 5 getest! - GoPro HERO 8 Black

SPECIFICATIES
4K video | 12 megapixel | foto’s | Waterdicht | Wifi | GPS | Beeldstabilisatie 

Voor-en nadelen: GoPro HERO 8 Black

VoordelenNadelen
1. Je mist geen actiemoment met de LiveBurst modus, waarbij je 1,5 seconde voor en na een actie vastlegt. 
2. Dankzij de HyperSmooth 2.0 beeldstabilisatie neem je zeer stabiele videobeelden op. 
3. Met de 2 inklapbare bevestigingsplaatjes aan de onderkant heb je geen frame nodig om de HERO 8 op je stuur of helm te plaatsen.
1. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd. 
2. De spraakbesturing is niet in het Nederlands beschikbaar.

Met GoPro HERO 8 Black kun je video opnemen tijdens buitenactiviteiten. De LiveBurst-modus legt 1,5 seconde voor en na het actiemoment vast, zodat je geen hoogtepunten mist. Kies dan de leukste foto of deel de video. Videobeelden zijn stabiel dankzij de beeldstabilisatie van HyperSmooth 2.0. Aan de onderkant van de camera zitten twee opklapbare montageplaten. Hierdoor kan hij op een standaard worden gemonteerd, waardoor er geen montageframe nodig is. U kunt de nachtvideofunctie gebruiken om time-lapse-video’s te maken. Hiermee visualiseer je bijvoorbeeld het nachtleven van een stad of dorp. Met TimeWarp 2.0 kunt u onderweg intervalopnamen maken. Pas de snelheid van de tijd waarop u fotografeert aan om de gebeurtenis te benadrukken.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#4/ #5: GoPro Max

GoPro Max

SPECIFICATIES
Full HD | video | 16,6 megapixel foto’s | Waterdicht | Beeldhoek: 360° | Wifi | GPS | Beeldstabilisatie

Voor-en nadelen: GoPro Max

VoordelenNadelen
1. Je maakt met de GoPro Max zowel boven- als onderwater 360 graden video’s. 
2. Via de livestream functie deel je direct jouw beelden via social media. 
3. Dankzij de HyperSmooth beeldstabilisatie neem je stabiele videobeelden op.
1. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Met GoPro Max kun je zowel boven als onder het oppervlak 360-graden video opnemen. Neem op met 5,6K met 30 frames per seconde. Naast video maak je met Max eenvoudig panoramafoto’s. Je kiest hiervoor een lens zodat deze precies vastlegt wat je denkt. Als je een evenement bijwoont, zend het videobeeld dan live uit op sociale media, zodat je volgers er meteen van kunnen genieten. Videobeelden zijn stabiel dankzij HyperSmooth beeldstabilisatie. De 360 ​​graden camera heeft verschillende opnamestanden, zoals tijdvervorming. Hiermee kunt u intervalopnamen maken terwijl u onderweg bent. Zet de camera vast met een opvouwbare montageplaat aan de onderkant. Plaats de camera bijvoorbeeld op een selfiestick.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#5/ #5: GoPro HERO 7 Black

GoPro HERO 7 Black

SPECIFICATIES
4K video | 12 megapixel foto’s | Waterdicht | Beeldhoek: 170° | Wifi | GPS | Beeldstabilisatie

Voor-en nadelen: GoPro HERO 7 Black

VoordelenNadelen
1. Met de HyperSmooth beeldstabilisatie neem je zeer stabiele videobeelden op. 
2. In Full HD neem je video’s op met 240 fps, die je tot 8 keer vertraagt tot scherpe slow motion opnames. 
3. Dankzij de HDR functie worden verschillende belichtingen van 3 foto’s in evenwicht gebracht en gecombineerd tot 1 goed belichte opname.
1. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

De GoPro HERO7 Black is perfect voor veeleisende videografen. Dankzij HyperSmooth beeldstabilisatie maak je zeer stabiele videobeelden. De action camera voorspelt de beweging van de camera en corrigeert de beweging. Het lijkt erop dat de video is gemaakt met een stabilisator. Dit maakt de action camera geschikt voor het fotograferen van extreme sporten. Neem gedetailleerde beelden op in 4K-kwaliteit met 60 frames per seconde. Full HD kan video opnemen met 240 frames per seconde. Stel deze opnames acht keer uit om scherpe slow motion-opnames te maken. Dankzij de HDR-functie zijn de verschillende belichtingen van de drie foto’s uitgebalanceerd en gecombineerd tot één heldere opname. Als de batterij leeg is, kunt u deze vervangen door een reservebatterij.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Waar moet je op letten bij het kopen van een GoPro camera?

Het ontwerp

Hoewel alle beste GoPro-camera’s (met uitzondering van de Max) een soortgelijk ontwerp delen, zijn er een paar verschillen, vooral tussen de Hero10 / Hero9 Black en oudere modellen. Met de Hero8 Black heeft GoPro de camera opnieuw ontworpen zodat de “vingers” die worden gebruikt om de camera aan te sluiten op GoPro-accessoires direct in de onderkant van de camera zijn ingebouwd. Zo hoef je geen case te bevestigen als je de camera op een selfiestick of een ander apparaat wilt bevestigen.

In tegenstelling tot eerdere modellen kan de lensdop van de Hero8 echter niet worden verwijderd. Bij andere GoPro-modellen kun je dit stuk eraf halen, zodat je andere lensdoppen kunt bevestigen, zoals filters en dergelijke. De Hero9 lost dit probleem op en de Hero10 behoudt dezelfde lay-out.

Alle GoPro-modellen hebben een display aan de achterkant dat je kunt gebruiken om je opname in te kaderen en instellingen aan te passen, evenals een LCD-scherm aan de voorkant dat je opnametijd, batterijduur en meer weergeeft. De Hero9 en Hero10 hebben echter kleurendisplays aan de voorkant, waarmee je jezelf ook in beeld kunt brengen.

Video- en beeldresolutie

De GoPro Hero9 Black was de eerste GoPro die video kan opnemen met een resolutie van 5K, zij het met een maximale framerate van 30 fps. De Hero10 verhoogt dat tot 60 fps. Zowel de GoPro Hero8 Black als de Hero7 Black kunnen 4K-video opnemen met 60 frames per seconde, evenals slow motion-video met 1080p/240 fps. Op het front van foto’s neemt de Hero10 foto’s van 23 MP. De Hero9 maakt 20MP-foto’s, terwijl de Hero8 Black en Hero7 Black beide beperkt zijn tot 12MP. De GoPro Max is een klasse apart, aangezien hij 5.6K sferische video’s maakt, maar alleen 1080p/60fps rechtlijnige video.

Beeldstabilisatie

Een van de bepalende kenmerken van de beste GoPro-camera’s is elektronische beeldstabilisatie, die een grote bijdrage levert aan het gladstrijken van wankele actiecamerabeelden. GoPro noemt zijn technologie HyperSmooth; overdrijving terzijde, het is zeer effectief. Nieuwere (en duurdere) GoPro-modellen hebben meer geavanceerde versies van HyperSmooth. Als je echt wankele video’s maakt, raden we de GoPro Max aan; omdat het een 360°-camera is en alles om je heen opneemt, is het de beste manier om een ​​horizontale horizon te behouden, ongeacht hoeveel de camera rondstuitert.

Welke GoPro accessoires moet ik kopen?

Als je een idee nodig hebt van hoeveel extra geld je aan je add-ons kan toewijzen, volgt hier een kort overzicht:

Beugel: U wilt uw GoPro ergens aan bevestigen, zoals een helm, fiets of snowboard. Op Bol.com heb je goedkope merkloze setjes van circa 35 euro, of je koopt de officiele op bijvoorbeeld Coolblue die een stukje duurder zijn, maar kwalitatief beter.
Audio-upgrades: Audio is niet de grootste kracht van GoPro, maar het kan worden verbeterd door GoPro’s eigen MediaMod of een externe microfoon toe te voegen voor circa 40 euro.
Batterij: Nooit teveel batterij! Je wilt immers niet midden op een berg vast komen te zitten met een dode GoPro. Voor een tientje kun je een extra batterij kopen die je onderweg kunt meenemen.
Draag tas: Hoe meer kits je hebt, hoe handiger het is. Bol en Coolblue verkopen geweldige opties voor circa een tientje.

Natuurlijk zijn er nog tientallen andere GoPro-accessoires zoals waterdichte behuizingen en drijfmiddelen, screenprotectors, extra verlichting en extra schermen. Klik hier om alle accessories te bekijken op coolblue.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Beste GoPro camera 2021 – Top 5 getest!” blog u geholpen! Wilt u meer reviews lezen naast deze “Beste GoPro camera 2021 – Top 5 getest!” Bekijk hieronder meer.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP