Garmin Dash Cam 57 review

Garmin Dash Cam 57 review

Garmin Dash Cam 57

4.9

De video-en audiokwaliteit

4.9/5

Het design

4.9/5

De set-up

5.0/5

De software

4.8/5

Voordelen

  • Met de brede beeldhoek van 180 graden film je extra veel van de omgeving rondom je auto.
  • De dashcam neemt heldere beelden op in Quad HD en HDR kwaliteit, ook in situaties met weinig licht.
  • Hulpsystemen houden je scherp en zorgen voor veiligheid op de weg.

Nadelen

  • Om gebruik te maken van de parkeerstand heb je een externe voedingskabel nodig.

In deze Garmin Dash Cam 57 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Garmin Dash Cam 57 review

SPECIFICATIES
Model 57 | Dashcam | Kleur: Zwart | Geïntroduceerd in 9 | Afmetingen (b x h x d): 40,5 x 21,4 x 56,2 mm | Gewicht: 60 gram

Conclusie

Leg belangrijke details vast in een breed gezichtsveld van 140 graden en sla ze op in 1440p HD-video voor dekking met de compacte audio-gelanceerde Garmin Dash Cam 57. Leg belangrijke details vast. Neem 1440p HD-video op met een gezichtsveld van 140 graden. Omdat de details belangrijk zijn, laat de ingebouwde GPS zien waar en wanneer het evenement plaatsvindt. Spraakbesturing maakt alles gemakkelijk met handsfree spraakopdrachten. De parkeerbewakingsfunctie waarschuwt voor incidenten met geparkeerde voertuigen. Een beetje extra milieu-informatie kan geen kwaad. Bestuurderswaarschuwingen houden u scherp.

VoordelenNadelen
1. Met de brede beeldhoek van 180 graden film je extra veel van de omgeving rondom je auto. 
2. De dashcam neemt heldere beelden op in Quad HD en HDR kwaliteit, ook in situaties met weinig licht. 
3. Hulpsystemen houden je scherp en zorgen voor veiligheid op de weg.
1. Om gebruik te maken van de parkeerstand heb je een externe voedingskabel nodig.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De video-en audiokwaliteit

Garmin Dash Cam 57 review

Tijdens onze testrit had de Garmin Dash Cam 57 over het algemeen een goede video- en audiokwaliteit zonder merkbare lensvervorming. Toen we echter op de monitor speelde, waren sommige afbeeldingen enigszins korrelig en waren ze beter zichtbaar in zonsondergang- en nachtopnamen. Het heeft ook de neiging om op zonnige dagen te gloeien en wordt geminimaliseerd met een polarisatiefilter. Maar dit zijn echter niet de doorslaggevende factoren.

Het design

Garmin Dash Cam 57 review

Het ontwerp van de Garmin Dash Cam 57 volgt zijn vroegere broers en zussen, dit keer met een grille patroon op de voorkant. Het zwarte uiterlijk en de kleine gepaarde behuizing maken het gemakkelijk om onopvallend op de voorruit te installeren. Er zijn vier fysieke knoppen aan de zijkanten, die geweldig en stevig aanvoelen, maar iets losser dan de behuizing. We denken echter dat het eenvoudige maar elegante uiterlijk van dit apparaat het tot een van de mooiste dashcamera’s op de markt heeft gemaakt. De 57 is klein, maar bevat veel extra functies. Ten eerste spraakbesturing. Je kan de 57 mondeling instrueren om een ​​foto of video op te slaan, naar de Travellapse modus te gaan of spraakopname te starten. Deze functie ligt misschien voor de hand, maar het is nog steeds een belangrijke functie om te voorkomen dat de bestuurder het stuur vasthoudt en de knop “Opslaan” bereikt.

Garmin Dash Cam 57 review

De Garmin Dash Cam 57 wordt ook geleverd met meerdere waarschuwingen voor de bestuurder, waaronder waarschuwingen voor het verlaten van de rijstrook, automatische waarschuwingen voor flitsers en waarschuwingen aan de voorkant om ervoor te zorgen dat je te dicht bij het voertuig bent. Maar we moeten toegeven dat deze hoorbare waarschuwingen relatief hoog in mijn oren waren. Incident detectie is ook inbegrepen. Wanneer het toestel een aanrijding detecteert, slaat de camera, dankzij de ingebouwde GPS, automatisch de beelden 15 seconden voor en 15 seconden later op, samen met de datum, tijd en locatie van de gebeurtenis. Voor jouw gemoedsrust begint de Park Assist-functie ook met opnemen wanneer een incident wordt gedetecteerd wanneer de motor is uitgeschakeld. Ten slotte zorgt de Travellapse-functie voor een snelle flits van jouw rit, waardoor jouw opname-uren worden versneld tot slechts enkele minuten. Natuurlijk, het is erg geavanceerd en is misschien alleen interessant voor liefhebbers van sociale media die feeds willen aanbieden.

De set-up

Garmin Dash Cam 57 review

Het installeren van de Garmin Dash Cam 57 was eenvoudig. De kit bevat een zelfklevende metalen punt ter grootte van een duim om de voorruit te bevestigen, zodat je de bevestigingsarm en het apparaat kan bevestigen en losmaken. In tegenstelling tot de grote dashcamera, kon hij door zijn kleine formaat op meer locaties worden geplaatst zonder het gezichtsveld te belemmeren. Het toevoegen van twee laadkabels om de stroomopwaartse of stroomafwaartse stroom aan te drijven is ook mooi. Dit betekent dat je tijdens de installatie niet hoeft te worstelen met het coördineren van kabels. Je hoeft niet te twijfelen of de camera draait, want het apparaat begint met opnemen zodra het wordt ingeschakeld of de stroom wordt geregistreerd.

De software

Garmin Dash Cam 57 review

De Garmin Dash Cam 57 verbinden met de Garmin Drive applicatie was niet moeilijk. De app biedt een indrukwekkend niveau van controle, waardoor je met verschillende instellingen kan spelen en toegang hebt tot opgeslagen video- en afbeeldingsbestanden. Het kan ook worden gekoppeld aan maximaal 4 Garmin dashcamera’s. Hiernaast is er ook een liveweergavefunctie die ervoor zorgt dat jouw camera waar je ook bent live is. Daarnaast zorgt Garmin Vault Storage ervoor dat je video’s automatisch in de cloud worden opgeslagen. Video’s worden 24 uur per dag bewaard, maar met een maandelijks abonnement van circa 10 euro kan je ze tot 30 dagen bewaren.

Conclusie

Leg belangrijke details vast in een breed gezichtsveld van 140 graden en sla ze op in 1440p HD-video voor dekking met de compacte audio-gelanceerde Garmin Dash Cam 57!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Garmin Dash Cam 57 review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze “Garmin Dash Cam 57 review” blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP