Bluesound Pulse Mini review

Bluesound Pulse Mini

4.75

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.6/5

Voordelen

  • Met extra Bluesound speakers maak je eenvoudig een surround of multiroom opstelling.
  • Luister naar muziek van meer dan 60 streamingdiensten zoals Apple Music, Spotify, Deezer en Soundcloud.
  • Via het internet maakt de speaker verbinding met duizenden radiozenders.

Nadelen

  • Je hebt Spotify Premium nodig om via de speaker naar muziek van Spotify te luisteren.

In deze Bluesound Pulse Mini review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Update:
De Bluesound Pulse Mini is niet meer leverbaar. De verbeterde versie is de Bluesound Pulse Mini 2i. Klik op de blauwe knop om de beste prijs van vandaag te bekijken van de Bluesound Pulse Mini 2i.

Bluesound PULSE MINI review voorkant

Conclusie

De Bluesound Pulse Mini biedt een rijk geluid en bordevol functies. Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende deel van deze Bluesound Pulse Mini review.

VoordelenNadelen
1. Met extra Bluesound speakers maak je eenvoudig een surround of multiroom opstelling. 
2. Luister naar muziek van meer dan 60 streamingdiensten zoals Apple Music, Spotify, Deezer en Soundcloud. 
3. Via het internet maakt de speaker verbinding met duizenden radiozenders. 
1. Je hebt Spotify Premium nodig om via de speaker naar muziek van Spotify te luisteren.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Bluesound Pulse Mini achterkant

Door de Bluesound Pulse Mini te gebruiken, beweert Bluesound “de voetafdruk te verkleinen zonder de prestaties te beïnvloeden”, en we zullen geen bezwaar maken. De rijke en zware Bluesound Pulse Mini krijgt misschien niet hetzelfde harde geluid in dezelfde kamer als de Pulse 2, maar heeft nog steeds veel van de kenmerken van Pulse 2. Als u nog steeds een beetje naar het basuiteinde leunt, is het geluid enigszins neutraal. Hoewel je de balans kunt aanpassen via de toegepaste equalizer, vermijden we deze in de hoek te plaatsen. Het middenbereik is ook duidelijk.

Bluesound Pulse Mini vooraanzicht

Het is ook een expressieve manier van luisteren. Hoewel Audio Pro’s Addon C10 het in beide opzichten overtreft. Zijn grotere en duurdere stabiele partner is meer georganiseerd en kan de subtiliteiten van nummers beter uitdrukken. Het is niet verwonderlijk dat grotere speakers voor extra speakervolume kunnen zorgen. De Pulse Mini is geprijsd op 550 euro, zijn de relatieve nadelen ervan veel goedkoper dan de nieuwe prijs. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Bluesound Pulse Mini review.

De bouwkwaliteit

Bluesound Pulse Mini review bovenkant

Net als zijn grote broer is de Pulse Mini een bi-amp 2.1-speaker. Een versterker van 50 Watt stuurt een woofer van 10 cm aan in een behuizing met twee poorten (Pulse 2 is 13 cm), en er zijn twee drivers van 5 cm met volledig bereik in elke geluidsholte (elke speaker heeft een speciale versterker kanaal). De frisse Pulse Mini behoudt de unieke vorm van zijn broertjes, maar, zoals de naam al doet vermoeden, is de maat in alle afmetingen verkleind.

De Pulse Mini kan alles aan, van MP3 en WMA tot FLAC en WAV, tot 24 bit / 192 kHz. Belangrijke functies vereist voor geluid met hoge resolutie. De meest populaire streamingdiensten zijn er allemaal, waaronder Spotify, Rdio, Deezer, Tidal en Qobuz, die allemaal in de BluOS-app van Bluesound verschijnen. De Mini komt qua fysieke aansluitingen overeen met zijn grote broer, met enkele USB en optische / analoge combo-ingang, hoofdtelefoonuitgang en micro-USB voor service. De Ethernet-verbinding biedt de meest stabiele manier om op internet te surfen, hoewel de Wi-Fi-verbinding ook een deur opent naar uw digitale netwerkbibliotheek. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Bluesound Pulse Mini review.

Conclusie

Veel koppelingsmogelijkheden, een heerlijk geluid en eenvoudig een surround of multiroom opstelling creëren zorgt ervoor dat deze speaker hoog in ons lijstje staat. Hopelijk heeft deze Bluesound Pulse Mini review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Deze Bluesound Pulse Mini review is natuurlijk niet compleet zonder specificaties. Lees hieronder meer over de productspecificaties.

De Specificaties

Algemeen
MerkBluesound
ModelPulse Mini BLK
Technische specificaties
Minimale frequentie2000
Maximale frequentie25000
Vermogen14 Watt
Totaal vermogen60 Watt
WaterbestendigNee
Garantie
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Type garantie Pick-up en return
Uitzonderingen fabrieksgarantie 2 Jaar
Overige kenmerken
AfstandsbedieningNee
BluetoothJa
Bluetooth versieBluetooth 4.2
Draadloos bereik20 m
KleurZwart
NFCNee
OntvangstInternetradio
Opladen via apparaatNee
Product hoogte155 mm
Product breedte335 mm
Product lengte172 mm
WIFIJa

Meer reviews:
< Bluesound Pulse Mini 2i review
< Bluesound Powernode 2i review
< Bluesound Pulse 2 review
< Bluesound Node 2i review

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP