JBL Bar Studio Review

JBL Bar Studio

4.15

De geluidskwaliteit

4.2/5

De bouwkwaliteit

4.1/5

Voordelen

  • De soundbar heeft zowel een hdmi als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten.
  • Wanneer je de soundbar met een hdmi kabel aansluit, bedien je hem met de afstandsbediening van je tv.

Nadelen

  • De soundbar heeft geen subwoofer die diepe bastonen produceert voor een kamervullend geluid.
  • Je kunt de soundbar niet via bluetooth met je televisie verbinden.

In deze JBL Bar Studio review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

JBL Bar Studio review: voorkant

SPECIFICATIES
Geluidsformaat: JBL Surround Sound | Streaming: Bluetooth v4.2 | Max vermogen: 30W | Verbindingsmogelijkheden: 1 x HDMI ARC | Afmetingen: 86 x 58 x 614 mm (BxHxD)

Conclusie

De JBL Bar Studio heeft veel functies, echter geen subwoofer die diepe bastonen genereert.

VoordelenNadelen
1. De soundbar heeft zowel een hdmi als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten. 
2. Wanneer je de soundbar met een hdmi kabel aansluit, bedien je hem met de afstandsbediening van je tv. 
1. De soundbar heeft geen subwoofer die diepe bastonen produceert voor een kamervullend geluid. 
2. Je kunt de soundbar niet via bluetooth met je televisie verbinden.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

JBL Bar Studio in kamer

Bij het aansluiten van de JBL Bar Studio op onze test televisie (Samsung QE55Q85R 4K QLED) is de bas het eerste dat ons opvalt. Het is niet alleen veel, maar ook erg pittig. We zijn voorstanders van een neutraal evenwicht, dus we zullen niet altijd het evenwicht bewaren, maar het valt niet te ontkennen dat het geluidsvermogen sterker is dan de speakers van onze Samsung televisie. De rijkdom komt misschien niet precies overeen met de mid-end, maar gaat verder dan de low-end features en toont meer details. Helaas is de schaal niet genoeg om een ​​kleine en middelgrote woonkamer te vullen, maar vergeleken met de meeste televisies van mensen zullen de prestaties van Studio zeker verbeteren.

Als je het televisie-geluid wilt verhogen in plaats van het volume te verhogen, dan is er voor deze prijs niet heel veel concurrentie. De hoge tonen zijn niet te ruw, maar als we ze hoger zetten, worden ze luider, vooral als het geluid redelijk druk is. Als je van plan bent om de soundbar ook als draadloze speaker te gebruiken, kan dat nog zorgwekkender zijn, en dit is onze andere zorg. Lees in de volgende alinea van deze JBL Bar Studio review meer over de bouwkwaliteit.

De bouwkwaliteit

JBL Bar Studio achterkant

Studio is het kleinste van de vier producten en is zeer eenvoudig te installeren. Hij is ongeveer 60 cm lang en minder dan 6 cm hoog, is geschikt om onder de meest geschikte televisie te plaatsen zonder ondervoeding en maakt gebruik van de constante hoge kwaliteit en esthetische moderniteit van JBL. Bovenaan vind je de basisbedieningen voor stroom, volume en bronselectie, met HDMI (ARC) en optische aansluitingen aan de achterkant. Bluetooth is ook ingebouwd, waardoor er mogelijk geen apart audiosysteem in de woonkamer nodig is.

De grootte van de JBL Bar Studio beperkt duidelijk de grootte van het geluid, de driver is beperkt tot twee tweeters en één woofer, maar twee reflexpoorten helpen de low-end output te verbeteren. JBL surround sound is een interne technologie die is ontworpen om het omhullende geluid van een 5.1-systeem te simuleren, wat nog eens een bewijs is dat de soundbar probeert de beperkingen van het formaat te overwinnen.

Om deze geluidsmodus in te schakelen heb je de meegeleverde afstandsbediening nodig. Zoals de meeste moderne soundbars, kan de JBL Bar Studio worden gebruikt met gewone televisie afstandsbedieningen, maar het is vermeldenswaard dat JBL Clicker gemakkelijk tussen geluidsbronnen kan schakelen en het basniveau kan regelen. Lees in de volgende alinea van deze JBL Bar Studio review meer over onze conclusie.

Conclusie

Ongeveer 100 euro klinkt misschien te goedkoop voor een echte goede soundbar toch bewijst de JBL Bar Studio dat er nog steeds goede, goedkope soundbars zijn. Om uw televisie speakers volledig te upgraden, kunt u deze met een gerust hart gebruiken. Hopelijk heeft deze JBL Bar Studio review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP