Marshall Uxbridge Voice recensie

Marshall Uxbridge Voice

4.75

De geluidskwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.5/5

Voordelen

  • Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de speaker aan via spraakopdrachten.
  • Verbind via wifi 2 speakers met elkaar en creëer een stereo geluidsweergave.
  • Door de ingebouwde Google Chromecast luister je draadloos naar muziek en streamingdiensten.

Nadelen

  • De speaker beschikt niet over een merkgerelateerde app voor een eenvoudige bediening.

In deze Marshall Uxbridge Voice recensie leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Marshall Uxbridge Voice recensie - Voorkant

SPECIFICATIES
Afwerkingen: Zwart of wit | Wi-Fi: Ja | Spraakbesturing: Amazon Alexa, Google Assistant (komt eraan) | Afmetingen (HBD): 17 x 13 x 12 cm | Gewicht: 1,4 kg

Conclusie

De Marshall Uxbridge Voice is een multi-roomluidspreker met erg veel functies.

VoordelenNadelen
1. Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de speaker aan via spraakopdrachten.
2. Verbind via wifi 2 speakers met elkaar en creëer een stereo geluidsweergave.
3. Door de ingebouwde Google Chromecast luister je draadloos naar muziek en streamingdiensten.

1. De speaker beschikt niet over een merkgerelateerde app voor een eenvoudige bediening.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Marshall Speakers - collectie

Marshall heeft de exacte stuurprogrammaspecificaties voor Uxbridge Voice niet vrijgegeven, maar de bas- en tweeterluidsprekers worden aangedreven door een enkele 30Watt interne Klasse D-versterker. In vergelijking met de Amazon Echo Studio biedt de speaker zeker voldoende ruimte die groot genoeg is. “The Allman Brothers Band, Jessica” lijkt de juiste keuze te zijn voor deze rockspeaker, en het is duidelijk aan het kletterende geluid dat het enthousiasme en enthousiasme hier hoger is dan dat van gewone draadloze speakers.

Helaas, hoewel elke noot in het begin goed wordt aangeklikt, mist het een beetje stevigheid. Marshall verwijst naar de diepe bas, maar deze wordt niet echt geleverd, alle geluiden klinken dun. Naarmate de soundtrack toeneemt, kunnen we meer puls gebruiken om de helderheid van de snaredrum te behouden. Gelukkig zal de hoge tonen niet zijn normale volume behouden, maar hij zal enigszins vervormen als hij hard wordt ingedrukt. Op het kruispunt van de equalizer in de app is er genoeg ruimte om de balans aan te passen, maar welke methode we ook gebruiken, we kunnen het gebrek aan echte bas niet goedmaken. We hebben geprobeerd om vooraf ingestelde EQ-profielen te gebruiken, hoewel de meeste zorgvuldig zijn geselecteerd.

De automatische equalizerselectiemodus is een goede keuze voor toekomstige updates. Hoewel het bespelen van instrumenten begon te versmelten tot één geluid, in plaats van in hun eigen aparte ruimte te bestaan, maar in volle gang, slaagde de Marshall Uxbridge Voice erin de muziek bij te houden. Dit is niet de snelste luidspreker die u voor deze prijs kunt vinden, er zijn natuurlijk meer leuke manieren om van dit nummer te genieten.

De Marshall Uxbridge Voice is hier vriendelijk voor en is goed in het leveren van de vereiste volumeconversie, maar zonder het gewicht van de juiste basverlenging zal er geen hartzwelling zijn. Lees meer over de kenmerken in de volgende paragraaf van deze Marshall Uxbridge Voice recensie.

De kenmerken

Achterkant speaker

Het apparaat heeft een speciale applicatie, hoewel je de Marshall Voice-software alleen mag gebruiken voor instellingen en firmware-updates. De in-app EQ is gedetailleerder dan rockmuzikanten, en er zijn een paar verschillende profielen die je kunt proberen, waaronder rock-, pop-, metal- en hiphopmuziek, maar behalve dat kun je communiceren met Alexa of je eigen app De spreker voert alle interacties uit. Kies een muziekservice. De Marshall Uxbridge Voice is compatibel met AirPlay 2.

Chromecast maakt de aankomende Google Assistant-variant wellicht completer, maar het is toch de moeite waard om de relatief dure Sonos-speakers te overwegen. Net als Amazon Echo Studio heeft de Marshall Uxbridge Voice Spotify Connect ingebouwd, maar de grootste functie is ongetwijfeld Alexa-integratie. Hoewel we hebben gemerkt dat de Marshall Uxbridge Voice langzamer reageert op wekopdrachten, kunt u met deze luidspreker op dezelfde manier communiceren. In vergelijking met de Sonos One SL is het misschien maar een seconde langer, maar het is frustrerend om te moeten wachten tot het reageert.

We merken vaak dat we heel specifiek moeten zijn en Alexa precies moeten vertellen wat ze moet stoppen. De implementatie van Alexa moet echter in de toekomst worden verbeterd door continue updates van Marshall Uxbridge Voice-firmware. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende paragraaf van deze Marshall Uxbridge Voice recensie.

De bouwkwaliteit

Bovenkant speaker

Als je het uiterlijk van de Marshall Uxbridge Voice leuk vindt, zul je het Marshall Uxbridge Voice geluid helemaal leuk vinden. Zijn prijs lijkt niet goedkoop, maar het is wel lekker zwaar. Het bovenoppervlak heeft alle harde bedieningselementen. Er is een kleine tuimelschakelaar, een pause / play / skip-knop en drie koperen schuivers voor volume-, bas- en treble-regeling. Hier vind je ook dubbele farfield-microfoons. Afgezien van het stopcontact zijn er geen andere poorten, dus het is niet mogelijk om via een bedrade hoofdtelefoon of een andere fysieke verbinding te monitoren. Daarom alleen Bluetooth of Wi-Fi, met een kleine koppelingsknop aan de achterkant. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Marshall Uxbridge Voice recensie.

Conclusie

De Marshall Uxbridge Voice kan het qua audiokwaliteit niet volledig aanbevelen. Maar met ingebouwde Google Assistant, wifi en Google Chromecast mogelijkheden raden wij deze speaker zeker aan. Hopelijk heeft deze Marshall Uxbridge Voice recensie u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP