Q Acoustics 3030i recensie

Q Acoustics 3030i

4.8

De geluidskwaliteit

4.7/5

De compatibiliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

Voordelen

  • Deze compacte boekenplank speakers produceren bastonen vanaf 46 Hertz, waardoor ze voor hun formaat een laag bereik hebben.
  • De tweeter is ontkoppeld, waardoor de trillingen van de woofer de hoge tonen niet beïnvloeden.

Nadelen

  • Deze passieve speaker werkt alleen wanneer je hem aan een receiver of versterker koppelt.

In deze Q Acoustics 3030i recensie leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Q Acoustics 3030i recensie - Q Acoustics 3030i voorkant

SPECIFICATIES
Behuizingstype: 2-wegreflex | Baseenheid: 16,5 cm | Treble unit: 22mm | Frequentiebereik: 46Hz – 30kHz | Impedantie: 6 ohm | Gevoeligheid: 88dB | Afmetingen (HBD): 32,5 x 20 x 33 cm

Conclusie

De Q Acoustics 3030i is een uitstekende luidspreker. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Q Acoustics 3030i recensie.

Update: Q Acoustics 3030i is niet meer beschikbaar. Goed alternatief: Q Acoustics 3020i. Klik op de blauwe knop voor meer informatie en de scherpste prijs!

VoordelenNadelen
1. Deze compacte boekenplank speakers produceren bastonen vanaf 46 Hertz, waardoor ze voor hun formaat een laag bereik hebben.
2. De tweeter is ontkoppeld, waardoor de trillingen van de woofer de hoge tonen niet beïnvloeden.
1. Deze passieve speaker werkt alleen wanneer je hem aan een receiver of versterker koppelt.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Zuilspeakers in woonkamer

Geef deze speakers een paar uur en ze zullen vertrouwd en verrassend klinken in vergelijking met andere exposanten uit de 3000i-serie. Net als de andere producten in de serie, hebben deze producten een indrukwekkende samenhangende prestatie, met een soepele toonbalans en eenvoudige verwerkingsmogelijkheden. Concurrenten zoals de Dali Oberon 5 of de Wharfedale Evo 4.4 produceren misschien meer levendige en opwindende geluiden, maar het geluid van Q Acoustics 3030i heeft een gebalanceerde, ietwat ingetogen maar altijd fascinerende prestatie.

We luisterden naar “Van Halen, Runnin’ With The Devil” en de Q Acoustics 3030i reageerde met een stem vol autoriteit. Het beloofde basgewicht is er, en de luidsprekers voegen veel gewicht toe aan het lage gedeelte. Gelukkig is dit extra baseffect goed geïntegreerd en goed gecontroleerd. We kunnen het niet helpen, maar houden van de achtbaan-dynamiek van deze dozen die de muziek volgen en hun kalmte wanneer ze hard worden ingedrukt.

In vergelijking met de producten voor deze prijs die we verwachten, zijn ze comfortabeler bij massaproductie. Toen we overstapten naar “Fleetwood Mac, Go Your Own Way”, waardeerden we het vermogen van de Q Acoustics 3030i om meerdere instrumentlijnen te volgen en de manier waarop ze lage geluiden reproduceren in een drukke mix. De uitvoerende macht van deze mensen is indrukwekkend, maar ze presenteren deze informatie op een samenhangende en ongedwongen manier. Ze hebben gevoel voor ritme en kunnen de dynamiek van muziekveranderingen goed overbrengen. Lees meer over de compatibiliteit in het volgende deel van deze Q Acoustics 3030i recensie.

De compatibiliteit

Achterkant

Dankzij de poort aan de achterkant kun je het beste een kleine ruimte tussen de achterkant van de speaker en de muur erachter laten om de poort goed te laten werken. We hebben positionering uitgevoerd en ontdekten dat de Q Acoustics 3030i verfrissend is. In onze testruimte klonken ze het beste wanneer ze ongeveer 60 cm in de kamer werden geplaatst, maar ze kunnen ook worden uitgebalanceerd, zelfs als ze dichterbij zijn. Dit niveau van luidsprekers zou meerdere apparaten moeten kunnen gebruiken. Als er echter veel getalenteerde elektronische producten zijn, zoals Cambridge Audio CXA81 of de Denon AVR-X2600H versterkers, dan moeten deze luidsprekers kunnen schitteren. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Q Acoustics 3030i recensie.

De bouwkwaliteit

Q Acoustics 3030i recensie - Q Acoustics 3030i zijkant

Het volume van de luidsprekerbehuizing is 12,5 liter, dat is meer dan het dubbele van dat van de Q Acoustics 3020i (6,1 liter). De grotere mid / bass-driver en kast zijn bedoeld voor basverlenging, dynamisch bereik en luide weergave. De 16,5 cm mid / bas van de 3030i is eigenlijk gebaseerd op een van de 3050i vloerstaande luidsprekers, maar is aangepast om met deze instelling te werken. Het wordt overgedragen naar een 22 mm dome-tweeter bij 2,4 kHz. De tweeter wordt door de hele serie gedeeld en is een prachtig detail en verfijnde eenheid. Hier is het echter losgekoppeld van het voorpaneel om het te isoleren van de trillingen die worden gegenereerd door de midden- / wooferunit, waardoor het detail en de focus worden verbeterd. Net als de andere speakers in de serie is de behuizing van binnen robuust en zorgvuldig gedempt om resonantie in de behuizing te minimaliseren. Lees in de volgende alinea van deze Q Acoustics 3030i recensie meer over onze conclusie.

Conclusie

Deze compacte boekenplank speakers produceren bastonen vanaf 46 Hertz, waardoor ze voor hun formaat een laag bereik hebben. Echt een aanrader! Hopelijk heeft deze Q Acoustics 3030i recensie u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP