Samsung 4K QE55Q70T review

Samsung 4K QE55Q70T

4.55

De geluidskwaliteit

4.5/5

De bouwkwaliteit

4.6/5

De kenmerken

4.7/5

Voordelen

  • Scherp beeld en levendige kleuren.
  • Diepe zwartwaarden.
  • Meerdere stemassistenten.

Nadelen

  • Geluid kan beter.

In deze Samsung 4K QE55Q70T review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Samsung 4K QE55Q70T - Voorkant

SPECIFICATIES
Ultra HD/4K | 55 inch (140 cm) | Smart TV | 100 Hz | QLED HDR | 4 x HDMI

Conclusie

De Samsung Q70T QLED tv is een solide QLED met levendige kleuren en mooie zwartwaarden. Het produceert scherpe 4K-beelden, is helder genoeg om overdag te bekijken en is snel genoeg om te gamen. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Samsung 4K QE55Q70T review.

VoordelenNadelen
1. Scherp beeld en levendige kleuren.
2. Diepe zwartwaarden.
3. Meerdere stemassistenten.
1. Geluid kan beter.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Samsung 4K QE55Q70T - Bovenkant

Er zijn twee speakers aanwezig in de Samsung 4K QE55Q70T die stereogeluid kunnen produceren. Hoewel ze voldoende zijn, komen ze niet in de buurt van de beeldkwaliteit. Als je een complete ervaring wilt, moet je een soundbar toevoegen, zoals de Sonos Arc. De stem is gemakkelijk te horen, of het nu de omroeper is tijdens een voetbalwedstrijd of tijdens het kijken van een leuke Netflix film. Maar het systeem mist wel bas. Het gebrek aan bas, een groot gebrek aan ondersteuning voor de allesomvattende problemen van “Angel Has Fallen”, heeft een negatieve invloed op de algehele kijkervaring.

De QE55Q70T biedt twee geluidsmodi: “Standaard” en “Versterkt”. U kunt ook profiteren van adaptief geluid in de slimme modus van Samsung, die probeert het beste geluid voor de omgeving te creëren. We merkten niet veel verschil met de slimme modus. De 2020-versie van de QE55Q70T heeft een nominaal vermogen van 20 Watt, dat is de helft van het model uit 2019. Het maximale volume kan ongeveer 85 decibel genereren, wat in de meeste gevallen nog luid genoeg is. De QE55Q70T ondersteunt Dolby Audio, maar kan Dolby Atmos niet aan. Als je een soundbar kiest die hiervan kan profiteren, kunnen er problemen optreden. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Samsung 4K QE55Q70T review.

De bouwkwaliteit

Samsung 4K QE55Q70T - Zijkant

De QE55Q70T kan heldere beelden met levendige kleuren opleveren. Het ondersteunt HDR10 + (maar niet Dolby Vision), dat die levendige tonen kan produceren. De QE55Q70T behoudt over het algemeen een goede kleurconsistentie vanuit alle hoeken. Een high-end Samsung Q60R QLED-tv kan dit niet, hoewel we wel heb gemerkt dat de randen van het scherm donkerder zijn. Het scherm verwerkt actiescènes erg makkelijk, zoals bij het kijken van “The Old Guard”, zonder vervaging. Bij het spelen op Xbox One schakelt de televisie over naar de gamemodus, zelfs als de achtergrond niet duidelijk is, kan deze in “Red Dead Redemption 2” op 200 MPH draaien. Evenzo is bij het spelen van Call of Duty de focus van de actie duidelijk, maar de achtergrond niet. In onze tests produceerde de QE55Q70T een vertragingstijd van 23,4 ms, voldoende voor de meeste games. U kunt kiezen uit een groot aantal vooraf ingestelde beeldinstellingen, waaronder dynamische, standaard, natuurlijke, film- en filmmaker-modi om de helderheid en kleur naar wens aan te passen. Lees meer over de kenmerken in de volgende paragraaf van deze Samsung 4K QE55Q70T review.

De kenmerken

Energielabel Televisie

QE55Q70T draait op hetzelfde Tizen-platform als andere Samsung QLED’s. Netflix, Prime Video, Hulu en Apple TV zijn vooraf geïnstalleerd. Je kunt ook Disney +, HBO Max en de meeste andere populaire services toevoegen, waaronder live televisie, zoals YouTube TV. U kunt de tv instellen via het weergaveproces op het scherm, of u kunt de SmartThings-app downloaden om het gemakkelijker te maken. U moet hoe dan ook een SmartThings-account aanmaken om alle beschikbare functies te gebruiken. Een van de uitstekende prestaties van de QE55Q70T op het model uit 2019 is de optie voor stemassistent. De QE55Q70T wordt geleverd met Samsung’s Bixby, Amazon Alexa en Google Assistant-opties, terwijl de oudere Q70R alleen Bixby heeft. Hierdoor kun je de tv matchen met andere slimme apparaten.

De QE55Q70T bevat een handsfree-optie waarmee u het wekwoord kunt gebruiken zonder op de microfoonknop op de afstandsbediening te drukken. Zeg “Hallo Bixby” of “Alexa” om te activeren. Deze functie is niet beschikbaar voor Google Assistant. Hoewel Bixby beter presteert dan Google Assistant, kent Alexa mij meestal beter en reageert sneller dan de andere twee mensen. Alle drie de bedrijven kunnen Netflix openen. Bixby en Alexa kunnen ook de spraakinstellingen openen en de tv uitschakelen, maar Google Assistant niet. Lees meer over onze conclusie in de volgende paragraaf van deze Samsung 4K QE55Q70T review.

Conclusie

De Samsung Q70T QLED tv is een solide QLED met levendige kleuren en mooie zwartwaarden. Het produceert scherpe 4K-beelden, is helder genoeg om overdag te bekijken en is snel genoeg om te gamen. Hopelijk heeft deze Samsung 4K QE55Q70T review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP