Marshall Tufton review

Marshall Tufton

4.8

De bouwkwaliteit

4.8/5

De geluidskwaliteit

4.8/5

Voordelen

  • De speaker heeft een accuduur van 20 uur, waardoor je hem ook buitenshuis gebruikt.
  • Je past de bass, treble en het volume eenvoudig aan met de draaiknoppen op de speaker.
  • De ingebouwde woofer geeft muziek een krachtige bas.

Nadelen

  • Je kunt niet handsfree bellen via de speaker.

In deze Marshall Tufton review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Marshall Tufton review voorkant

SPECIFICATIES
Afmetingen: 229 x 350 x 163 mm | Gewicht: 6093 gram | Bluetooth: Ja

Conclusie

De Marshall Tufton is een speaker die veel te bieden heeft, namelijk intense volumeniveaus en versterkte bas. Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende deel van deze Marshall Tufton review.

VoordelenNadelen
1. De speaker heeft een accuduur van 20 uur, waardoor je hem ook buitenshuis gebruikt. 
2. Je past de bass, treble en het volume eenvoudig aan met de draaiknoppen op de speaker. 
3. De ingebouwde woofer geeft muziek een krachtige bas. 
1. Je kunt niet handsfree bellen via de speaker.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De bouwkwaliteit

Marshall Tufton review bovenant

De Marshall Tufton ziet eruit als een grotere versie van de Marshall Stockwell 2, hoewel de textuur van de behuizing brons is lijkt het meer op een versterker. De 229 x 350 x 163 mm speaker is zwart en weegt 6093 gram. Ondanks zijn robuuste structuur betekent de IPX2-classificatie dat de speaker slechts een kleine druppel water kan verdragen.

Hoewel de Marshall Tufton en Marshall Stockwell 2 hetzelfde metalen rooster hebben, is de geluidskracht hier aanzienlijk meer. Dubbele 15 Watt versterkers voeden de full-range driver en 10 Watt versterkers voeden de tweeter. Op het achterpaneel zit een kleine geperforeerde grille die de 40 Watt achterste woofer bedekt. Deze drivers zitten duidelijk in een Blumlein stereo-array, wat betekent dat ze dicht bij elkaar staan ​​maar in verschillende richtingen, maar omdat het frame zo smal is, hebben we niet veel aandacht besteed aan stereoscheiding.

Bovenaan bevat het bedieningspaneel drie knoppen. De ene is voor aan / uit / volumeregeling, en de andere is voor het aanpassen van lage en hoge tonen. Er is ook een speciale bluetooth-koppelingsknop, die kan worden gebruikt als bronknop om te schakelen tussen gekoppelde apparaten en aux-ingangen. Rechts van de knop bevindt zich een rode LED-indicator voor de levensduur van de batterij. Er zijn geen afspeel- of tracknavigatieknoppen.

Er zitten gouden pinnen op de zijpanelen, net als die op elektrische gitaren, deze pinnen kunnen aan de meegeleverde riem worden geklikt. De bovenkant van de riem is van zwart vegan leer en de onderkant van rood fluweel. Het lijkt erg op een gitaarband en voelt goed aan, maar gezien de grootte en het gewicht van de speakers is het ook erg belangrijk. Het achterpaneel bevat een baspoort waardoor lucht kan ontsnappen en een afdekpaneel dat de stroomconnector beschermt wanneer deze niet wordt gebruikt. Het paneel biedt ook plaats aan 3,5 mm aux-ingangen, maar bevat geen kabels, wat een frustrerende omissie is voor deze prijs.

Tufton is uitgerust met twee netsnoeren: een voor de VS en een voor de internationale stekker. Marshall schat dat de batterijduur van Tufton ongeveer 20 uur is, maar de resultaten kunnen variëren afhankelijk van uw volume. De audioprestaties lijken niet te veranderen tussen kabelgevoede en batterijgevoede modi. Zoals de meeste grote bluetooth-speakers heeft Tufton geen luidsprekermogelijkheden. Lees meer over de geluidskwaliteit in het volgende deel van deze Marshall Tufton review.

De geluidskwaliteit

Speaker in hand

Voor nummers met sterke baseffecten, zoals “Physical” van Dua Lipa, biedt de Marshall Tufton een sterke lagefrequentierespons, die verder kan worden versterkt door de basknop. Op het hoogste volume van de iPhone x en de speaker zelf kan het volume abnormaal luid zijn, maar DSP wordt geactiveerd, vooral wanneer de basknop wordt ingedrukt. Dit betekent dat de speakers niet worden vervormd, maar de dynamiek wordt sterk beïnvloed. Daarom verschijnt een betere basdiepte bij een gemiddeld volume, maar nog steeds geweldig. De bas- en treble-knoppen bevinden zich in het midden, waardoor een stevige balans tussen bas en treble behouden blijft.

Dimension & Culture Shock – “Don’t Sleep” gaf ons een beter begrip van Marshall Tufton’s algemene klankkarakteristieken. De drums op dit nummer krijgen de extra hulp van basdiepte. De zang lijkt de meeste basversterking te hebben gekregen, maar de mix klinkt misschien te rommelig, met te veel kanteling in het lage frequentiebereik. Maar er zijn knoppen! Door de bas iets naar achteren te draaien, plus een beetje hoge toonhoogte, krijgt u een betere balans. Hoewel het middendeel lijkt te zijn afgezwakt, krijg je veel rijkdom en helderheid. Maar het kost slechts de minste moeite en meer experimenten met EQ kunnen verschillende geluidskarakteristieken produceren. Standaard hoor je echter veel rijke bassen en heldere hoge tonen, maar niet veel in de middentonen.

In Wastin’ Time” by OWO worden beide knoppen teruggebracht naar het midden en heeft de kickdrumring voldoende midden- tot hoge geluidskwaliteit om zijn sterke randen te behouden, maar door in te zoomen, Deze rand overstijgt het onderhoud van de loop ver, en voegt een zware basdreun toe. Wat eerder gedimd dan geleverd wordt, is de bas-synth met zware bassen. Met andere woorden, als je de bas blijft versterken, hoor je de drumboost in plaats van de contrabassynthesizer. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Marshall Tufton review.

Conclusie

De Marshall Tufton is een speaker die veel te bieden heeft, namelijk intense volumeniveaus en versterkte bas. Hopelijk heeft deze Marshall Tufton review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP