Bluesound Node N130 2021 (Gen 3) review

Bluesound Node N130 2021 (Gen 3) review

Bluesound Node 2021 (Gen 3

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

5.0/5

Voordelen

  • Verbind de audiostreamer met je huidige versterker, AV receiver of audiosysteem om draadloos muziek te streamen.
  • Speel hi-res audiobestanden af via internet radio, streamingdiensten of je eigen muziekbibliotheek.
  • Bedien de audiostreamer via de BluOS Controller App of met de knoppen aan de bovenkant van het apparaat.

Nadelen

  • De adapter heeft geen accu voor draadloos gebruik.

In deze Bluesound Node N130 2021 (Gen 3) review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Bluesound Node N130 2021 (Gen 3) review - voorkant

SPECIFICATIES
32 bit – 384 Khz D/A Converter | Internet Radio | Stream Spotify – Qobuz – Tidal – Deezer | Stream High Res Kwaliteit met Qobuz en Tidal MQA | Bluetooth aptX-HD | Bluetooth aptX-HD voor hoofdtelefoon | Airplay 2 | HDMI eARC

Conclusie

De Bluesound Node N130 2021 (Gen 3) overtrof opnieuw eerdere modellen en concurrenten! De Bluesound Node Gen3 kan een bijzonder complete en mooie muziekbron gebruiken om uw bestaande muziekapparaat bekabeld en draadloos uit te breiden. Sluit de optische, coaxiale digitale uitgang of RCA-aansluiting aan op je versterker en geniet van je muziekcollectie!

VoordelenNadelen
1. Verbind de audiostreamer met je huidige versterker, AV receiver of audiosysteem om draadloos muziek te streamen. 
2. Speel hi-res audiobestanden af via internet radio, streamingdiensten of je eigen muziekbibliotheek. 
3. Bedien de audiostreamer via de BluOS Controller App of met de knoppen aan de bovenkant van het apparaat.
1. De adapter heeft geen accu voor draadloos gebruik.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Bluesound Node N130 2021 (Gen 3) review - zijkant

We speelden “Canon in D – Johann Pachelbel” en de pianonoten klonken erg nauwkeurig, getekend op een breed geluidsveld met een groot gevoel voor ruimte. We hopen dat Bluesound meer van dat laatste zal laten zien, vooral wanneer we meer klassieke nummers spelen. We schakel over naar “Fat Larry’s Band – Act Like You Know”, en hoewel Bluesound niet alle muziek kan overbrengen die we kennen, was het overtuigend genoeg om de basisproductie van de opname goed vast te leggen. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Bluesound Node N130 2021 (Gen 3) review.

De bouwkwaliteit

Bluesound Node N130 2021 (Gen 3) review - bovenkant

Gezien de aard van de multitasking en software is het belangrijk dat er een stabiel platform en werkapplicatie is binnen het netwerkproduct en de producten van Bluesound behoren tot de beste. Het biedt enige controle over eenheden die van pas kunnen komen als ze op korte afstand in een kamer worden geplaatst. Het chassis, dat overeenkomt met de grootte van een draadloze router heeft een netjes ontwerp met een aanraak paneel. Hier kan je de schuifregelaar vegen om het volume te wijzigen, nummers over te slaan of op de kleine stip klikken om één ​​van de vijf vooraf toegewezen presets te gebruiken, dankzij de nabijheidssensor die oplicht. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Bluesound Node N130 2021 (Gen 3) review.

De kenmerken

Bluesound Node N130 2021 (Gen 3) review - input

BluOS is het eigen multiroom draadloze streaming platform van Bluesound, geschikt voor Bluesound apparaten in één netwerk, en wordt steeds vaker gebruikt in de streaming producten van partnerbedrijven zoals Dali. Wanneer we de Node voor de eerste keer starten, verbinden we met ons netwerk via een Ethernet kabel en de BluOS applicatie op onze Apple iPad Air (2020) openen om Node onmiddellijk als een apparaat te herkennen. Vanaf hier heb je toegang tot lokale en online bibliotheken, streaming diensten en internetradiostations om af te spelen. Tot 63 andere BluOS compatibele producten kunnen worden gebruikt om multiroom-associaties tot stand te brengen en te beheren en voorinstellingen kunnen worden toegewezen. Degenen die geen muziek op hun netwerk opslaan en niet zijn geabonneerd op streaming diensten, kunnen nog steeds Apple AirPlay 2 en aptX HD Bluetooth ondersteunen.

Voor degenen die de optionele Bluesound RC1-afstandsbediening niet willen gebruiken en hun IR-afstandsbediening niet willen programmeren of stembesturing willen starten, kan de BluOS applicatie ook worden gebruikt als een algemene afspeel controle voor de vaardigheden van Alexa en Google Assistant BluVoice. Natuurlijk kun je met de applicatie ook schakelen tussen draadloze en fysieke bronnen. De laatste bevat 3,5 mm mini optische/combo- en HDMI eARC-ingangen voor het aansluiten van audiobronnen of tv’s, en een reeks uitgangen, waaronder RCA, coaxiaal, optisch en subwoofer. Een 3,5 mm koptelefoonaansluiting bevindt zich in het midden van het voorpaneel, ook onder het Bluesound logo. De digitale verbinding wordt ondersteund door een nieuwe DAC die 24-bit/192 kHz-bestanden met hoge resolutie en MQA ondersteunt, wat erg handig is voor abonnees van Tidal Hi-Fi-niveau die MQA-technologie kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot de Tidal Masters stream met hoge resolutie. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Bluesound Node N130 2021 (Gen 3) review.

Conclusie

De Bluesound Node N130 2021 (Gen 3) overtrof opnieuw eerdere modellen en concurrenten! De Bluesound Node Gen3 is een geweldige muziekstreamer van topklasse.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Bluesound Node N130 2021 (Gen 3) review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Bluesound Node N130 2021 (Gen 3) review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP