Sennheiser CX True Wireless review

Sennheiser CX True Wireless review

Sennheiser CX True Wireless

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

5.0/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Volledig draadloze oordopjes.
  • Met passieve Noise Cancelling.
  • Tot 27 uur batterijduur.

Nadelen

  • Niet volledig waterdicht.

In deze Sennheiser CX True Wireless review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Sennheiser CX True Wireless review

SPECIFICATIES
Topklasse | Earbuds | Draadloos | Noise cancelling | Met microfoon | Geschikt voor: Dagelijks gebruik | Batterijduur: 27 uur

Conclusie

De Sennheiser CX True Wireless zijn volledig draadloze oordopjes met een praktische oplaad case. Je luistert tot wel 27 uur ongestoord naar de beste muziek. Binnen 15 minuten opladen heb je zelfs nog één uur batterijduur. Na 90 minuten opladen is de headset volledig opgeladen. Sluit de bluetooth oordopjes aan op jouw bluetooth apparaat en geniet van volledige vrijheid zonder belemmering van een kabel. Bedien de noice cancelling oordopjes zelf en het oor via de Sennheise applicatie. De headset heeft een passieve ruisonderdrukking functie, die omgevingsgeluiden kan elimineren.

VoordelenNadelen
1. Volledig draadloze oordopjes.
2. Met passieve Noise Cancelling.
3. Tot 27 uur batterijduur.
1. Niet volledig waterdicht.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Sennheiser CX True Wireless review

We begonnen te luisteren naar “Wish You Were Here – Pink Floyd”, en elke keer dat het eerste gitaargeluid naar ons linkeroor en vervolgens naar ons rechteroor werd uitgezonden was er genoeg diepgang en ruimte. Het geluid biedt veel ruimte, maar het is een beetje opgeblazen, dus de algehele presentatie lijkt een beetje saai in termen van dynamische constructie. Toen we overschakelden naar “Blackbird – The Beatles”, merkten we dat hoewel er veel ruimte rond elk instrument op het geluidsveld is, improvisatie op een gitaar een beetje moeilijk te isoleren is. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Sennheiser CX True Wireless review.

De bouwkwaliteit

Sennheiser CX True Wireless review

Afspelen en pauzeren kan je gebruiken door op de oordopjes te tikken, twee keer op de linkerknop te tikken om een ​​nummer over te slaan, twee keer rechts om vooruit te springen, druk lang op de headset om het volume aan te passen. Druk drie keer op de rechterknop en Siri verschijnt op onze Apple iPhone 12 Pro Max. Met behulp van twee beam forming microfoons in elk oorstuk is het beantwoorden en beëindigen van oproepen effectief. Dit is een intuïtieve oplossing, vooral gezien het feit dat veel scherp geprijsde budget koptelefoons geen in-ear volumeregeling kunnen bieden. Onder de motorkap staat Sennheisers 7 mm TrueResponse Transducer dynamische aandrijving centraal. Hoewel het ontwerp van de headset wat omvangrijk is, zullen liefhebbers van minimalistische esthetiek veel plezier beleven aan de vierkante knoppen. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Sennheiser CX True Wireless review.

De kenmerken

Sennheiser CX True Wireless review

Helaas is er geen actieve ruisonderdrukking en transparantie functie op het bord en de drager detectie wordt automatisch uitgeschakeld wanneer deze wordt verwijderd. Wat je echter krijgt, is een zeer soepele en intuïtieve ervaring die wordt geboden door de Sennheiser Smart Control applicatie. Je kan hier andere apparaten aansluiten en deze vervolgens opslaan op het tabblad “Verbinden”. Het is niet zo eenvoudig als het koppelen van meerdere apparaten, maar eenmaal toegevoegd, is schakelen tussen muziekbronnen een kwestie van de ene en de andere uitschakelen, wat gemakkelijker is dan elke keer dat je jouw smartphone via het bluetooth menu met jouw iPad of computer wil verbinden. Je hier ook twee verschillende en gedetailleerde EQ-aanpassingsmethoden gebruiken en ze vervolgens op te slaan als voorinstellingen. Hoewel we de EQ niveaus in de meeste tests neutraal hebben gehouden, zijn ze het proberen waard, omdat ze kunnen helpen het geluid af te stemmen op jouw specifieke smaak. Merk op dat de connectiviteit op de CX technisch een graad hoger is dan de oude Sennheiser CX 400BT. Helaas heeft het geen IP-classificatie. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Sennheiser CX True Wireless review.

Conclusie

De Sennheiser CX True Wireless zijn volledig draadloze oordopjes met een praktische oplaad case. Al om al, een geweldige set oortjes voor een scherpe prijs.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Sennheiser CX True Wireless review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Sennheiser CX True Wireless review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP