AfterShokz Aeropex review

AfterShokz Aeropex review

AfterShokz Aeropex

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

Het design

4.9/5

De batterijkwaliteit

5.0/5

De bediening

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Door de Bone Conduction Technology hoor je zowel muziek als omgevingsgeluid.
  • Premiumpitch 2.0+ zorgt voor optimale plaatsing op de jukbeenderen, wat leidt tot minder extra trillingen en een hoger volume.
  • De oordopjes zijn dankzij de IPX7 certificering waterdicht, waardoor je ze na het sporten schoonmaakt met water.

Nadelen

  • Het duurt 2 uur tot de oordopjes volledig zijn opgeladen.

In deze AfterShokz Aeropex review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

AfterShokz Aeropex review

SPECIFICATIES
Gewicht in gram: 26 g | Kleur: Zwart | Materiaal: Kunststof, Metaal

Conclusie

Met de Aftershokz Aeropex kan je zorgeloos deelnemen aan het verkeer terwijl je naar muziek luistert. De draadloze oordopjes zitten niet in je oren, maar op je jukbeenderen. Dankzij bone conduction technologie wordt geluid via trillingen naar je oren overgebracht. Zo houd je je oren open en blijf je alert op je omgeving. In vergelijking met OpenMove zorgt de Premium pitch 2.0+ voor een betere positie op de jukbeenderen, waardoor extra trillingen worden verminderd en het volume toeneemt. Omdat de sport bluetooth oordopjes waterdicht zijn, kan je ze meenemen voor het sporten en na het sporten wassen met water, dus geen waterschade! Stop ze na het luisteren in het bijbehorende zakje. Dit is één van de beste nekband koptelefoon 2021!

VoordelenNadelen
1. Door de Bone Conduction Technology hoor je zowel muziek als omgevingsgeluid. 
2. Premiumpitch 2.0+ zorgt voor optimale plaatsing op de jukbeenderen, wat leidt tot minder extra trillingen en een hoger volume. 
3. De oordopjes zijn dankzij de IPX7 certificering waterdicht, waardoor je ze na het sporten schoonmaakt met water.
1. Het duurt 2 uur tot de oordopjes volledig zijn opgeladen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

AfterShokz Aeropex review

Als je nog nooit een bone conduction koptelefoon heb geprobeerd snappen wij dat goed, aangezien de meeste mensen draadloze oordopjes gebruiken, zoals de Apple Airpods Pro. Vergeleken met de goedkoopste oordopjes, kunnen oordopjes en koptelefoons onscherpte voorkomen door muziek rechtstreeks naar het trommelvlies te sturen. Dit is echter min of meer een inherente beperking van de beengeleiding technologie. Als je het geluid van de Aeropex onder deze beperkingen en vergelijkbare bone conduction koptelefoons bekijkt, overtreft het eigenlijk de verwachtingen. De elektronische componenten lijken bijzonder geschikt om door het skelet te schieten. We luisterden naar verschillende nummers en de zang is meestal helder en biedt voldoende detail om alle lagen in de muziek te horen. Tracks met veel gitaren kunnen onvoorspelbaar zijn en vertonen veel bas. Sommige effecten kunnen echter hard klinken en de bas zal nooit echt heel krachtig zijn. Als je echter een koptelefoon nodig hebt die je ruimtelijk inzicht niet in gevaar brengt tijdens het hardlopen of fietsen, klinkt de Aeropex goed genoeg om te concurreren met middenklasse koptelefoons zoals de Bose Sport Earbuds.

Het design

AfterShokz Aeropex review

Het ontwerp van deze oortjes lijkt erg op de AfterShokz Air, echter is de Aeropex wat compacter dan de Air, vooral rond de controller en elektronische behuizing modules aan de onderkant van elke haak. Daarom is de Aeropex ook ongeveer 0,2 gram lichter. Mede dankzij dit lichte gewicht is de Aeropex perfect gepositioneerd tussen comfort en de veilige pasvorm die je van een koptelefoon voor hardlopen kan verwachten. Je kan ze urenlang dragen zonder te klagen dat ze niet lekker zitten. Het is echter vermeldenswaard dat Aeropex op geen enkele manier kan worden aangepast. Je kan de kleinere “mini” versie kopen voor dezelfde prijs. Als de afstand tussen de achterkant van je oren minder is dan 23 cm, raadt AfterShokz je aan deze versie te gebruiken, maar voor dit model en het standaardmodel ben je volledig afhankelijk van de flexibiliteit van jouw jukbeenderen. Alles voelt goed zacht aan en het heeft een IP67-classificatie voor stof- en waterbestendigheid.

De batterijkwaliteit

AfterShokz Aeropex review

AfterShokz zei dat de Aeropex ongeveer 8 uur muziek kan produceren, maar wij konden bijna 12 uur muziek afspelen op een enkele lading. Er is geen oplaad case, dus je moet altijd de meegeleverde USB-kabel gebruiken om op te laden, maar deze levensduur lijkt ons voldoende. Zelfs één van de meest duurzame professionele oordopjes die we hebben getest kan het niet evenaren.

De bediening

AfterShokz Aeropex review

Aeropex gebruikt fysieke knoppen op de oordopjes en de aanraak sensoren werken erg goed, ook al zijn de oordopjes nat van zweet. Een multifunctionele knop bevindt zich op de linker controller behuizing en de volumeknop (geïntegreerde aan / uit-knop) bevindt zich onderaan het rechthoekige gedeelte. De selectie van bedieningselementen is eenvoudig en praktisch. Naast de voor de hand liggende volumeregeling, kan de MF-knop ook worden gepauzeerd of afgespeeld met een enkele klik, of vooruitspringen door te dubbelklikken. Houd de andere knop op de oordopjes ingedrukt om Google Assistant of Siri te activeren, afhankelijk van je mobiele telefoon, en de ingebouwde microfoon kan zonder problemen spraakopdrachten opnemen.

De kenmerken

AfterShokz Aeropex review

Aeropex heeft geen bijbehorende applicatie en heeft eigenlijk geen andere functies dan waterdichtheid en ondersteuning voor digitale assistenten. De duurste hoofdtelefoon kan de IP67-classificatie van Aeropex nauwelijks halen. De Samsung Galaxy Buds Pro komt dicht in de buurt van IPX7, maar dit betekent dat het geen certificeerbare bescherming tegen stof en zand heeft. Aeropex geeft ook een “vochtdetectie-alarm” af (bij aansluiting op een oplaadkabel kan Aeropex detecteren of er vocht rond de connector kabel zit).

AfterShokz Aeropex review

Conclusie

Dit is één van de beste Bone Conduction Oortjes 2021!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “AfterShokz Aeropex review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze AfterShokz Aeropex review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP